- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.421
Canım yaaa aönceliklee seni tebrik ed
yorum Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnnn....Canım aynı anlattgın gibi oldu..Testi peceteye sarıp çöp kutuma atmıştım siz öyle diyince bir baktım 2.çizgi cıktı.....hafif amaaa...
Ayyy Ağlıcammmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy tamamm tamammmmm...
kızlar şimdi gerçekten varmıdrırrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşaalllaaahhhh
test yaptıııır teeeessstttttttttttttttttt :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::
GUNUMUZ AYDINNNNNN icimizz sevgi doluuuuuu , sansimizzz sonsuzz acikkkkk, ruhumuzzz mutluuu, yumularimizz saglikliii, spermcanlarimizzz supermennnn gibi olsunnnn tummm DILEKLERIMIZZ GERCEKKK olsunnnnn gobuslerimize bebisler konsunn ,listelerimizzz hamislerle dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GUNAYDINNN CNMCMMLARR herkesiii cokkk ozledimmmmmmm
GUNUMUZ AYDINNNNNN icimizz sevgi doluuuuuu , sansimizzz sonsuzz acikkkkk, ruhumuzzz mutluuu, yumularimizz saglikliii, spermcanlarimizzz supermennnn gibi olsunnnn tummm DILEKLERIMIZZ GERCEKKK olsunnnnn gobuslerimize bebisler konsunn ,listelerimizzz hamislerle dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GUNAYDINNN CNMCMMLARR herkesiii cokkk ozledimmmmmmm
kızlarrr yaa benm midemde böle savaş varrr,kasılıyoo..
heycanlanınca olur yaa öylee,elimde olmadan düşünmeym diorum olmuyoo.. ://
Strestennnn cnmmcmmm :)))))
ee burdada hepp bu konularii konusuyoruzzzzzz oda yoruyoo aslindaa :) bu arada ben su solldaki yumurtamiiii alip direk karsi duvara ativericemmm :)))))
konuyu degistiriyorummmmmmmmmmm :))
aksam monuleriinizz nelerr bakalimmmm ????
calisanlarrr 3 gun tatilden sonraa is zor gelmistirrrrrr pazartesiii sendromuu saliya kaydiiii ama en azindan 4 gun calisip tekrar tatilll :))))
konuu dagildi miiiii
Canimcim yaptigim isi tam yapayim dedim yani adetin bilmem kacinci gunu baslanio ya. Dedim oyle baslayim ki sonra eksik yaptim ondan olmadi demiim diye. Acaip karnim agrio simdi bu agrinin ardinda da gelmezse adet pesssss diyorum. Doktoru aradim mayisin onuna randevu aldim ilacin bitmesine iki hafta kaldi. Bakalim artik.
Strestennnn cnmmcmmm :)))))
ee burdada hepp bu konularii konusuyoruzzzzzz oda yoruyoo aslindaa :) bu arada ben su solldaki yumurtamiiii alip direk karsi duvara ativericemmm :)))))
konuyu degistiriyorummmmmmmmmmm :))
aksam monuleriinizz nelerr bakalimmmm ????
calisanlarrr 3 gun tatilden sonraa is zor gelmistirrrrrr pazartesiii sendromuu saliya kaydiiii ama en azindan 4 gun calisip tekrar tatilll :))))
konuu dagildi miiiii
kızlar ben 22 nisanda adet oldum. bu ay eşimle doktora gideceğiz. tüp bebek mi olur öncesinde eşime tedavi mi uygularlar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?