- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.341
Ayyydınnnnnn olsunnnnnn günümüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzz bebiş dolsun karnımııııızzzzzzzzzzzz uğurlu olsun bu günümüüüzzzzzzzzzzzzzz neşe dolsun topikimiiiiiizzzzzzzzz......................... GÜNAYDINNNNNNNN canlarımmmmmmmmm nasıl özledim sizleriiiiiiiii Pazar günü misafire hazırlıkla geçtiii hazırladığım masanın resimlerini eklicem gün içinde baya övgü topladımÇok uğraştım ama değdiii. Dünde kociş izinliydi malum dinlenmece. Saat 11de iş görüşmem var, bakalım nolucak. Anaokulu müdürlüğü için gidiyorum pek ümitli değilim hayırlısı olsunnnnn... Oy özledim ben tontişlerimi çok çokkkkk hepiciğiniz yanaklarından ısırıyorummmmmmmmmmmm
Aybicemmmmmm aşağıda seni görüyorum bugün batın varmı bişeler tatlımmmmmmmmmmmm
Işılımmmmm bugün nasıl hissediyorsun kendini canım benimmmmmmmm yeni çalışmalar başladı mııııı. Bak Alpella da kürtaj sonrası hemen hamiş kaldı tekrar. Çoğu bayan da böyle oluyormuş canım benimmmm. Dualarımız seninleeee
Oyyy kuzum benimmmm seni yerimmmmmm biz senin yerine de çekeriz halayı canımmm benimmmmmm dert etme sennnnnngünaydın canlarım napıosunuz özledim sizi ben yaaaaaa
candost canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah,çok öpüyorum seni de bebişini de
ben halay yapmayı bilmiyorummmmmm
günaydın arkadaşlar
Öncelikle sizi habersiz bıraktığım için özür diliyorum malum cuma sabahı test yapacak ve burdan sonucu size bildirecektim ama hiç bir şey planladığım ya da umut ettiğim gibi gitmedim. Perşembe akşama istenmeyen kırmızılar geldi ve takdir edersiniz ki bende moral falan kalmadı. Yatak döşek yattım işe de gelmedim. Moralim çok bozuktu birde beklediğimden erken geldi ki zaten beklemiyordum yani bişeyler olmalıydı bu ay diye düşündüm. Ne yazık ki olmadı yine elim boşta kaldı. Yeni yeni toparlanıyorum ama adetimin ikinci günü doktora gidecektim ve doktorumu aradım. O da yine aynı işlemi yapcaklarını yani yumurta takibi olacaktı ve yine eşimle birlikteliktik aşılama demedi benim de zaten moralim yerlerde olduğu için gitmedim. Eşimde şehir dışındaydı. Yanlızdım yani 3 gün boyunca bu ay dinleneyim önümüzdeki ay artık devam ederim diyorum. Karışık yazmış olabilirim Kusuruma bakmayın artık olur mu özet olarak bu ay da bebeğim gelmedi
günaydınlar herkeseeeeeee.......
perimmm özledimm senii... nasılsın?
benim hala gelenim gidenim yok... :18: arada bi kasık ağrım olsada geçiyo.... :18: dün bat ımdı....... inşallah 9 ay boyunca daa gellmeeezzzzzzz............
canım çok şükür daha iyiyim bol bol gezdim tatilde toparlandım,perşembe kontrolüm var canım doktor ne diycek bakalım aslında ben çalışmaya başlamaya hazırım ama heralde vücut kendini toplasın diye bi kaç ay korunma veriyomuş doktorlar
canımmm suyum sabunum mis kokulummmmmmmm bende seni özledim cicişimmmmmmmmmmmmmm gelmesin amannn gelmesinnnnnn ya biliyorummm sanki bugün birden fazla hamiş haberi alıciiizz içime doğuyoooorrrrrrr inşallahhhhh ne zaman test yapicaksın canımın içi?
