Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
anammmm son sayfaya gelmiyorr kafayı yediiii topikte

perdgnnnn dur kız ne yaptın daha 12 gün varsa bekle azcık delirme bizim gibin sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teytey teyyyyyyyyy

Son düzenleme:
canlaar,,keleboşşlaaarrr
be yavaştan kaçiyaaamm
pzt.tatiiiill salı günü görüşmek üzereeee
evde net met yok,ama bişe ---> olursa bi şekilde yazarım,yazmazsam yok demektir.taam??
hayırlı haberleriyle geliriz inşalllaaaaahahhh
Allhım sen duy sesimizi Ya Rabbiiimmmm

sizi seviiyaaammm heee
kokulu kokulu da öpüyaaaammmm

yavrum o belkı tuzu fazla kacırmıstır odem yapmıstır vucudu

Cankuşlaarr ben kaçarrr Pazara kayınvalidoşlar felan geliyor yemeğeee yarın hazırlığım varrr öpüyorum çok canlarrr kendinize iyi bakınnn yarın görüşürüz seviyorum sizleriiii

Kepenklerııı kapatıyorummmmmmmmmmm

ıyı uykularrrr......
Alaha emanet olunnnnn.....
Bugun hepımız ıcın cokk dua ettımmm cuma saatııı kabul olur ınsalahhh.....
Meleklerınız yanınızda olsunnnn..

Mucksssssssssss

Kizlar benim kirmizilar gununu sektirmeden bu sabah itibatiyle geldiler. Ama uc gundur cektigim agrinin sebebini ogrenmek icin bugunku doktor randevuma gidecegim. Yazdiklariniza 2 gundur bakamadim. Umarim iyi haberler vardir. Kendinize iyi bakin:)

bugun benim de kırmızıların gelmesi gerekiyordu ama o da benim gibi kafayı yedi heralde.beklemek çoook kötü

Bi dakika ya sayfayı açtım ve şoktayım şuan. İdilga neden yok??? Neden kapsama alanı dışındaaa ?!!!!! Geçmiş yazdığı msglara baktım gayet normalllll hiç kötü bişi yokkkkkkkk!!! Neler oluyor yaa şaka gibi

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar işe girdiğim için arada bir girip yazıları takip ediyorum,yeni hamile arkadaşlara bakıyorum. bugün adet oldum maalesef.peicim yeni nobat tarihim 19 mayıs eklersen sevinirim

idilgaya neoldu yine ya alah allah..sonesinti tatlım hic anlatmıosun sen hic doktora gitmedin bugüne kadar yoksa bizemi anlatmayı unutuosun kızz..bebegin kalp atıslarını görmeye gitmedin mi

idilgaya neoldu yine ya alah allah..sonesinti tatlım hic anlatmıosun sen hic doktora gitmedin bugüne kadar yoksa bizemi anlatmayı unutuosun kızz..bebegin kalp atıslarını görmeye gitmedin mi

ilk 1 hafta gittim değerler normal olunca doktorum 15 gün sonra görüşelim dedi tatlım ben daha keseyi bile görmedim )) cuma gün gitcez doktorumuz ogün çağırdı herşeyi aynı anda görcez inş.
ilk gebeliğim biliyorsun kalp atışı olmadığından sonlandı şubat-2012 de sonra testler yapıldı hiçbirsorun çıkmadı sadece pıhtı testimiz sınırlar içinde ama mesela normal değerler 1*30 arasıya benimki 18 çıktı o yüzden iğne vurunuyorum hergün düşük dozlu tedbir amaçlı
anlayacağın diğerinde değerlerim enaz 4 kat artıyordu bu kez normale döndü doktorda böyle uygun görünce bukez bende üstüne düşmedim gitmedim yani keseyi görmeye
herşey olacağına varıyor tatlım ilkinde çok üstüne düştüm bukez sıkmayacağım dedim kendimide bebeğimide allahımda bir sabır verdi bekliyorum cumayı
hayırlısı bakalım ben inanıyorum bebişim benimle ve bukez o muhteşem sesi duyacağım hayırlısıyla
ne çok konuştumm yaaaaa

Son düzenleme:

anladım canım merak ettimde biliosun sen benden bigünsonra mı aynı günmü ne ögrenmiştin ya hamileliğini onun için sorim dedim..bende bu pazartesi testleri yapırıcam doktorumun verdiği ins.onlar da da bir sorun cıkmaz..insan bebeğinin üstüne düşmedende yapamıo ki bende diorum bu kadar üstüne düşmeyim ama yapamıorum elimde değil.diorum ki onun alıcak nefesi varsa bu dünyada ben kucagıma alıcaksam onu rabbim ne olursa olsun nasip eder ayyy bende co konustum

inşallah hiç bir sorun çıkmaz tatlım testlerinde.dediğim gibi bizede allah bir sabır verdiki sorma doktorumuzun dediklerini yapıyoruz ve bekliyoruz herşeyin hayırlısı yoksa ben şimdiye çoktannnnn gitmiştim
sende hiç korkma fazlada endişelenme sakınan göze çöp kolay batarmış dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahıma kalmış canını veren allahım kucağımızada almayı nasip etsin inşallah
kocaman öptük siziiiiiii

selamlar kızlar...

uzun zamandır gelemiyodum..

pek bi durgun gördüm sayfayı... :44:

yeni hamişlerimiz var mı?

yarın benim ki gibi nobatı gelenler varsa hep beraber kış kışşş diyelim gelemesinler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…