- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.441
o yımırtayı atamayaydın eyiydii
yımırta dedin de ben de yımırtalı kabak mı yapsam hiç denemedim ama:44: 1 kg.kabak var evde
kızlar ben 22 nisanda adet oldum. bu ay eşimle doktora gideceğiz. tüp bebek mi olur öncesinde eşime tedavi mi uygularlar bilmiyorum
çok güzel dağıldııııı hemde canımmmmmm şimdi yemek derdine düştüm bennnnn
köfte yapmayı düşünüyorum ben ama yorulursam akşama kadar makarnaya dönerim yineee
kızlar ben 22 nisanda adet oldum. bu ay eşimle doktora gideceğiz. tüp bebek mi olur öncesinde eşime tedavi mi uygularlar bilmiyorum
canimm kofteyle ugrasmazsannn en guzeliiii kiymayi kavur uzerine boll salcaaa hoppp haslanmiss makarnayida doktunmuuu tamamdirrrrrr
kiymalii makarnaaaaa:))))))))))
sen direk al bugunn soganlarini cnmmm basla zaman falan bekle zaten bu kur temizlicek herseyiii basla bugun yada yarin sabah cnmcm
pitaminimmm test yaptırmaya mı gitttiiiiiinnn
pidilgammmm sende var mı belirti falannnn :))
inşallahh hamişsindir minnosss sendeee
bu hafta söle hamiş haberleri verelimmm boll bolll
vitaminnnn nerelere gittin biz seni çok özledik amaaaaaaaaaa
OY oyy oyy canemmmmmmmm.
Önce kan verdim sonrada mama yedim geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
Nassııııı gidiyoo bebiş annesiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla bugün çok midem bulanıyor başım dönüyor içim titriyor kollarım vurunduğum iğneden dolayı morlar onlar ağrıyor dokunsalar hemen ağlarım o hade dolaşıyorum ama ağlamak yok ağlama ağlamayı getiri diye telkin ediyorum kendimi
seni merak ediyorum en başından beri hep var gibi sende bişeyler geliyo bana hatta testi attığını görünce çok kızdım cevap yazarken site gitti
herşeyin hayırlısı olsun allah güzel gönlüne göre versin canım benim inşallah
2 saatte verirler genelde testleri telde soruver
YA BENDE BİLİYORUMDA salaklarmı nee sistem yogunmuşumuşşşmuşşşş..Bekliyorum işte canım..
niye öyle oldunkiiii oyyy kıyamammmmmmmmmmmmmm...
Dikkat et canım kendineee..
Bende artık hissediyorummm oldugunuu..
Yani artık idrar testinde silik çıkıpta kan kantihlinde negatif cıkarsa düşer bayılırım artık:2::2:
yaaa şekerimmm sende git bir kan ver Allah aşkınaaa sende hamişsin benceeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?