günaydın arkadaşlar
Öncelikle sizi habersiz bıraktığım için özür diliyorum malum cuma sabahı test yapacak ve burdan sonucu size bildirecektim ama hiç bir şey planladığım ya da umut ettiğim gibi gitmedim. Perşembe akşama istenmeyen kırmızılar geldi ve takdir edersiniz ki bende moral falan kalmadı. Yatak döşek yattım işe de gelmedim. Moralim çok bozuktu birde beklediğimden erken geldi ki zaten beklemiyordum yani bişeyler olmalıydı bu ay diye düşündüm. Ne yazık ki olmadı yine elim boşta kaldı. Yeni yeni toparlanıyorum ama adetimin ikinci günü doktora gidecektim ve doktorumu aradım. O da yine aynı işlemi yapcaklarını yani yumurta takibi olacaktı ve yine eşimle birlikteliktik aşılama demedi benim de zaten moralim yerlerde olduğu için gitmedim. Eşimde şehir dışındaydı. Yanlızdım yani 3 gün boyunca bu ay dinleneyim önümüzdeki ay artık devam ederim diyorum. Karışık yazmış olabilirim Kusuruma bakmayın artık olur mu özet olarak bu ay da bebeğim gelmedi
günaydınnnn kızlarrrrrrr..nobat dündüü gelen giden yoookk,
inşallahhh hamişimdirrr allahım duy sesimiiiii yarabbimm..
inşallahhhh hepimizz hamişizdirrrrr..
test yapmaya korkuyorumm kızlarrr..gecen ayda gecmiştii 2 gün
o yüzden test yapmıcam smdilikk..
candosttt canmmmm cok sevindimm senin adınaaa..
allahh tamamına erdirsinn inşallahhh..
canım aynıyızz....benimde geçen ay 2 gün gecikmişti... bende 3-4 gün bekleyeyim diyorum... var mı beyaz akıntı falan yada ıslaklık?
TATLIM BENDE KÜRTAJDAN 15 GÜN SONRA MUAYENEYE GİTTİM DOKTORUM HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI KORUNMAMA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ HATTA BENDE SORDUM HEP 2-3 AY KORUNMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER DİYE YOK DEDİ HERŞEY NORMAL YOK ÖYLE BİRŞEY DEDKİ ÇOK İYİ BİR DOKTORDUR ZATEN VÜCUDUN KENDİNİ TOPARLAMADAN GEBE KALAMAZSIN ZATEN DEMİŞTİ HERKESTE FARKLI OLUYOR
BENDEN ÖNCE GİREN Bİ BAYANADA 4 AY İZİN VERMEDİ MESELA
YANİ DOKTORUN NE DERSE DİNLE BAK BEN 1 KEZ ADET OLDUM İKİNCİYİ OLMADAN GELDİ BEBİŞİM
ONUN ÖNCESİNDE İKİNCİ ADETİNİ OLURSAN GEL DEMİŞTİ YUMURTALARINA BAKALIM DİYE ŞÜKÜR GEREK KALMADAN OLDU
HERŞEYİN HAYIRLISI BİTANEM ALLAHIM GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Ayyydınnnnnn olsunnnnnn günümüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzz bebiş dolsun karnımııııızzzzzzzzzzzz uğurlu olsun bu günümüüüzzzzzzzzzzzzzz neşe dolsun topikimiiiiiizzzzzzzzz......................... GÜNAYDINNNNNNNN canlarımmmmmmmmm nasıl özledim sizleriiiiiiiii Pazar günü misafire hazırlıkla geçtiii hazırladığım masanın resimlerini eklicem gün içinde baya övgü topladımÇok uğraştım ama değdiii. Dünde kociş izinliydi malum dinlenmece. Saat 11de iş görüşmem var, bakalım nolucak. Anaokulu müdürlüğü için gidiyorum pek ümitli değilim hayırlısı olsunnnnn... Oy özledim ben tontişlerimi çok çokkkkk hepiciğiniz yanaklarından ısırıyorummmmmmmmmmmm
Aybicemmmmmm aşağıda seni görüyorum bugün batın varmı bişeler tatlımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?