Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.o baskıları biliyorum cnm bebeğinin olmamasından daha çok içini acıtıyor.bebekli ortamlara girmek istemiyosun o soru gelecek diye.neyseki çok bekletmemiş senin bebek maşallah.darısı bizlere olsun

hatunlar sizde farkettinizmi bugün sayfamıza ne kadar çok eliff ......nickli kullanıcı uğradı:44:

kızlar bizim uykumuz var keşke evde olsamda azcık uyusam ya :97:
bu arada kızlar ben matbaa da çalışıyorum eşimle beraber benim yerim ayrı fakat yazane kısmına kokular geliyor tiner kokusu falan içerde çok koku var selefon lak makinaları falan onlar dış tarafa yakın kokusu geliyor acaba zararı olur mu

Ayy ne güzel dilekler bunlar böyle Allah kat kat fazlasını sizlere versin.

Hamile olup olmadığını merakla bekleyen arkadaşlara: Benim hamiş olduğumu öğrenmeden 1 hafta kadar önce koku alma duyum acayip hassaslaşmıştı (hala da öyle).Normalde hafif olan kokular bana ağır geliyodu. Bu da bi belirti olabilir.

bu arada ilk sayfadaki listeye baktımda şuan burda olan bikaç arkadaşımızın batı geçmiş.test yaptınız mı??????? belkideeeeeeeee güsel haberler vardır.inanın hamile haberleri almak çok mutlu ediyo beni...

ne bilim vitaminim yapıyoz işte.geçen gittiğim dr.da bana aynısını demişti,incir kürü yaptım ben dr.hanım dediydim de raat bırakın şu vücudunuzu diye kızdıydı bana :26:
hem yapıyam hem de söylüyom ama. tıbba yardımcı olmak lazım

hahahaahhaa söylemeseydin bari.drlar alternatif tıpa inanmıyorlar pek :))

canım kokuya karşı zaten hassa olunan bi dönemdesin artı tiner kokusu zararlı olabilir dikkatli bence

aşağıda 11 üyeee varrrr kimse konuşmuyor daaaaaaa amaaa nidennnnnnnnnnnn ama nidennnnnnnn

kapılarda sıcak die açılıyor karşı tarafta açıyor kapısını ses toz gürültü dikkat edeyim biraz arada dışarı çıkıyorum yürüyorum kendimce bişeyler yapıyorum sürekli çikolata yiyorum bi kara canım yandı üzüldü allahım bir daha ne bana ne kimseye böyle bi acı yaşatmasın

kıslaar beni neden görmüyosunuz yahu :))).bojou aybice vitamin sizin bat geçmiş test yaaptınızmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…