Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Amannnnnnnnnnnnnnnnn amannnnnnnnnnn topikteki yosmalar uynamışta güllere mi boyanmışlarrrrrrrrrrrrr kimi adetineee üzülmüşşşşş kimiiiiiiii adeti gelmesin diyeeeee nöbete durmuşşşşşşşşş kimi de ben gibiiiiiii salmışşşşşşşşşşş çayıraaaaaaaaaaaaaaaaaa kızıımmmmmmmmm siz yine bi ümit beklediniz benim bu ay falso zaten hastalıktı filan derken güme gitti bu ay sadece ovu.testinde koyu kırmızı çizgiyi gördügüm gün ve bigün sonra halvet oldu bendeee ama a.biyotik kullandıgım için pek şans vermiyorummm kendimeeeeeee ama olsun mayıs annesi olurum bendee ne olmuşşşşşşşşşş yaniiiiiiiiiiiiiiiii:=)))))))))))))))))))))))

halay candost için

Canım evet akıntım var. Hadi hayırlısı... Birazdan doktora gitcem ne diycek bakalım

stresten gelmiyo o çişşş su iç bol bol

Çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallah. Benim hamileliğimi öğrenmem kötü bi zamana denk geldi ilk size koştum ama burda kimsecikler yoktu neyse şimdi telafi ediyoruz

Canımmmmmmmm nihayetttttt günlerdir senin yorumunu aradı gözlerim. Çok sağol herşey için...
Ha bu arada ilk sayfayı düzenledin dimi beni de yazdın hem de taa en başa

O kadar mutlu ettiniz ki beni herkese tek tek cevap yazmak istiyorum. Çok teşekkür ederim canım. bende öpüyorum çok...

kağıtta bile çift çizgi çıkıyo hee vaaayyy beee kesin sen

pendercimmmmmm gelmiiiiii gelmiii çişşşşşşşşşşşşşşşş
çişşşşşşşşşşşşşşşşşş diyorummmmyokkkk
normalde zırt pırt işerim hayy Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sağol canım hepimiz için dua ediyorum inan hep. Daha dün gece bile yatmadan aklıma geldiniz. İnsan daha duyarlı oluyo bu dönemde. Hem şükrediyorum, hemde bu duyguyu herkes yaşasın istiyorum. Canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…