- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.381
merakta bırakmam canım merak etme...
hala gelen giden yok... :18:
geçen ay da 2 gün gecikmeli olmuştum... :44:
candostum şu an sende beyaz akıntı var mı? bende bugün başladı da...acaba hamiş olunca akıntı olabiliyor mu? 2. hamileliğim olacak ama hiç ama hiç bişi hatırlamıyorum... arada bi kasık ağrım oluyo ve sonra geçiyo...
pjommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve
aybiceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gızzzlarr üzülmeyin tamammıı nolurrrr,yapmayın tamammm....mayısta daha cok çalışınnnnnnnn başarılı olcagınıza ben inanıyorumm...
Sanki bende hamişimde teselli ediyorumm.benm hç böyle olmazdııı adet olayııı,korkuyorum adet gelcek diyeeee,öfff stresten gece rüyama girdi,tuvalet kagıdıyla siliyorumya çift çizgi çıkıyo tuvalaet kagıdında ayy nasıı sinir oldum yaa...
Gelmiyooo çişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yeniiiiiiiiiiiiiii hamişimiz candost tebrikkkkkkkk ederimmmmmmmmmmmm canım allah saglıkla sıhhatle ve mutkulukla kucagına lamyı nasip etsin canım darısı dileyen isteyen tüm anne adayalrının ve cümlaesinin ardı sırada hepimizin başınaaaaaaaaaa canım aminnnnnnnnnnnnnnnn,
Canım benimmmmmmm tebrik ederimmmm hayırlı uğurlu olsuuun Allah tamamına erdirsinnnn, çok çok sevindimmmmmmmmmmmm. Halayı başlatıyorummmmmmm hadeee hoooppppp şappi şappiiiiiiiii tililililililililililiiii
Hadi kızlarrrr bugün başka güzel haberler de alalım günü geçen cankuşlardannnnnnnnnn
günaydın canlarım napıosunuz özledim sizi ben yaaaaaa
candost canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah,çok öpüyorum seni de bebişini de
ben halay yapmayı bilmiyorummmmmm
pjommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve
aybiceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gızzzlarr üzülmeyin tamammıı nolurrrr,yapmayın tamammm....mayısta daha cok çalışınnnnnnnn başarılı olcagınıza ben inanıyorumm...
Sanki bende hamişimde teselli ediyorumm.Benm hç böyle olmazdııı adet olayııı,korkuyorum adet gelcek diyeeee,öfff stresten gece rüyama girdi,tuvalet kagıdıyla siliyorumya çift çizgi çıkıyo tuvalaet kagıdında ayy nasıı sinir oldum yaa...
Gelmiyooo çişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hadiii vitaminimmm bi hamiş haberide sendenn alalımmm allahın izniyleeee..
günaydınnnn kızlarrrrrrr..nobat dündüü gelen giden yoookk,
inşallahhh hamişimdirrr allahım duy sesimiiiii yarabbimm..
inşallahhhh hepimizz hamişizdirrrrr..
test yapmaya korkuyorumm kızlarrr..gecen ayda gecmiştii 2 gün
o yüzden test yapmıcam smdilikk..
candosttt canmmmm cok sevindimm senin adınaaa..
allahh tamamına erdirsinn inşallahhh..
pendercimmmmmm gelmiiiiii gelmiii çişşşşşşşşşşşşşşşş
çişşşşşşşşşşşşşşşşşş diyorummmmyokkkk
normalde zırt pırt işerim hayy Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrikler canımm
canıııımm tebrik ederimAllah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşalllaahhh
sen naptın şekerim???
canmmm benm nobatt dündü,gelen giden yokkk..bişede
hissedemiyorumm..inşallahh hamişimdirrr..testte yapmaya korkuyorumm..
gecen ayda 2 gün gecikmişti o yüsdenn
kızlarr tek çizgi çıktı sinir oldum attımmmm çöpeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?