- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.461
Pendercimmmm
aynı duygular içerisindeyimm senle,sende de bende de aynı gelişmeler olduu.
İnşallahhhh hamişizdirrr...
Bziden hemen sonrada pojouuuuu,aybiceeeemmmmm,pericikimmmm,pidilgacımmm,,eks battaşım Addcikimmm,perdoğnnnncıgımmmm,ısılcıkımmmmmm ,ve daha adını yazamadığımm küsmeyin nolur kafamm karısıkk tümmm arkadaslarımaa Allahımm bir evlat nasip eylesin hayırlısıylaa İnşşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar gittim kan tahlili verdim geldimm..işyerinede yalanım şu:)
Ben bir dısarda ne yemekler var bir bakayımm,alıp geleyim:)))
aksama cıkcakmıss sonuc yarın sabahtan söylerim kızlarr
He bir arada zaten siteye giremedim.çalışma varmış mışşşş
Pendercimmmm
aynı duygular içerisindeyimm senle,sende de bende de aynı gelişmeler olduu.
İnşallahhhh hamişizdirrr...
Bziden hemen sonrada pojouuuuu,aybiceeeemmmmm,pericikimmmm,pidilgacımmm,,eks battaşım Addcikimmm,perdoğnnnncıgımmmm,ısılcıkımmmmmm ,ve daha adını yazamadığımm küsmeyin nolur kafamm karısıkk tümmm arkadaslarımaa Allahımm bir evlat nasip eylesin hayırlısıylaa İnşşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminn tatlımm aminnn,yanımda bi test varr yapmıcam ama kararlıyımm :)
yarın sabah yapcam..senin kac gün gecti nobattann canmmm
kızlar dişlerimin altı öyle bir ağrıyor ki kaç gündür anlatamammm.Zonk zonk zonk yapıyooooo
ya ben dökülüyorum resmen bu ay kötü vurdu beni doktor takibine başlıcam hemen regli bitsede gitsem
ya ben dökülüyorum resmen bu ay kötü vurdu beni doktor takibine başlıcam hemen regli bitsede gitsem
canım yaa benim 2. günüm adetim geçelii,dün kahverengi bir sey gelince sabah test aldım işte yaptım,tek çıktı diye peçeteye sardım.sonra arkdaslar sagolsun atma diyince bir baktım anaaa silik cıkmışşş,moralim bozuldu attım işte.bilmiyrdum snradanda cıkcagını..Canım ama senin 4 gün geçmiş yaa bir kan testii fln yaptırsaydın yada hep mi öyle oluyorrrr??? İnşallahh hamişsindirr canımKizlar adet gecikmesinden kac gune kadar umut vardir. Bugun 4. Gun test negatif. Vitamincim seninle ayni anlarda yapmisiz test. Silikte olsa cizgiyi gordun sen ne gusel ins kan tahlilinde pozitif cikar. Benim test kabak gibi tek cizgiydi cok bekledim ama cikmadi. Kan testi burda biraz zor. Gelmezse bida ne zaman yapsamki idrar testini
aminn tatlımm aminnn,yanımda bi test varr yapmıcam ama kararlıyımm :)
yarın sabah yapcam..senin kac gün gecti nobattann canmmm
tamammmmm pojummm annemmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmanaaaammm bekleyemiz sabaa kadar pitaminim,ara sen 2 saat sonra araaa
kesin hamişsin kesssiinnnnnn
ne takibi yaptırıcaksın bebişim :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?