Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn herkese kaç gündür giremedim...görümcemin düğünü vardı..kına düğün derken offf çoook yoruldum ..aayyy herkesi çok özledim...
medmus üzülmek yok daha önünde çoook güzel günler var..gün ola hayr ola
ışıl inan çok mutlu oldum seni böyle enerjik pozitif görünce...çok üzülmştüm haberini duyduğuma içimden hiç kk gelmedi.. ama herşeyde vardır bir hayır
perisoko bolll şansss canım iş görüşmende...
idilga sen napıyorsun bakalım....
ayyy diğer kızlar hepinizi tek tek yazsam sayfa doalr...ama hepiniz aklımdasınız

günaydınn bugün biraz moralim bozuk böyle ceviz kadar falan bi lekelenme oldu dün bişi olurmu ya.sonesinti senin lekelenmelerin var mı hiç

yok bitanem bende lekelenme sadece akıntım var oda rahatsız edici boyutta değil
olmaz birşey inşallah ama sen doktoruna sor hemen devam etmiyor dimi şimdi ihmal etme ara hemen şimdi hadi

Kızlaaaaaaaaarrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Önceki sayfaları okumadannnn direkt dadımmmm yazayım sonra okurum diyeeee
kızlar benm pazar gübü olmam gerkiyorduuu ama olmadım adettttttttttttttttt
ve dün evdeyken sabah kalkıtgımda afeedersinizde tuvaletimi yapıp tuvalet kagıdıyla sildiğimde böyle kahverengi birsy geldi ama o kadar azkii...ayyy dedidimm kesin adet oldum.
Amaa dünden beriii yalnızca tuvalete gittimde 3 kere oldu kahvrengiii
bana noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Test aldım yanımda çiş gelmesini bekliyrum yapcam tekrarrrrrrrr

kaldık mayısa canım.sen naptın gelmemiş senin galiba .hadi inş seninki tutunmuştur

hakkında hayırlısı olsunn canmm benmm..bende gelmedi evet canm amaa,gecen ayda 2 gün
gecikmişti o yüsden korkuyorumm test yapmayaa,inşallahh dediğin
gibi tutunmuşturr..sende bu ayı iyi değerlendirr,tutarr hayırlısıylaa hepimizz hamişş oluruzz..

ayyyy çok heyecenlandık şimdigelsin çişşşşşş

vitaminimmm inşallahhh hamişsindirrr..dualarımm seninleee..
benmde henüz gelmedii,inşallahhtaa gelmezzzzzzz :))))
hamişimdirr bende duy allahım sesimiiiiiiiziiii..

günaydınn bugün biraz moralim bozuk böyle ceviz kadar falan bi lekelenme oldu dün bişi olurmu ya.sonesinti senin lekelenmelerin var mı hiç
günaydın canım doktorunla görüş belki iğne falan verir ama sakın stres yapma bebişini üzme
aybicem hayırlısı olsun canım mayısa inşallah,bol bol çalışma ve morallll. Allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahhh
günaydın canım çok şükür toparlandım daha iyiyim,dediğin gibi var bunda da bir hayır.dua et bize bol bolll

hadi bakalım vitaminim sıradaki hamişimiz sen olursun inşallah hemen yaz canım bizeeee

günaydddoooşşşş
kırmızıları gördüm kızlar pazar günü
yeni bat(asıca) 20 mayıs
hayırlısı olsun.
szide ne var ne yok bakem
du biraz okiim yaw

ışılım saolasın canım.hayırlısı hakkımızda dün rastgele bi yazı okyayım dedim.yazıda diyordu Sanmayınki Allah siizn dualarınızı kabul etmiyor aslında o sizin duanızı kabul etip en iyi olanı size seçip veriyor........bu şekilde devam ediyordu.bu kadar denk gelebilir.bebiş niyetine okumuştum yazıdı.dedim heralde yarın ben regl olcam......

Son düzenleme:

pitaminiiimmm caanım inşallah hamişsindir
eee hadi gelmedi daa çişin hemencik yap meraklandırma biziiiii

günaydddoooşşşş
kırmızıları gördüm kızlar pazar günü
yeni bat(asıca) 20 mayıs
hayırlısı olsun.
szide ne var ne yok bakem
du biraz okiim yaw

günaydın poju bende varım mayıs ayına canım
.......
vitamic

canımcım inşşşş sendede vardır

üzülme datlum,hayırlısı olsun
umut hep var..

Aynı durum bende de var dünden beri sadece lavaboya gittiğimde akıntı gibi geliyor ama.Hasta oldum sandım ama devamı yok.Kafam karışık.Dün gece uyuyamadım stresten.Her an hasta oldum mu diye düşündüm.Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin.Hala her an hasta olabilirim diye bekliyorum.

pjommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve
aybiceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gızzzlarr üzülmeyin tamammıı nolurrrr,yapmayın tamammm....mayısta daha cok çalışınnnnnnnn başarılı olcagınıza ben inanıyorumm...
Sanki bende hamişimde teselli ediyorumm.Benm hç böyle olmazdııı adet olayııı,korkuyorum adet gelcek diyeeee,öfff stresten gece rüyama girdi,tuvalet kagıdıyla siliyorumya çift çizgi çıkıyo tuvalaet kagıdında ayy nasıı sinir oldum yaa...
Gelmiyooo çişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…