Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Vitamincin benim kurtajdan sonrs adet problemim var. Ilac kullaniyorum duzelcegi yerde iice bozuldu sanirim. Gecen ay 32gunde geldi. Bu ay suanda 36. Gundeyim. Kan tahlilu icin doktor istemesi lazim sanirim. Yurt disindayim. Sistemi tam bilmiyorum yani. Moralim sifir bugun.

sıkma canını tatlım yaaa.ozman doktora git hiçbirsey anlatmaa,deki adetim 5 gün geçti süpheleniyorum de,öyle yaptır bir baklım olmaz mı???
Moral bozdukça olmuyorr ama etkilenmeyin bünyenizi lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bozma moralini,düzelicek elbet.ordaki işleyişi bilen biri vardır mutlaka,yardım iste.bir an önce git dr.a beyazım datlum

aynen yaaa eşim normalde hiç sormazdı oldunmu diye kaç gündür soruyor oldunmu geldimi falan diye.üzüleceğimi anladı galiba.ama vallaa kendimizi bukadar yıpratmanın bi alemi yok.bu ay doktoruma gidecem bazı şeylerede dikkat edecem okadar yani .sürekli geldimi gelmedimi...3 gün tatilim vardı tatilimi mahvettim düşünmekten.bu ay bebişin canı bilir gelirse hoşgelir gelmesse kendi bilir benim gibi anneyi nerden bulack dermişim pufffffffffff

Son düzenleme:
slm kıssslarrr.benide aranıza alın.yeni üye oldum.ama öncesindede hatim etmişliğim vardır gebelik topiğini.peri ve idilgayla hamiş olmayan kalmayacak topiğini göünce biran ilaç veya bitki ismi sandım:))) malum her ota köke atladığım için.27 yaşındayım 14 aydır bebiş için uğraşıyoruz maalesef tık yokk.

pendercimmm,senin gögüs ucu agrın varmıııııııııııııııııııııııııııııııı
Ben mahvoldumm haftasonuuu,çok şükür bugun biraz hafiflediiiiiiiiiiiiiiiii

anam kendimdem alıntı yapmışım,alık mıyım neyim
paybiceemm sana diyom penderim sen anlaa
bal diyom,çörek diyom,ot diyom :27

ayy çatlakkkk ben yoldaşınn olayımmı yivrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yokkk senle yoldaş olmayalıımm sen hamişsin bu ay ayağını sürü arkadan biz geliyozzzzzz

hoş geldin balım vallaaa şahsen ben aktif olarak 4 aydır çalışıyorum ses seda yokkk.peri bizi kandırdı hepiniz haimiş kalacaksınız dedi bizde tık yok daha bu arada peri gelmedi dımı iş görüşmesinden sabah öyle diyordu sankim

sonucu alayımmmdaa halayımı kendim başlatayımmmmmm..
bakın evlenirkende böyle oldu ben evlendimki hiç evlenmeye niyetim yoktu herkes evlenmeye başladııı..ugurlu geldimm...
Şimdide size olsun inşşşlaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben hamiş olayımmmmmmmmmmmmm,ugurlu geleyim tümmmmmmm isteyenlereddddddddeeeeeeeeeeee herkes hamişşşşşşşşşşşşşşşşş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anam kendimdem alıntı yapmışım,alık mıyım neyim
paybiceemm sana diyom penderim sen anlaa
bal diyom,çörek diyom,ot diyom :27

poju balum iimisin.bana gerçekleri söyle ne olur hamile olamıcakmıyım ağzında lafı geveleme

sabaha kadar nasıl bekleyücükkkkkkkkkkkkkk:

Son düzenleme:

teşekkür ederm hoşbulduk.hadi ya bende başlığı görünce umut bağlamıştım :)

hastaneyi arıcamm canımmm 17.30 daaa,oda sırf sizin için heeee yoksa yolumun üstüü aksam cıkısta alıcaktımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…