Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım beni ablamda da öyle olmuştu acayip şişmişti her yeri,ama diğer ablamda incecik kaldı 2 hamileliğinde de.belli olmuyo yani her bünye farklı tepki veriyo,inş biz şişmeyenlerden oluruz

innnnşallah tatlımmmm, valla bebeğimiz olsun da, 9 ay katlanırız o kadarına da, naaapalım...
Annelerimizin "anne olunca beni anlarsın" dediği kadar var. Biz olmadan anladık anneliği...

Ama çok komik olmuş canlarım yaaa,
Kıyamaaaam yaaa, incecik bir kızdıııı,

kızlarrrr hepinizeeee iyii haftasonlarrııı,salı günüü girebilirim ancakk
evde nett yookk inşallahhh size hamiş haberimi veririmmm salı günüü
dua edin kızlarr lütfennn cok ihtiyacım varrrr ( öpüyorumm hepinizii
coookk seviyorummmm..görüşmekk üzereee..bol hamişli haberlerrrr
inşallahhhhhhhhhh..hepimiz için dua etcemm..

dua edicem datluum,iyi h.sonlarııı Allah'a emanet oll

Kızlarrr,canlarımm benimmmmm,,,,
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah adet olmayızda salı günü bir patlama olur hamişlikte aminnn inşaalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlarrr,canlarımm benimmmmm,,,,
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah adet olmayızda salı günü bir patlama olur hamişlikte aminnn inşaalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah hadi kızlar bi patlama bekliyoruuuuuzzzz, 23 nisan neşe doluyor insan doluuuuuuuu...
bizim nobata daha çok var, sizinle seviniriz bu arada...

benim de kasığım battı işteeeee tam şu andaaaaaa . acaba bebeğim bana bir mesaj mı veriyor, annecik ben burdayım diye hııııı????
inşallah,,,, canım da erik çektiiiiiiii

Ya bende kiiskandim carsqmba yapacaktim test ama bende sali yqpim bari gelmezse tabi. Nasil dayancaksam bilmiyorum seytan durtuyo eve gidince yap test diye ama cikmazsa emin olamicam erkenmiydi diye. Hos benim hamile kalabilmem yuzde yirmilerde ama umut dunyasi iste :)

gebelik testi üreten firmalar eminim çok iyi para kazanıyorlardır sayemizde...

kızlar ben kaçarrr
hepinize iyi tatiller diliyorum.
inşallah önümüzdeki sene bebişlerimizi alır, çocuk bayramı şenliklerine götürürüzzz....
aminnnn..
öptüm hepinizi, iyi ki varsınız.... :97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…