- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.281
afferin şekerim
pitamiimm bak bizden daa psikopatı var
Test yapmak istiyoruuummm, ovt geçeli iki gün olduu
Ya kızlar bişe dicem, benim bir arkadaşım var 7 aylık hamile.
Haftasonu görüştük, eli yüzü çok feci şişmiş, burnu kooooocamannn olmuuuşşşş, herkeste böyle mi olur acabaaa.
Ya tamam kızmayın onları düşünmeye daha çooooook var ama napiim... :26: :26: :26:
kismecikler yok yine.. :)
bizim uykucular her cumartesi olduğu gibi yine yoklar
idilgaya neoldu yine ya alah allah..sonesinti tatlım hic anlatmıosun sen hic doktora gitmedin bugüne kadar yoksa bizemi anlatmayı unutuosun kızz..bebegin kalp atıslarını görmeye gitmedin mi
ilk 1 hafta gittim değerler normal olunca doktorum 15 gün sonra görüşelim dedi tatlım ben daha keseyi bile görmedim)) cuma gün gitcez doktorumuz ogün çağırdı herşeyi aynı anda görcez inş.
ilk gebeliğim biliyorsun kalp atışı olmadığından sonlandı şubat-2012 de sonra testler yapıldı hiçbirsorun çıkmadı sadece pıhtı testimiz sınırlar içinde ama mesela normal değerler 1*30 arasıya benimki 18 çıktı o yüzden iğne vurunuyorum hergün düşük dozlu tedbir amaçlı
anlayacağın diğerinde değerlerim enaz 4 kat artıyordu bu kez normale döndü doktorda böyle uygun görünce bukez bende üstüne düşmedim gitmedim yani keseyi görmeye
herşey olacağına varıyor tatlım ilkinde çok üstüne düştüm bukez sıkmayacağım dedim kendimide bebeğimide allahımda bir sabır verdi bekliyorum cumayı
hayırlısı bakalım ben inanıyorum bebişim benimle ve bukez o muhteşem sesi duyacağım hayırlısıyla
ne çok konuştumm yaaaaa
anladım canım merak ettimde biliosun sen benden bigünsonra mı aynı günmü ne ögrenmiştin ya hamileliğini onun için sorim dedim..bende bu pazartesi testleri yapırıcam doktorumun verdiği ins.onlar da da bir sorun cıkmaz..insan bebeğinin üstüne düşmedende yapamıo ki bende diorum bu kadar üstüne düşmeyim ama yapamıorum elimde değil.diorum ki onun alıcak nefesi varsa bu dünyada ben kucagıma alıcaksam onu rabbim ne olursa olsun nasip eder ayyy bende co konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?