Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım bozma moralini,düzelicek elbet.ordaki işleyişi bilen biri vardır mutlaka,yardım iste.bir an önce git dr.a beyazım datlum

Neyseki kahve rengileri gordum kizlar sukur. Benim adetler normalden az ve kahve rengi seklinde gelio. Iki hfta sonra doktor kontrolum var zaten morall verdiginiz icin saolun.

hee iyiyim
olcan şekerim olcan Allahın izniyle
ben de diyodum çörekotu,bal,tarçın şeysine başladım,sen de başla dediydim.yapıyo muydun bilmiyom

bende başlıyayım yaaa inşş faydasını görürüz.ya bide şu sütlü maydonuz tarifinimi uygulasak he ne dersin poju

Son düzenleme:
bende başlıyayım yaaa inşş faydasını görürüz.ya bide şu sütlü maydonuz tarifinimi uygulasak he ne dersin poju

yemek mönüsü gibi hee
başlayalım yawrım başlayalım ama sütlü maydanozu nası yapıcaz bilmiyom ben onu.
bu arada çörekotu-bal-tarçın kürünü yaparken,çörekotunu taze olarak çekip koy balın içine.karabiber öğütmek için değirmenler oluyo küçük ya da züccaciyeye sor biliyo onlar,çörekotu çekicem de.

yaaa kızlar birsey dicemmmmm deeee kızmayın olur muuu***
uğraşmasanızz zzzz şu vücudunuzlaaaa.. şu kür bu kür yapmasanızzz,hepsi nin tabiki vardır yararı bitki çünkü sonuctata,kendi haline bıraksanızzz...
çünkü sanki o bile psikolojik geliyorr banaaa,atıyorumm incir kürü yapanların çogu hamiş oluyo,ozman bende kullanayımda hamiş kalırım diyip kalıyoruzz..Bakın işteee pozitif düşünmenin faydalarınııı..Bence incir soğan kürü vss neyse ondan çok onu kullandığımız için hamiş kalacağımızı düşünen beynimiz sayesinde hamiş kalıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kıslar ben 14 aydır her duyduğum şeyi uyguluyorum.sizlerle de paylaşmak istedim.belki sizlere şifa olur.1 aydır hayıt hapı ve otu kullanıyorum.diğer topiclerde okuduğum kadarıyla bu hap sayesinde baya hamile kalan var.ben ayrıca otunuda demleyip içiyorum.hormon dengesini düzeltiyor ve yumurtlamaya yardımcı oluyormuş.ovulasyona kadar sabahları bal tarçın çörekotu yiyorum.bu ay incirde yiycem sbah akşam.soğan kürünü 5 ay önce yaptım ama bu ay gene yapmayı düşünüyorum.

Sonra tarcinmi eklioz olcusu varmi karabiner cekecegini biliorum canim

amin inşallah.bu arad senin adına sevindim.Allahj sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.senin kaçıncı ayda oldu?

Sağol canım ben 3 ay denemiştim sonra ara verdim, tekrar başladıktan sonraki 3. ayda oldu. Benim hesabıma göre 6. ay. Ama duyduğuma göre ara verince sıfırdan saymaya başlıyomuşsun doğru mu bilmiyorum...
O 6 ay bana 6 yıl gibi geldi hiç sorma.
Bi de 4 yıllık evliyim, çevrenin baskısını da bi düşün. :96:

hımmm ok tatlımmm.bakayım ona ben

öylemi diyorsun.aslında hiç uğraşasımda gelmiyor ama insan daldımmı kötü dalıyor

O corek otu bal tarcin seysini.nasil yapiosun

12 yemek k. bal,
10 tatlı k. çörekotu (10 kaşık çok geldi bana,daha az koydum kafama göre,yanlış yapmış olabilirim)
10 çay k. tarçın karıştırıp adetin 2.günü sabah-akşam 1'er tatlı kaşığı yiyosun,adetin 12.gününe kadar

ben böyle okudum,işe yarar umarım.bu ay başladım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…