Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
o yımırtayı atamayaydın eyiydii
yımırta dedin de ben de yımırtalı kabak mı yapsam hiç denemedim ama:44: 1 kg.kabak var evde

cnmmm o kabaklariii soy ince ince dogra tepsiye pisirme kagidini koy uzerine koy dogradigin kabaklari zeytinyag dok az az cnmm
uzerineee un ve tuz serpelee harmanlaaa hoppp fririnaaaaa
uzerinedee bi yogurtt tamamdir :))

kizartma gibi ama kolay ve sagliklisii

yanianda bi kofteeee hemen onlaridaa firinaaa ohhhhh:))

ben artik herseyii firina atiyorumm kizartma hicc yokkk ve daha lezzetli ve saglikli oluyooooo tavsiye edilir ...

kızlar ben 22 nisanda adet oldum. bu ay eşimle doktora gideceğiz. tüp bebek mi olur öncesinde eşime tedavi mi uygularlar bilmiyorum

hayırlısı canım Rabbim tez zamanda göndersin bebişini inşallahhhhhh,sen moralini yüksek tut tatlımmm benimmmm

çok güzel dağıldııııı hemde canımmmmmm şimdi yemek derdine düştüm bennnnn
köfte yapmayı düşünüyorum ben ama yorulursam akşama kadar makarnaya dönerim yineee

canimm kofteyle ugrasmazsannn en guzeliiii kiymayi kavur uzerine boll salcaaa hoppp haslanmiss makarnayida doktunmuuu tamamdirrrrrr
kiymalii makarnaaaaa:))))))))))

vitaminnnnnnnnnnnnnn nerdesiinnn tahlile mi gittin yokksaaaa..
kızlarrr aksamm ben yemek yapmıcammmm :))
yaa anneme ya kaynanamaa nasıl fikirrr :))

canimm kofteyle ugrasmazsannn en guzeliiii kiymayi kavur uzerine boll salcaaa hoppp haslanmiss makarnayida doktunmuuu tamamdirrrrrr
kiymalii makarnaaaaa:))))))))))

ohhhhhh miiiiissssss sonra da tv karşısına uzanırım bi güzelllllll kocişime sarılır uyurummmmmmmm.akşam olsun hemeeeennnnnnn

kızlar 3 günlük tatilde belirtileri yazayım yada belirtileri uyduruyor muyum (ama ciddiydi tüm acılar gerçekten canım yandı)ayaklar aynen buz üşümüyorum ama eşim ayaklarıma dokundu bunlar nasıl buz gibi dedi.kasıklarda belde ağrı.dün çarşı pazar çok gezdim adet oluyorum sandım belde ayaklarda ağrı.bide hani bıçak sağlanır gibi olur ya adet döneminde aynen o oldu 5 dk ayaklarımı kıpırdatmaya cesaret edemedim o derece çoktu.
karnımda hep bi şişkinlik hali .ve dilimde yara gibi aft gibi bi durum var.
bunun yanında göğüste ne şişme ne ağrı yok.iştahım eskisi gibi.uyku var ama normalde de çok uykucuyum yani belirti olsa bile anlamam.
bulantı filan yok .baş dönmeside yok.akıntı yok.
regliye 6 -7 gün var.

pidilgammmm sende var mı belirti falannnn :))
inşallahh hamişsindir minnosss sendeee
bu hafta söle hamiş haberleri verelimmm boll bolll

pitaminimmm test yaptırmaya mı gitttiiiiiinnn

kızlar gittim kan tahlili verdim geldimm..işyerinede yalanım şu:)
Ben bir dısarda ne yemekler var bir bakayımm,alıp geleyim:)))

aksama cıkcakmıss sonuc yarın sabahtan söylerim kızlarr

He bir arada zaten siteye giremedim.çalışma varmış mışşşş

OY oyy oyy canemmmmmmmm.
Önce kan verdim sonrada mama yedim geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
Nassııııı gidiyoo bebiş annesiiiiiiiiiiiiiiiiiii

valla bugün çok midem bulanıyor başım dönüyor içim titriyor kollarım vurunduğum iğneden dolayı morlar onlar ağrıyor dokunsalar hemen ağlarım o hade dolaşıyorum ama ağlamak yok ağlama ağlamayı getiri diye telkin ediyorum kendimi
seni merak ediyorum en başından beri hep var gibi sende bişeyler geliyo bana hatta testi attığını görünce çok kızdım cevap yazarken site gitti
herşeyin hayırlısı olsun allah güzel gönlüne göre versin canım benim inşallah
2 saatte verirler genelde testleri telde soruver

YA BENDE BİLİYORUMDA salaklarmı nee sistem yogunmuşumuşşşmuşşşş..Bekliyorum işte canım..
niye öyle oldunkiiii oyyy kıyamammmmmmmmmmmmmm...
Dikkat et canım kendineee..
Bende artık hissediyorummm oldugunuu..
Yani artık idrar testinde silik çıkıpta kan kantihlinde negatif cıkarsa düşer bayılırım artık:2::2:

valla bende anlamadım katlanıyoruz anneliğin zorlukları fedakarlıkları başladı
herşeyin hayırlısı tatlım hadi bakalım inş. bebişimin kuzenleri çoğalıyorrrr ne güzel

Son düzenleme:
yaaa şekerimmm sende git bir kan ver Allah aşkınaaa sende hamişsin benceeeeeeeeeeeeeee

tatlımm yaa ben suan cıkamam iştenn sabah erkenden regl olmazsamm
test yapcam evde..inşallahh hamişimdirrr dediğin gibiii..inşllahh
seninde sonucun yüksek cıkar hamişssindirr,eşine haber verdin miii.. :))))

yoooooooooooooooooooooooooooooookkkk
Eşime Haber vermekkk yoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
testi saklıyorummm atcaktım birde heeee

Canım seninde güzel haberlrini alıırızz inşşşşşşş...
Bakalım benim sonucu 17.30 gibi öğrencemm tel acarım artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…