Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canımmmm hemen kan testi yaptır bende de çok ama çok silik çıkmıştı 2.çizgi.hadi hayırlısııııı inş hamişsin

Günayydııınnnnnnnnnn..özledim herkesii.....herkes iyi gibi..yine bir bekleyiş ve heyecann varr..inşallah herkes hayırlı haberlerle geliirr....

GUNUMUZ AYDINNNNNN icimizz sevgi doluuuuuu , sansimizzz sonsuzz acikkkkk, ruhumuzzz mutluuu, yumularimizz saglikliii, spermcanlarimizzz supermennnn gibi olsunnnn tummm DILEKLERIMIZZ GERCEKKK olsunnnnn gobuslerimize bebisler konsunn ,listelerimizzz hamislerle dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GUNAYDINNN CNMCMMLARR herkesiii cokkk ozledimmmmmmm

günaydın canımmmm bizde seni özledik, napıosun nası gidio pidim az kaldı senin nobata inş gelmezlerrrrrr

günaaaayyddooşşşş pidilgoşşş
ben kırmızı kart yidim,mayıs'a inşallaah

AYBICEM yana kayy kesinn bende geliyorumm Mayis bekleyenlereee :))) benim daha 3 gunum var amaaa kasikkk sizim sizimmm :)))
Vitaminnn cikkk hadi bakalimmm hayirli haberlerr olsunnnn

AYCAMM ceeee deyipp kacmisss ozluyoruzz kizimmm bizz seniii mucksssssssss eceyede minisede:)))

PERIMMMMMM is gorusmendee basarilar meleklerin yaninda olsunn ve ennn hayirliii kararlarin alinmasinda yardimcin olsunlarrrr cnmm benimm

BEYAZ 35 immmm sende su sogan kurune baslayamadin gittiiiiii dene sunuu biiiiiiiiiiiiiiiiiiii oncelikle adetin adam gibi duzene girsinn cnmcmm

Bonjummmmmuckssssssssssss bekleyengillerdenizzzz sanirsamm :)))

Suyum sabunummmmmm , CANDOST ummm , zeytincikkkkk cekirdekcikkk ve tumm hamiscanlarrrr sizeee

ADD kisimmmmm bu antibislerrrr seni temizleyippp bi ay sonraya ikiz ucuz patlatmasinnn sakinnn :)))))))))))))

MESSI mm canimm benimmmm MESSI diyorummmm o futbolcuu gibi basarilii oglusunn olsunn insaallahhh mucksssssssss

ISILISIL immmm aramizdasinn vee seniii boyle gormekk yineee ne mutluu cnmin iciii hadii bakalimmm mayis a az kaldiii :_))))))) durmak yokkkkkk calismayaa devammmm

ENNN HAYIRLIII ZAMANDAAAA ENNNNN HAYIRLI ENNN GUZELL BEBISLERRR BIZIM OLUCAKK INSALAHHHHHHHHHH

ayyyy herkesii opuyorummmmmmucksss

kızlarrr yaa benm midemde böle savaş varrr,kasılıyoo..
heycanlanınca olur yaa öylee,elimde olmadan düşünmeym diorum olmuyoo.. ://

MEDMUS ummmmmmm pekbiiii negatiff gordumm seniiiii cnminn iciii hemencecikk derinn derinn nefess allllherseyy icinnnn allaha sukurler olsunnn enn hayirliii bebiss benimle olsunnn dee cnmmm benimmmm
sabirlaaa en hayirlii zamnda alicazz en hayirli bebislerii cnmmm
sadece hepimizin zamanlari farkliii
ama olumsuz dusunmek karamsarliga kapilmakk yokkkkkkkkkkkkkkkkkk ollucakk cnmm olucakkkk azz kaldii :))

BEN SOYLE DUA EDIYORUM ARTIK

YUCE RABBIMM BIZIM ICIMIZE DOGARKEN VERDIGINNN ANNELIK DUYGUSU ILE BIZI SINAMA VE BIZI UZME LUTFEN BIZE EN HAYIRLI OLAN ZAMANDA BIZIM ICIMIZE VERDIGINN BU GUZEL DUYGUYU YASATTTT . OL DE VE BIZI ANNE YAP ve topikte ictennn aminnn diyen ve sanaa dua edennn gercekten icinden inanan ve isteyenn herkesee bebisler nasip ettttttt enn hayirli zamanda

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlarrr yaa benm midemde böle savaş varrr,kasılıyoo..
heycanlanınca olur yaa öylee,elimde olmadan düşünmeym diorum olmuyoo.. ://

Strestennnn cnmmcmmm :)))))

ee burdada hepp bu konularii konusuyoruzzzzzz oda yoruyoo aslindaa :) bu arada ben su solldaki yumurtamiiii alip direk karsi duvara ativericemmm :)))))

konuyu degistiriyorummmmmmmmmmm :))

aksam monuleriinizz nelerr bakalimmmm ????

calisanlarrr 3 gun tatilden sonraa is zor gelmistirrrrrr pazartesiii sendromuu saliya kaydiiii ama en azindan 4 gun calisip tekrar tatilll :))))

konuu dagildi miiiii

Canimcim yaptigim isi tam yapayim dedim yani adetin bilmem kacinci gunu baslanio ya. Dedim oyle baslayim ki sonra eksik yaptim ondan olmadi demiim diye. Acaip karnim agrio simdi bu agrinin ardinda da gelmezse adet pesssss diyorum. Doktoru aradim mayisin onuna randevu aldim ilacin bitmesine iki hafta kaldi. Bakalim artik.

çok güzel dağıldııııı hemde canımmmmmm şimdi yemek derdine düştüm bennnnn
köfte yapmayı düşünüyorum ben ama yorulursam akşama kadar makarnaya dönerim yineee

sen direk al bugunn soganlarini cnmmm basla zaman falan bekle zaten bu kur temizlicek herseyiii basla bugun yada yarin sabah cnmcm

o yımırtayı atamayaydın eyiydii
yımırta dedin de ben de yımırtalı kabak mı yapsam hiç denemedim ama:44: 1 kg.kabak var evde

kızlar ben 22 nisanda adet oldum. bu ay eşimle doktora gideceğiz. tüp bebek mi olur öncesinde eşime tedavi mi uygularlar bilmiyorum

kızlar ben 22 nisanda adet oldum. bu ay eşimle doktora gideceğiz. tüp bebek mi olur öncesinde eşime tedavi mi uygularlar bilmiyorum

canimmmm sende pek keyifsizsinnn neden kiiii
hayirlissi cnmmm hangisi senin ve ailen icinn enn iyi olucak olansa o olsunnnnnnnnnnnnn
cnmmm hadii bakalimm azz neseeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…