- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
) iyi yapmışsın evet canım çalışıyorum özel bi şerkette muhasebe departmanında fırsat buldukçada sizlere yazıyorum evet gelsin artık bahar umarım baharı görmeden yaza girmeyiz ben çok severim baharı doya doya yaşarız
Ne mutlu sana bende evde patlıyorum sıkıntıdan yemeye sarıyorum bakalım sonumuz nolucak[/QUOT
bişeycikler olmaz keyfini çıkar ohhh ne güzell
günaydıııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)
sizlerede günaydın kızlar iyiyiz siz nasılsınız
kendi adıma konuşayım ben çok şükür iim.bu arada profiline yazdığını sözü çok severim.İnşaallah derse yaradılan, inşa eder Yaradan:129:
Günaydın günaydın günaydın
günaydın ciciş anneler minik fasulyelerrrrrrrr:=)
günaydın anne aday adaylarıııııııı:=)
günaydın acaba ben hamilemiyim diye uyanan muzur suratlarr:=)
günaydın aaaaaaaaa benim burnumda iki tane delik varmış acaba hamilelik belirtisi mi diyen sulanmış beyinler:=)
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum anammmmmmmmmmm seda dayan variii bir giriş yapayım dedimmm:=)
sabah sabah bu ne enerji ne muzurlukçok güldüm yaa allahta seni güldürsün
kendi adıma konuşayım ben çok şükür iim.bu arada profiline yazdığını sözü çok severim.İnşaallah derse yaradılan, inşa eder Yaradan:129:
[/QU
gerçekten anlamı derin güzel bir söz canım beğendiğine sevindim
sagol minik anne minik fasulye ne yapar cinsiyetti belli mi? Bence erkek ama hayırlısı olsun:=)
ne yapim yavrum yaaaa enerjim fazlaaaaaaaaaa bu sabah neden acaba ????
yokcanım daha belli değil 16. haftadan önce kesin belli olmuyomuş tahmin etsede doktorlar tutmayabiliyormuş o yüzden 16 yı bekleyelim kesin olsun dedik gerçi cuma günü doktor randevum var 2 li için ama bişey söylermi bilmiyorum doktor :44:
mrb canım hoşgeldin,diğer topikte pek görmüyodum seni.hamileliğin nasıl geçiyor ben daha yeniyim pek bi şikayetim yok.bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem haftasonu ama merak ediyorum 6 haftalıkken duyulur dimi?
günaydınnn kızlarrr :)) allahın izniyle hepimizz bu ay hamiş
kalırız inşallahhh yarabbim duyy sesimiziii..
Diğer topic neresi bilmiyorumki canım dünde yeni açılınca tesadüfen gördüm burayıiyide oldu çok sevindim sizleri tanıdığıma , sen şimdi şu siteye gir yaz son adet tarihini ordan öğrenebilirsin herşeyin zamanını
Hamilelik Takvimi, Gebelik Takvimi Hesaplama, Hamilelik Hesab
sağol canım ben biraz evhamlıyım ilk gebeliğim,birde pıhtılaşma sorunum var hergün iğne yapıyorum o yüzden tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?