Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydıııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)

:82::82::82::82::82::82:
günaydın hatunlarrrrrnasılsınızz

Son düzenleme:

Ne mutlu sana bende evde patlıyorum sıkıntıdan yemeye sarıyorum bakalım sonumuz nolucak

günaydıııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)

günaydın canım.seni ilk defa gördüm.diğer topiktede görmemiştim.maşaallah hamişşin galiba ve sanırım çok yeni 4 haftalık diyor

Günaydın günaydın günaydın

günaydın ciciş anneler minik fasulyelerrrrrrrr:=)
günaydın anne aday adaylarıııııııı:=)
günaydın acaba ben hamilemiyim diye uyanan muzur suratlarr:=)
günaydın aaaaaaaaa benim burnumda iki tane delik varmış acaba hamilelik belirtisi mi diyen sulanmış beyinler:=)
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum anammmmmmmmmmm seda dayan variii bir giriş yapayım dedimmm:=)

Sabah sabah bu ne enerji ne muzurluk çok güldüm yaa Allahta seni güldürsün

sagol minik anne minik fasulye ne yapar cinsiyetti belli mi? Bence erkek ama hayırlısı olsun:=)
ne yapim yavrum yaaaa enerjim fazlaaaaaaaaaa bu sabah neden acaba ????

yokcanım daha belli değil 16. haftadan önce kesin belli olmuyomuş tahmin etsede doktorlar tutmayabiliyormuş o yüzden 16 yı bekleyelim kesin olsun dedik gerçi cuma günü doktor randevum var 2 li için ama bişey söylermi bilmiyorum doktor :44:

mrb canım hoşgeldin,diğer topikte pek görmüyodum seni.hamileliğin nasıl geçiyor ben daha yeniyim pek bi şikayetim yok.bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem haftasonu ama merak ediyorum 6 haftalıkken duyulur dimi?

günaydınnn kızlarrr :)) allahın izniyle hepimizz bu ay hamiş
kalırız inşallahhh yarabbim duyy sesimiziii..

Diğer topic neresi bilmiyorumki canım dünde yeni açılınca tesadüfen gördüm burayı iyide oldu çok sevindim sizleri tanıdığıma , sen şimdi şu siteye gir yaz son adet tarihini ordan öğrenebilirsin herşeyin zamanını
Hamilelik Takvimi, Gebelik Takvimi Hesaplama, Hamilelik Hesab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…