Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Çok sağol canım inşallah senin de güzel haberlerini duyarız bu ay. Bizi merakta bırakma.

17 im PERIMM hemen ekler seni cnmcm :)))

bugun herkes tatill eslerr evdeeee
tatilll 3 gun birlestii ohh valla
hadi bakalimmm iyi gezmelerrr burdada cok yagmur varrrrr hava cokk soguduuuu brrrrrrrrrr valla
:)
optummmm cnmcmmm

canımmmm nasılsın napıyosun benı ıyıyım bugun 11ıncı gun ve arada sag kasıgımda arada sol kasıgımda hafıf bı sızı var bazen gecıyo bu ne anlamadım kı

cnmmm yumurtaLArin gelisiyodurr deneme yapin hemen
degerlendir bugunleriii
iyi sofra hazirla cnmmmm :)))
benimde sol kasigimdaki sizi halaa devam ediyor bakalim hayirlisii hep boyle oluyooo bakalim gelince artik bi doktora gitmek kesinlesti
benim NOBAT 27 nisandi
ama soldaki isim bacagima kadar inicek kadar sizliyo umidim yok yani bu aydanda cnmcm :))
allaha dua etmekten baska care yokkkk

ama sakin ihmal etme denemeleri bu hafta surekli cnmmm

bende 12. gun yumurtluyorum

Selam kızlaarrr...nasılsınız?
Yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Rabbim bizim dualarımızı da kabul eder inşallah...Ben bu ay pek ümütli değilim ..İdilgaaa özledim seniii

canimmm bendee ozledimmm seniiii :) hicbiseydasimmmm benimmmmmmm insalllahh hamisdas olalimmmm

daaaa bende umitli deilimmm aslinda uzerimize dusen herseyiii yaptikk ama :)))) ne bilimm ayy artik guluyorumm yazarken bile:)
ayy bu istekleee bu hirslaaa nerdeysee yakindaa bolunerek cogalicammmmm :))))) yada tozlasicammm haaa

dun evde biraz sinir yaptimmm esimmm hadiiii hayirlisiii geliyoo seninnnnkii yinee diye benle dalga gectiiiiii hani hastalanma oncesii az bi agresif oluyorummmuss diyeee
sonrasindaa ben hemen kendimi toparladimmm gulen yuzz moduna gectimmmm yarim saat sonra diyoki zorlama kendiniii tutma vucudunuuuu sirfff belirtilerr olusmasin diyee sinirini yutmaya calisiyosunn diyee dalga gectii hep benleee
ayy dedimm valla dogruuu tepemde dolasannnn saldirgann olumsuzzzz dusunceleriiiii pufurdetmeye calisiyorumkii sinirlenipp hastalik belirtisii yasamiyayim diyeee:)))

kisacasiii ayy valla fenalik geldii icimee
bakalim hayirlisi olsunn ne diyeyimmmmmm
cnmm benimmm optummmm

muckssss

Çok sağol canım inşallah senin de güzel haberlerini duyarız bu ay. Bizi merakta bırakma.

merakta bırakmam canım merak etme...

hala gelen giden yok... :18:

geçen ay da 2 gün gecikmeli olmuştum... :44:

candostum şu an sende beyaz akıntı var mı? bende bugün başladı da... acaba hamiş olunca akıntı olabiliyor mu? 2. hamileliğim olacak ama hiç ama hiç bişi hatırlamıyorum... arada bi kasık ağrım oluyo ve sonra geçiyo...

yeniiiiiiiiiiiiiii hamişimiz candost tebrikkkkkkkk ederimmmmmmmmmmmm canım allah saglıkla sıhhatle ve mutkulukla kucagına lamyı nasip etsin canım darısı dileyen isteyen tüm anne adayalrının ve cümlaesinin ardı sırada hepimizin başınaaaaaaaaaa canım aminnnnnnnnnnnnnnnn,

bende iyiyim kıslarrrrrrrrrrrrrrr hem tatil hem misafir vardıııııııııııııııı iyi eglendim h.sonu tatil çok iyi geldiiiiiiiii ama yrın iş(((((((((((((((((((((((( bööööööööööööööööööööööööööööö
öpüyorum hepiniziiii mucssssssssssssssssssssssssssssss

