- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.801
Benim adımmm pitaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,içimde var dahaaa daaa küçücük bir pppiiiitaaminnjunıor
Teyzelerine diyorkii ben geldimm ama bana arkadasssda getirceksinizzz ugurunuz olcammmm ben diyorrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa
Günaydoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Günoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Canlarımmmmmmmmm
VİTOOOŞŞŞŞŞŞ taze annemmmmmmm napıyoosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzz mercimek ne alemdeeeeeeee oooy yerimm
Kızlar birgün hepimiz anne olucazzz inanıyorummmmmmm lütfen bu dönemi en az hasarla geçirmeye çalışalımki kelebekler göbüşteyken etkilenmesinlerrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar güzel haber var mı ben bugün biraz rahatsızım okuyamıyorum hepsini. Vitaminc sende bi değişiklik var mı? Başka test yaptırdın mı?
selammmmmmnehaber aybike sultan
belinayımmmmmmmm çok özledimmm seniiiiiiiii
:118::118::118::118: kızlar hepinize günaydınnnnn :118::118::118:
umarım herkesin keyifleri yerindedir. ben ne yalan söyleyeyim bomba gibiyim. 3 günlük tatilde İstanbul gezisi yaptım, müthişti. dün tekrar işe başladım, biraz zor geldi ama olsun...
buarada vitamintebrik ederim canımmmm, en yeni hamiş sensin diil mi şu anda, ben ara ara takip edebiliyorum da. allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin canımmmm,
regl olan canlar da ne olur üzülmeyin, enderfst lütfen canım böyle yapmaümitsizlik yok, hepimiz hamiş olucaz allahın izniyle. canımız, kanımız, yumurtamız sağ olsun... hepinizi çok öpüyorum, iyi ki varsınız.
aybicem nasılsın? :82:
Canım benim geçen ay bende böyle hissetmiştim çok iyi anlıyorum seni. Ama sonra düşündüm saçmalıyorum dedim artık nerdeyse çocuk sahibi olamayan yok tıp o kadar ilerlediki.... Sonra hemen toparladım canım geçti gitti o hisss.... Eminim testler çok iyi çıkıcak ve doktorun ufak bi yardımıyla hemencecik kelebeğin konucak sana canım. Doktor takibi sana umut olsun güven versin bak gör herşey çok güzel olucakkkkkkkkkkkkk
Dualarımız sneinle canımmmm
Ekledim kuzum hemennnnn
kızlar ben dün aptala bağlamıştım halayı tam öekemedimm.
sabah sabah döktüreyimde keyfim yerine geldinnn
oh ohh
tiliiilil tililiii teytey teyeeeeeeeeeeeeeeee
iim çok şükür canım sen nasılsın
kız accık otur yerindeeee yeni hamişsin sennnkızlar ben dün aptala bağlamıştım halayı tam öekemedimm.
sabah sabah döktüreyimde keyfim yerine geldinnn
oh ohh
tiliiilil tililiii teytey teyeeeeeeeeeeeeeeee
evet balım bi gün fark var aramızda yine.bakayım bi ben şu ovucan testlerinebalımm yine nobattaş sayılırızzz :))
bu defa riske atmıyalımm..ovülasyon testide alalımm..gg dan..
önerisi olanlarr var mıı marka içinn..cuma günü doktor ne dicek bakalımm..??
ben de iyiyim canımmmm,
seni çok özledimmmmm
balımm yine nobattaş sayılırızzz :))
bu defa riske atmıyalımm..ovülasyon testide alalımm..gg dan..
önerisi olanlarr var mıı marka içinn..cuma günü doktor ne dicek bakalımm..??
g.g.den laboquick marka test almıştım,yımırtlama zamanını gayet güzel gösterdiydi ama sonraki günlerde de hep silik 2.çizgi çıkıyodu.
ben daha çok teyid amaçlı almıştım,yımırtlama günlerimi biliyom çünkü.
pek tavsiye etmem o açıdan
mikroskobik testler var onlardan almayı düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?