- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.521
Sağol canım ben 3 ay denemiştim sonra ara verdim, tekrar başladıktan sonraki 3. ayda oldu. Benim hesabıma göre 6. ay. Ama duyduğuma göre ara verince sıfırdan saymaya başlıyomuşsun doğru mu bilmiyorum...
O 6 ay bana 6 yıl gibi geldi hiç sorma.
Bi de 4 yıllık evliyim, çevrenin baskısını da bi düşün. :96:
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.o baskıları biliyorum cnm bebeğinin olmamasından daha çok içini acıtıyor.bebekli ortamlara girmek istemiyosun o soru gelecek diye.neyseki çok bekletmemiş senin bebek maşallah.darısı bizlere olsun
yaaa kızlar birsey dicemmmmm deeee kızmayın olur muuu***
uğraşmasanızz zzzz şu vücudunuzlaaaa.. şu kür bu kür yapmasanızzz,hepsi nin tabiki vardır yararı bitki çünkü sonuctata,kendi haline bıraksanızzz...
çünkü sanki o bile psikolojik geliyorr banaaa,atıyorumm incir kürü yapanların çogu hamiş oluyo,ozman bende kullanayımda hamiş kalırım diyip kalıyoruzz..Bakın işteee pozitif düşünmenin faydalarınııı..Bence incir soğan kürü vss neyse ondan çok onu kullandığımız için hamiş kalacağımızı düşünen beynimiz sayesinde hamiş kalıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne bilim vitaminim yapıyoz işte.geçen gittiğim dr.da bana aynısını demişti,incir kürü yaptım ben dr.hanım dediydim de raat bırakın şu vücudunuzu diye kızdıydı bana :26:
hem yapıyam hem de söylüyom ama. tıbba yardımcı olmak lazım
hatunlar sizde farkettinizmi bugün sayfamıza ne kadar çok eliff ......nickli kullanıcı uğradı:44:
kızlar bizim uykumuz var keşke evde olsamda azcık uyusam ya :97:
bu arada kızlar ben matbaa da çalışıyorum eşimle beraber benim yerim ayrı fakat yazane kısmına kokular geliyor tiner kokusu falan içerde çok koku var selefon lak makinaları falan onlar dış tarafa yakın kokusu geliyor acaba zararı olur mu
hahahaahhaa söylemeseydin bari.drlar alternatif tıpa inanmıyorlar pek :))
gisli güçler olabilüüü :82::82::82::82::82::82:
slmlar arkadaşlarrrrrr
hiç yeni hamiş haberi yok muuuuuu????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?