- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.481
anaaaa benim gözlüklerden.gözlükün olayımmmmm pojuuuuyımırtalarıma baktırayım ne vaziyetter
Vitamincin benim kurtajdan sonrs adet problemim var. Ilac kullaniyorum duzelcegi yerde iice bozuldu sanirim. Gecen ay 32gunde geldi. Bu ay suanda 36. Gundeyim. Kan tahlilu icin doktor istemesi lazim sanirim. Yurt disindayim. Sistemi tam bilmiyorum yani. Moralim sifir bugun.
kendime yeni battaş arıyorum
Vitamincin benim kurtajdan sonrs adet problemim var. Ilac kullaniyorum duzelcegi yerde iice bozuldu sanirim. Gecen ay 32gunde geldi. Bu ay suanda 36. Gundeyim. Kan tahlilu icin doktor istemesi lazim sanirim. Yurt disindayim. Sistemi tam bilmiyorum yani. Moralim sifir bugun.
aynen yaaa eşim normalde hiç sormazdı oldunmu diye kaç gündür soruyor oldunmu geldimi falan diye.üzüleceğimi anladı galiba.ama vallaa kendimizi bukadar yıpratmanın bi alemi yok.bu ay doktoruma gidecem bazı şeylerede dikkat edecem okadar yani .sürekli geldimi gelmedimi...3 gün tatilim vardı tatilimi mahvettim düşünmekten.bu ay bebişin canı bilir gelirse hoşgelir gelmesse kendi bilir benim gibi anneyi nerden bulack dermişim pufffffffffffcanım bencede yaa biz kafamızda zaten kuruyoruzzz..birde burdada tabi paylaşınca,ee birde kocişlerde işin içine girince saçmalanıyorr..
Bende diyorum yaaa ne kadar salakk saçma rüyalar varsa görüyorummm ama hepsi gebelik ile ilgilii psikolojikmen çöktükkkk.nekadar çökmedik desekteeee....
Kafamıza takmadannn rahat rahat yapalım olursa olurrrrrrrrrrrrrr zatennnnnnnn...
Sıkmayalım içimiziiiiiiiiiiiiiiiiiii
o zaten senin göslük şekerim
o zaten senin göslük şekerim
anam kendimdem alıntı yapmışım,alık mıyım neyim
paybiceemm sana diyom penderim sen anlaa
bal diyom,çörek diyom,ot diyom:27
yokkk senle yoldaş olmayalıımm sen hamişsin bu ay ayağını sürü arkadan biz geliyozzzzzzayy çatlakkkk ben yoldaşınn olayımmı yivrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kıssslarrr.benide aranıza alın.yeni üye oldum.ama öncesindede hatim etmişliğim vardır gebelik topiğini.peri ve idilgayla hamiş olmayan kalmayacak topiğini göünce biran ilaç veya bitki ismi sandım:))) malum her ota köke atladığım için.27 yaşındayım 14 aydır bebiş için uğraşıyoruz maalesef tık yokk.
ayyyyyyyyyyyyyyyy
canımm seni hiç iyi görmyrummm
koptumm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anam kendimdem alıntı yapmışım,alık mıyım neyim
paybiceemm sana diyom penderim sen anlaa
bal diyom,çörek diyom,ot diyom:27
yokkk senle yoldaş olmayalıımm sen hamişsin bu ay ayağını sürü arkadan biz geliyozzzzzz
hoş geldin balım vallaaa şahsen ben aktif olarak 4 aydır çalışıyorum ses seda yokkk.peri bizi kandırdı hepiniz haimiş kalacaksınız dedi bizde tık yok dahabu arada peri gelmedi dımı iş görüşmesinden sabah öyle diyordu sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?