Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
nolcekkii pekiiii nmie 2 gündürrr olmuyorummm..stresten galibaa.Netcezzzzz bir kan testimi yaptırsakkk acabaaa kızlarrr yaa

stresten de olabilir canım
benim de geçen ay ve bu ay hep gecikti,her zaman gününde olurdum,ister istemez stres yapıyoruz,kırmızıların gelmesini istemiyoruz.
ama bu gecikmeler için vücut kendini hamileliğe hazırlıyo diyolar,1 gün 2 gün geçe geçeee bi gün bi bakıcaazzz olucaazzzz c pitaminim benimm

Kızlarr sizle bu ay hamile olduğumu öğrenmeden önce yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Vitaminc sen de oku lütfen.

Hiç belirti yok yazmıştım ama o günlerde kendimde değildim zaten biliyorsunuz. Kesin stresten gecikmiştir diye yorumluyordum... Neyse..

Her belirti adet olmadan önceki belirtilerle aynıydı. Karnımın ağrıması falan.... Sadece göğüslerim dışında. Her zaman göğüslerim battan bir kaç gün önce ağrımaya başlardı, ama bu sefer adetim gecikince ağrımaya başladı. Hatta bat günümde tuvalete gittiğimde peçeteye pembemsi kahverengimsi akıntı geldi, kesin adet oldum dedim. Bir iki gün sonra yine tuvalette aynı şey oldu. Ama devamı gelmiyordu.(vitaminc aynı seninki de böyle dimi) bu arada ben dayanamayıp test yapmıştım tabi bir gün geçince... 2. çizgi o kadar silikti ki ben yanlış görüyorumdur dedim, test de dandik bişeye benziyodu zaten.
Tabi bir yandan da kesinleşmeden eşime de belli etmemeye çalışmanın derdindeydim bu sefer. Her zaman onu da umutlandırıp,hayal kırıklığı yaşamaktan bıkmıştım....
Ertesi gün her zaman yaptığım marka testi aldım, yaptım. her zaman direk gibi tek çizgi çıkardı, 2.nin gölgesini bile göremezdim Onda da 2. çizgiyi gördüm hemde o kadar belirgindi ki... Ama o kadar beklediğin aylarda olmaması, bu ay hiç düşünmezken olması çok garipti. Bana kızım sen manyaksın diyceksiniz ama ben hala inanmadm, 4.gün gece eşime söyledim hemen kan testi yaptırdık,çıktı. Neyse çok uzattım....
Özetle söylemek istediğim şu kızlar; neyin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor.Belirti yok diye üzülmeyin.Bazılarında hiç belirti olmuyor,bazılarında oluyor. o yüzden umutsuzluğa kapılmayın. batınız gelmeden test yapmayın bence olsa da çıkmayabilir çünkü. Ve en önemlisi hep pozitif düşünmeye çalışın nolur. İnşallah sırayla herkesin adı hamiş listesine girecek.

Ya kıslarrr folik asitten diye şüpheleniyorum ama ne derece dogrudur bilmem böyleee midemdee yanmaa hissi oluyooo sabahlarıı uyandugımdaa bideee f.asiti içtikten sonraa aynıı hiss oluyooo sizde de oluyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????

kızlarcımmmm cıkım cım cımm cımı cımı cımmmmm

Benim kasıklarım şişti
gebercem artıkın strstennnn,sigara bilem içmiyom artıkın yaaaaaaaaaaa
birde afedersinizde hepp pırt pırttt yapıyorumm
çok gazlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
İnsallahh hamişizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Benim kasıklarım şişti

Benim kasıklarım şişti

Canım yaaa aönceliklee seni tebrik ed
yorum Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnnn....Canım aynı anlattgın gibi oldu..Testi peceteye sarıp çöp kutuma atmıştım siz öyle diyince bir baktım 2.çizgi cıktı.....hafif amaaa...
Ayyy Ağlıcammmmmmmmmmmmmmmmm

Herkese gunaydinlar. Kizlar test yaptim cikmadi. Adeti geceli bugun 5. Gun. Birazdan arayip doktordan ramdevu alcam. Ilac kullaniyoruk duzelmesi lazim simdiye sorun prolaktin degil kesin. Baska bi sorun var. Uffff gelsin su adetim adam gibi. Bugunden itibaren sogan kurune basliyorum adetin gelcegi yok napim. Herkesin en azindan adeti geliyo benim oda.yok az cok kahve rengi akintim gelirdi adet tarihinde ondan olduk

Canımm kaç gün geçti bat? bence git hemen kan testi yaptır. Doktorlar o testte bile çıktıysa kanda kesin çıkar diyorlar. Bende de gölge gibiydi adeta ben yanlış görüyorum diyordum.

Son düzenleme:

ayyyy inanmıyorumm hadi inşallahhhhhh canmm benmmm..kan tahlili yaptırrrmalısınnnnnnnnnn :)))))))

sana dedik hemen atma diye.tam sopalıksın
az bekle diyodum ama bi kan testi yaptırsan mı acebaağğğğ

bi de sigara mı içiyosun sen,nasıl bi c pitaminisin anlamadım
hemen bırakıyosun şekerim taam??

ayyy tamamm tamammmmm...
kızlar şimdi gerçekten varmıdrırrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…