Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Pericik iş gçrüşmesine gitti de,herhalde işe de başladıııııııııııııııııı
Hala yok ortalardaaa çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

pitaminimmm bnde cok heycanlıyımm yaaa :)))
değişikk duygularr,hastalanırsam büyük hayal kırıklıgı yasarımmm..
iyi düşünelimm iyi olsunnn inşallahhhh..

Pendercimmmm
aynı duygular içerisindeyimm senle,sende de bende de aynı gelişmeler olduu.
İnşallahhhh hamişizdirrr...

Bziden hemen sonrada pojouuuuu,aybiceeeemmmmm,pericikimmmm,pidilgacımmm,,eks battaşım Addcikimmm,perdoğnnnncıgımmmm,ısılcıkımmmmmm ,ve daha adını yazamadığımm küsmeyin nolur kafamm karısıkk tümmm arkadaslarımaa Allahımm bir evlat nasip eylesin hayırlısıylaa İnşşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kizlar adet gecikmesinden kac gune kadar umut vardir. Bugun 4. Gun test negatif. Vitamincim seninle ayni anlarda yapmisiz test. Silikte olsa cizgiyi gordun sen ne gusel ins kan tahlilinde pozitif cikar. Benim test kabak gibi tek cizgiydi cok bekledim ama cikmadi. Kan testi burda biraz zor. Gelmezse bida ne zaman yapsamki idrar testini

aminn tatlımm aminnn,yanımda bi test varr yapmıcam ama kararlıyımm :)
yarın sabah yapcam..senin kac gün gecti nobattann canmmm

anaaaammm bekleyemiz sabaa kadar pitaminim,ara sen 2 saat sonra araaa
kesin hamişsin kesssiinnnnnn

amiiiiinn hepimiz olcaz koca göbüş olcaz inşalllaaahhhhh

ya ben dökülüyorum resmen bu ay kötü vurdu beni doktor takibine başlıcam hemen regli bitsede gitsem

yahu kızalr ben buay çok stres yaptım galiba gce kaç defa geldimi diye irkildim enson 3 gibi uyandım hissetim galiba olmuştum zaten.

bu ay farklı şeyler yapalım.bu kadar çok odaklanmayalım.farklı muhabbetlere girelim.idilimin dediği gibi konuları dağıtalım.yani şimdi ben mayıs sonu gibi tekrar olacam ama bu süreç resmen gözümü korkutur niyeyse fazla kaptırmışım kendimi

canım yaa benim 2. günüm adetim geçelii,dün kahverengi bir sey gelince sabah test aldım işte yaptım,tek çıktı diye peçeteye sardım.sonra arkdaslar sagolsun atma diyince bir baktım anaaa silik cıkmışşş,moralim bozuldu attım işte.bilmiyrdum snradanda cıkcagını..Canım ama senin 4 gün geçmiş yaa bir kan testii fln yaptırsaydın yada hep mi öyle oluyorrrr??? İnşallahh hamişsindirr canım

aminn tatlımm aminnn,yanımda bi test varr yapmıcam ama kararlıyımm :)
yarın sabah yapcam..senin kac gün gecti nobattann canmmm

Yap yao yapppp yapp yappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

anaaaammm bekleyemiz sabaa kadar pitaminim,ara sen 2 saat sonra araaa
kesin hamişsin kesssiinnnnnn
tamammmmm pojummm annemmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

balım bence iki gün geçmiş olacaksa yarın sabah direk kana git uğraşma çıbıkla filan

canım bencede yaa biz kafamızda zaten kuruyoruzzz..birde burdada tabi paylaşınca,ee birde kocişlerde işin içine girince saçmalanıyorr..
Bende diyorum yaaa ne kadar salakk saçma rüyalar varsa görüyorummm ama hepsi gebelik ile ilgilii psikolojikmen çöktükkkk.nekadar çökmedik desekteeee....
Kafamıza takmadannn rahat rahat yapalım olursa olurrrrrrrrrrrrrr zatennnnnnnn...
Sıkmayalım içimiziiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…