- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.501
poju balum iimisin.bana gerçekleri söyle ne olur hamile olamıcakmıyımağzında lafı geveleme
teşekkür ederm hoşbulduk.hadi ya bende başlığı görünce umut bağlamıştım :)
sıkma canını tatlım yaaa.ozman doktora git hiçbirsey anlatmaa,deki adetim 5 gün geçti süpheleniyorum de,öyle yaptır bir baklım olmaz mı???
Moral bozdukça olmuyorr ama etkilenmeyin bünyenizi lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bozma moralini,düzelicek elbet.ordaki işleyişi bilen biri vardır mutlaka,yardım iste.bir an önce git dr.a beyazım datlum
hee iyiyim
olcan şekerim olcan Allahın izniyle
ben de diyodum çörekotu,bal,tarçın şeysine başladım,sen de başla dediydim.yapıyo muydun bilmiyom
herzamn umut varız şekerim.yok yok topiğimiz uğurludur tabloyu görmüşsündür başta kaçtane hamiş çıktı iki ayda
bende başlıyayım yaaa inşş faydasını görürüz.ya bide şu sütlü maydonuz tarifinimi uygulasak he ne dersin poju
teşekkür ederm hoşbulduk.hadi ya bende başlığı görünce umut bağlamıştım :)
ayy inşallah uğurlu gelir bu topic bana.çünkü artık umutlarım bitmek üzere((
Merhaba bana uğurlu geldi bu topik canım umudunu kaybetme inşallah istediğin olur.
hee iyiyim
olcan şekerim olcan Allahın izniyle
ben de diyodum çörekotu,bal,tarçın şeysine başladım,sen de başla dediydim.yapıyo muydun bilmiyom
kısslar aranızda hayıt hapı veya otu kullanan var mı??
bende başlıyayım yaaa inşş faydasını görürüz.ya bide şu sütlü maydonuz tarifinimi uygulasak he ne dersin poju
yemek mönüsü gibi hee
başlayalım yawrım başlayalım ama sütlü maydanozu nası yapıcaz bilmiyom ben onu.
bu arada çörekotu-bal-tarçın kürünü yaparken,çörekotunu taze olarak çekip koy balın içine.karabiber öğütmek için değirmenler oluyo küçük ya da züccaciyeye sor biliyo onlar,çörekotu çekicem de.
amin inşallah.bu arad senin adına sevindim.Allahj sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.senin kaçıncı ayda oldu?
hımmm ok tatlımmm.bakayım ona benyemek mönüsü gibi hee
başlayalım yawrım başlayalım ama sütlü maydanozu nası yapıcaz bilmiyom ben onu.
bu arada çörekotu-bal-tarçın kürünü yaparken,çörekotunu taze olarak çekip koy balın içine.karabiber öğütmek için değirmenler oluyo küçük ya da züccaciyeye sor biliyo onlar,çörekotu çekicem de.
yaaa kızlar birsey dicemmmmm deeee kızmayın olur muuu***
uğraşmasanızz zzzz şu vücudunuzlaaaa.. şu kür bu kür yapmasanızzz,hepsi nin tabiki vardır yararı bitki çünkü sonuctata,kendi haline bıraksanızzz...
çünkü sanki o bile psikolojik geliyorr banaaa,atıyorumm incir kürü yapanların çogu hamiş oluyo,ozman bende kullanayımda hamiş kalırım diyip kalıyoruzz..Bakın işteee pozitif düşünmenin faydalarınııı..Bence incir soğan kürü vss neyse ondan çok onu kullandığımız için hamiş kalacağımızı düşünen beynimiz sayesinde hamiş kalıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
O corek otu bal tarcin seysini.nasil yapiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?