Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

günaydın canımmm nasılsın?resimleri koy da gözümüz gönlümüz açılsın,iş görüşmende hayırlı sonuçlanır inşallah bitanem Allah gönlüne göre versin

canım çok şükür daha iyiyim bol bol gezdim tatilde toparlandım,perşembe kontrolüm var canım doktor ne diycek bakalım aslında ben çalışmaya başlamaya hazırım ama heralde vücut kendini toplasın diye bi kaç ay korunma veriyomuş doktorlar

Oyyy kuzum benimmmm seni yerimmmmmm biz senin yerine de çekeriz halayı canımmm benimmmmmm dert etme sennnnnn

Canımmmm arkadaşımmmmmm biliyorum bu ayda diğer aylar olduğu gibi ümit ettinnnn, tedaviye başladığından bu ümit biraz daha fazlaydı haliyle ama geçen ayda söylediğim gibi sen artık bu yola başladın bitanem, çok şükür çözülmeyecek hiçbi problemin yok, bu yüzden tedavi bikaç ay içinde cevap verecektir eminimmm bitanem, sen başladığın ilk ay olarak kabul et tedavi nedeniyle ve lütfen kendini üzmemeye çalışşş canım benim yaa. Lütfen ümidini kaybetme olacak çok içten inanıyorummmm kendinle ilgilen bi süre işine evine odaklan süslen çık gez kendine yeni ciciler alllll göreceksin bak bu tedaviler yanıt verecek ve en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın bitanemm seni çok seviyorum

günaydınlar herkeseeeeeee.......

perimmm özledimm senii... nasılsın?

benim hala gelenim gidenim yok... :18: arada bi kasık ağrım olsada geçiyo.... :18: dün bat ımdı....... inşallah 9 ay boyunca daa gellmeeezzzzzzz............

Ben kaçıyorum canlarım ancak hazırlanırım. Sizle sohbet etmeyi çok özlemişim ama gidiym bakalım şu görüşmeye neler olucak. Bikaç saate görüşürüz öpüyorum en kocamanından hepiniziiii unutmayın SONUÇ NE OLURSA OLSUNNNN YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUNNNN!!!! Onlar sağolduktan varolduktan sonraaa aşkımızın meyveleri elbet gelecektir canlarım benim

canımmm suyum sabunum mis kokulummmmmmmm bende seni özledim cicişimmmmmmmmmmmmmm gelmesin amannn gelmesinnnnnn ya biliyorummm sanki bugün birden fazla hamiş haberi alıciiizz içime doğuyoooorrrrrrr inşallahhhhh ne zaman test yapicaksın canımın içi?

TATLIM BENDE KÜRTAJDAN 15 GÜN SONRA MUAYENEYE GİTTİM DOKTORUM HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI KORUNMAMA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ HATTA BENDE SORDUM HEP 2-3 AY KORUNMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER DİYE YOK DEDİ HERŞEY NORMAL YOK ÖYLE BİRŞEY DEDKİ ÇOK İYİ BİR DOKTORDUR ZATEN VÜCUDUN KENDİNİ TOPARLAMADAN GEBE KALAMAZSIN ZATEN DEMİŞTİ HERKESTE FARKLI OLUYOR
BENDEN ÖNCE GİREN Bİ BAYANADA 4 AY İZİN VERMEDİ MESELA
YANİ DOKTORUN NE DERSE DİNLE BAK BEN 1 KEZ ADET OLDUM İKİNCİYİ OLMADAN GELDİ BEBİŞİM
ONUN ÖNCESİNDE İKİNCİ ADETİNİ OLURSAN GEL DEMİŞTİ YUMURTALARINA BAKALIM DİYE ŞÜKÜR GEREK KALMADAN OLDU
HERŞEYİN HAYIRLISI BİTANEM ALLAHIM GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Son düzenleme:

canımsın senn yaaaaaaaaaaaa................

bugün yapmıcam canım... yarında yapmıcam.... çünkü biliyosun geçen ay adetim 2 gün gecikmeli olmuştu.... hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.......... yani en azından bat ı 3-4 gün geçsinnn...

