- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.541
kimin canımsenin bat geçmiş test yaptın mı??
kapılarda sıcak die açılıyor karşı tarafta açıyor kapısını ses toz gürültü dikkat edeyim biraz arada dışarı çıkıyorum yürüyorum kendimce bişeyler yapıyorum sürekli çikolata yiyorum bi kara canım yandı üzüldü allahım bir daha ne bana ne kimseye böyle bi acı yaşatmasın
korkmayın kızlar öcü değilim sadece yazıp yazmama arasında kararsız kalmış biriyim sadece :)))
korkmayın kızlar öcü değilim sadece yazıp yazmama arasında kararsız kalmış biriyim sadece :)))
kıslaar beni neden görmüyosunuz yahu :))).bojou aybice vitamin sizin bat geçmiş test yaaptınızmı??
paybicemle ben kırmızı kart gördük. penderim ısrarla test yapmiya,yarın yapıcakmış.
pitamiinim kan testi yaptırdı sonucunu alcaz hep birlikte 17.30'da
bence o
Yivrularımmmmmmmmm,canlarımm,ciğerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelin kafanızı rahatlatınn..Bu ayyy daa şnat edinnnn bebek için uğraşmayındaaa şey içniinn uğraşınn
Totem yapalımmm totemmmm hiç düşünmeyelim heeeeeeeeeee
paybicemle ben kırmızı kart gördük. penderim ısrarla test yapmiya,yarın yapıcakmış.
pitamiinim kan testi yaptırdı sonucunu alcaz hep birlikte 17.30'da
bence o
yaw azıcık da kür yapaydık
Bana geçmişş olsun diyin kızlaarrr 13 günlük bir rapordan sonra baya sancılı ağrılı bi haftadan sonra bugün işbaşı yaptım çok ağır bir şekilde boğaz ve bademcik enfeksyonu geçirdim ilaç almamak için çok direndim ama ateşim 39 a çıkınca gebelik testi yaptıktan sonra (-) 2 şişe serum verdiler bana( hala tam düzelebilmiş değilim sarhoş gibiyim
Listede 2 yeni hamiş var ikiisinide çok çok tebrik ederim..
Umarım herkes iyidir. ışılışıl nasıl kızlar son durumu nee ben enson orda kalmıştım.
Bu arada periiiiiiimmm beni listeye eklermisin nobat :: 18 mayıssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?