KIZLARR iyi uykularrr dukkani kapatmak icin geldimm :))

sabah ilk iisimiz candostun hamisligini halaylarla kutlamak olsunnnnnnnnnn

iyi geceler
allaha emanet olunuzzzz

YUCE RABBIM ICIMIZE VERDIGI ANNELIK DUYGUSUNU HEPIMIZE YASATMAYIDA NASIP ETSINNNNNN

AMINNNNNNN

optummmmmucksssssssss

Canım benimmmmmmm tebrik ederimmmm hayırlı uğurlu olsuuun Allah tamamına erdirsinnnn, çok çok sevindimmmmmmmmmmmm. Halayı başlatıyorummmmmmm hadeee hoooppppp şappi şappiiiiiiiii tililililililililililiiii

Hadi kızlarrrr bugün başka güzel haberler de alalım günü geçen cankuşlardannnnnnnnnn

Ayyydınnnnnn olsunnnnnn günümüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzz bebiş dolsun karnımııııızzzzzzzzzzzz uğurlu olsun bu günümüüüzzzzzzzzzzzzzz neşe dolsun topikimiiiiiizzzzzzzzz......................... GÜNAYDINNNNNNNN canlarımmmmmmmmm nasıl özledim sizleriiiiiiiii Pazar günü misafire hazırlıkla geçtiii hazırladığım masanın resimlerini eklicem gün içinde baya övgü topladım Çok uğraştım ama değdiii. Dünde kociş izinliydi malum dinlenmece. Saat 11de iş görüşmem var, bakalım nolucak. Anaokulu müdürlüğü için gidiyorum pek ümitli değilim hayırlısı olsunnnnn... Oy özledim ben tontişlerimi çok çokkkkk hepiciğiniz yanaklarından ısırıyorummmmmmmmmmmm

Aybicemmmmmm aşağıda seni görüyorum bugün batın varmı bişeler tatlımmmmmmmmmmmm

Medmusummmmm hoşgeldin canım sendeee az önce listeye bakarken Allahım nolur medmusum da güzel haberler versin dedimmmmmmm ne durumdasın canım benimmmmmmmm

günaydın canlarım napıosunuz özledim sizi ben yaaaaaa

candost canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah,çok öpüyorum seni de bebişini de

ben halay yapmayı bilmiyorummmmmm

Işılımmmmm bugün nasıl hissediyorsun kendini canım benimmmmmmmm yeni çalışmalar başladı mııııı. Bak Alpella da kürtaj sonrası hemen hamiş kaldı tekrar. Çoğu bayan da böyle oluyormuş canım benimmmm. Dualarımız seninleeee

günaydın arkadaşlar
Öncelikle sizi habersiz bıraktığım için özür diliyorum malum cuma sabahı test yapacak ve burdan sonucu size bildirecektim ama hiç bir şey planladığım ya da umut ettiğim gibi gitmedim. Perşembe akşama istenmeyen kırmızılar geldi ve takdir edersiniz ki bende moral falan kalmadı. Yatak döşek yattım işe de gelmedim. Moralim çok bozuktu birde beklediğimden erken geldi ki zaten beklemiyordum yani bişeyler olmalıydı bu ay diye düşündüm. Ne yazık ki olmadı yine elim boşta kaldı. Yeni yeni toparlanıyorum ama adetimin ikinci günü doktora gidecektim ve doktorumu aradım. O da yine aynı işlemi yapcaklarını yani yumurta takibi olacaktı ve yine eşimle birlikteliktik aşılama demedi benim de zaten moralim yerlerde olduğu için gitmedim. Eşimde şehir dışındaydı. Yanlızdım yani 3 gün boyunca bu ay dinleneyim önümüzdeki ay artık devam ederim diyorum. Karışık yazmış olabilirim Kusuruma bakmayın artık olur mu özet olarak bu ay da bebeğim gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…