Canımmmm arkadaşımmmmmm biliyorum bu ayda diğer aylar olduğu gibi ümit ettinnnn, tedaviye başladığından bu ümit biraz daha fazlaydı haliyle ama geçen ayda söylediğim gibi sen artık bu yola başladın bitanem, çok şükür çözülmeyecek hiçbi problemin yok, bu yüzden tedavi bikaç ay içinde cevap verecektir eminimmm bitanem, sen başladığın ilk ay olarak kabul et tedavi nedeniyle ve lütfen kendini üzmemeye çalışşş canım benim yaa. Lütfen ümidini kaybetme olacak çok içten inanıyorummmm kendinle ilgilen bi süre işine evine odaklan süslen çık gez kendine yeni ciciler alllll göreceksin bak bu tedaviler yanıt verecek ve en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın bitanemm seni çok seviyorum [/QUOTE]

Ay canım benim ya nasıl bir şeydir bu tanımadığın insanları sevmek ve onlar için üzülmek ... İnanın cuma günü hem ağlıyorum yatağın içinde kıvranıyorum hemde nete gidip kızlarla konuşsam rahatlar mıyım acaba diye düşündüm ama ağrım çok olunca ve salya sümük sokakta dolaşmaktansa en iyisi yatakta geçirmek diye düşündüm.. Canım benim dediklerini yapıcam inşallah bu haftasonu 1 mayıs salıya denk geliyor ve pazarteside izin alıp dört gün tatil yapıcaz. Eşim dün zorla dışarı çıkardı ve bana yeni ciciler aldı zorla soyunma kabinine sokup bak bu sana çok yakışır diye zorla kıyafet denetdi hoş bu psikolojiyle her şey kötü göründü gözüme eşimin beğendiklerini aldım inşallah ilerde pişman olmam. Bu ay tedavi yok önümüzdeki ay başlıycaz tekrardan ama benim anlamaadığım arkadaşlar şu eşimin morfoloji değeri %0 burda bir arkadaşın eşinin değeri %2 olduğu halde doktor tüp bebek demişti sanırım kafam karıştı. Doktorumda çok önemli görmüyor sorun değil diyor bunun için ilaçlar verdi ama kafam karışık yaaa yanlış tedavimi uygulanıyor diyeceğim ama benim arkadaşlarımın hepsi bu doktora gitti iki tanesinin ikizi birinin üçüzü var ve üstelik ankaranın en iyi doktoru bu konuda Allahım yardım etsin cümlemize...

günaydınnnn kızlarrrrrrr..nobat dündüü gelen giden yoookk,
inşallahhh hamişimdirrr allahım duy sesimiiiii yarabbimm..
inşallahhhh hepimizz hamişizdirrrrr..
test yapmaya korkuyorumm kızlarrr..gecen ayda gecmiştii 2 gün
o yüzden test yapmıcam smdilikk..
candosttt canmmmm cok sevindimm senin adınaaa..
allahh tamamına erdirsinn inşallahhh..

canım benim eski battaşım bazen hiç bişey istediğimiz gibi gitmeyebilir,çabalarız çalışırız dediğin gibi umut ederiz yine de beklediğimiz şeyler gerçekleşmeyebilir.ama inan herşeyde vardır bi hayır Rabbim bizim için ne yazdıysa onu yaşıyoruz en önemlisi de şu anda bize şer gelen şeyler bile hayır.bende geçen hafta çok üzüldüm ağladım ama bu düşünceyle inançla ayakta kaldım.lütfen kendini üzme beraber tekrar çıkarız yola yine battaş oluruz hayırlı zamanda sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz sakın umudunu kaybetme,dualarım seninle

canım aynıyızz.... benimde geçen ay 2 gün gecikmişti... bende 3-4 gün bekleyeyim diyorum... var mı beyaz akıntı falan yada ıslaklık?

canım aynıyızz.... benimde geçen ay 2 gün gecikmişti... bende 3-4 gün bekleyeyim diyorum... var mı beyaz akıntı falan yada ıslaklık?

tatlımmm sürekli regl olmusum gibi ıslaklık hissediyorm ama
ne biliyim başka belirtim yokk..cok merak ediyorumm..
ama en az 2 gün daha beklememiz lazımm.. ://

kızlar ben çıkıyorum...

inşallah beklenen kırmızılar gelmezler...

hepinizi öpüyorum...

Rabbim hepimize en hayırlı olanını versinnn...

hepinizde Rabbime emanet olun....

doğru canım inşallah bana vermez korunma ama verirse de uyarım tabiii,hayırlısı artık kısmette ne zaman varsa o zaman gelir bebişim.sende sağlıkla mis kokulunu kucağına alırsın inşallah tatlı anneeeeeeemmmm

günaydınn bugün biraz moralim bozuk böyle ceviz kadar falan bi lekelenme oldu dün bişi olurmu ya.sonesinti senin lekelenmelerin var mı hiç

günaydın balım.hafta sonum sürekli yatarak geçti başım dönüyordu elim ayağım boşalır gibi oluyor.hep dediler günün yakınsa hamiş olabilirsin.bende esin vardır dedim ilk defa böyle olmuştum.sabah test yapacaktımmaalesef saat sabaha karşı 3 sıralarında geldiler kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…