Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Daha yeni kan testi sonucunu aldım. Hcg 353. Duygularım çok karışık, çok mutluyum ama hala inanamıyorummmm :18:
Bu ay hiç beklemiyordum üstelik. Hiç belirtim de olmamıştı. Şoktayım hala. Sizle paylaşmak istedim hemen mutluluğumu.

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şimdi sayfayı açtıımmm...ilk senin mesajı gördüümmm....ççoooooookkkk sevindiiimmmm........

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımcımm...haydi halayaaa...

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRR
Açar açmaz çok güzel bir haber gördüm ne güzel bir haberle başladık haftaya gerisi gelir inşallah diğer arkadaşlarımdada çorap söküğü gibi
CANDOST tatlımmmmm çok sevindim hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
herşeyin yolunda gittiği sorunsuz bir hamilelik diliyorum

Son düzenleme:

tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim de 2gün geçti adetim test yapmaktan korkuyorum ya çıkmazsa diye.sen ne zaman test yaptın kaçıncı günündeydin

tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim de 2gün geçti adetim test yapmaktan korkuyorum ya çıkmazsa diye.sen ne zaman test yaptın kaçıncı günündeydin

Canım ben de 2 gün geçince kendim test yapmıştım, 2.çizgi silik çıkmıştı. Tabiki bana öyle geliyor diye düşündüm inanamadım. Sonraki gün başka bi marka aldım onda da silik çıktı. 4.gün de kan testi yaptırdım çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Canlarım mutluluğumu paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Darısı isteyen herkese...Stres yapmamaya çalışın, akışına bırakın. Ben bu ay yumurtlama dönemimin başlarında eşimden ayrıydım, sonlarını yakalayabildik anca... Ona rağmen olmuş bişeyler, beklemiyordum...
Üstelik kendimi de dinlemedim. Herşeyin hayırlısı Allahtan... Birbirimize dualarımız eksik olmasın. Öpüyorum hepinizii....

GUNUMUZ AYDINNN olsunnnnnnn

burdayim kizlarrrrrrrr sorun yokkkkkkk benim istegimden kaynakli bi durum vardiiiiii onu hallettiler tesekkurler :))

CANDOST 17 cokkkkkkkkkkkk sevindimmmmm hayirlsi olsunnn insallahhh canimmmm benimmmmmm allah saglikla mutlulukla huzurlaa bebisini kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhhhh

heppppp pozitifffffffff dusunuceksinnn hepp mutluu olucaksinn cnm benimmm
bak allah sana bu mutlulugu hediye etti demekkiii sendee olumlu dusunup hem evine hem etrafina olumlu guzel seyler yasaticaksin cnmcmm
hadi bakalimmmm halayyyyyyimizzz yapilmamaisssssssssssss:))

PERIMMMMM kizlarrrrrrrr nerdesinizzz ozledimm siziii ee hadii gelinnnnn :)

Canımmm nerelerdesin yaaa evet Allah böyle uygun gördü demekki,her ay istiyordum olmuyodu bu ay olduysa vardır bi bildiği...
İnşallah herşey çok güzel olur olumlu düşünebilirim. Sizin desteğinize de ihtiyacım var tabi.
Yarın randevum var bakalım gelişme olmuş mu umarım herşey yolundadır.
Çok mutlu etti yazdıkların beni canım. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.

23 NIsannn kutluuu olsunnnnnnn
seviniinn kucuklerr ovununn buyuklerr
23 nisann kutluu olsunn

Ruhumuzda olann cocuklukkk sebebi ileeeeeeeeeeee TOPIGIMIZINDE 23 NISAN bayramimiziii kutluyorummmmmmmmmm

MESSSIMMM bayram sebebi ileee herkeslerr tatildee sanirsammm dimiiiii kimsecikler yokkkkk

PERIM inn misafiri gelicektiii ?????

bugunse NOBAT bekleyenlerr vardii bakalimm sonuclari bekliyoruzz
bu arada benimkide 27 amaaa hicc umidim yokkk yinee:))))) nnerdeyse bi sonraki ay icin calismaya baslicazz:))))

sende durumlarr nedir cnmm

CITLENTOSS mucksss ; sanadaa durumlarr nedir :)

Bende geldimmm. Yarin test yapicam. Adet yerine kurtajdan sonra koyu kahve rengi akintilarim geliodu bu ay henuz gelmedi. Yarin bakalim nolcak. Pekte umut yok ama.....

Bende geldimmm. Yarin test yapicam. Adet yerine kurtajdan sonra koyu kahve rengi akintilarim geliodu bu ay henuz gelmedi. Yarin bakalim nolcak. Pekte umut yok ama.....

candostum canımmm çok sevindim... Rabbim, inşallah sorunsuz bir hamilelik ve tabii ardından da mis kokular eşiliğinde bebişini büyütmeyi nasib etsin.... tekrar tebrikler caannııımmm....

hepinize merhabalar canlarr... benim bugün bat ım... :18::18: kasıklarımda batma var... ama hala gelen giden yok... inşallah da gelmez 9 ay boyuncaaa................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…