Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
mikroskobik testler nasıl bişey canm eczanelerde pek yaygın deil bu ovülasyon testleri..

eczanelerdeki tüm yımırtlama testlerini ben tükettim zaten
tükürükle yapılıyo canım.g.g.den bakabilirsin.69 TL.ye var bi tane ondan almayı düşünüyom
"tükürükle ovulasyon testi mikroskobu" diye geçiyo,markası yok ondan birazz şüpheliyim
kaset tipi olanlardan almıştım ama onlar pahalıya geliyo.bunu sınırsız olarak kullanabiliyosun hem

canım tebrik ederim hamişmişsinnnnnnn çok sevindim

asiisisiiimmmmm canım nasılsın nasıl gidiyor hayat tedavi sürecinde inş.çok ama çok kolay geçer canım ikizin üçüzün olurr inş. Canım benim sonu güsel olsun tatlııımmmmmmmmm:=)

aslında sen nasıl yapmadın onu deyiver bize datlum

heeeeeeeee anlat vitaminc ne yaptınnnnnnnnnn bende labuqıck aldım gg den bende yumurtlama günlerimi akıntımdan anlayabiliriyorum ama yinede yaptım ve 18 nisan da en koyu çizgiyi gördüm akıntımdan da anlamıştım zaten sonra 19 ve 20 sinde çizgiler silikti 21 inde yine belirgindi yani sonra yapmadım zaten testi akıntımda bittigi için canım gg den bence alacaksan digital olanlardan al idilganın kullandıgı var digital olan clear blue o çok iyiyimişş ondan alabilirsin benceeeeeeeeeeeee

Periimm bişi sorcam.çörekotu-bal-tarçına başladım ben,soğan kürü de yapılıyo mu ki aynı anda biliyo musun datlum?
İçebiliyorsun canım benimmm ben öyle içtim geçen ayyy
ya ne güzel ya inşallah bende öyle olurum ya...dün test yaptım negatif çıktı hemde umutluydum..ben mi tarihlri yanlış yapıyom bilmiyorum ya (((
nasıl yapıyorsun canım sen? Yardımcı olalımm

Kızlar ben zaten utangaçımdır böyle lafa gelince ağzım açılırda icraatte sıfırımmm..
Ben gebelik testi derken bile sol elimdeki evlilik yüzüğünü milletin gözüne gözüne sokarak söyleyenlerdenimm..
Doktorum karşısında kasılıp soru soramayanlardanımm:)
Muayne için zorlananlardanım
Birde gidip ovalüasyon için ezcanedennn nasıı isticemmm testtt

Anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben diyorum sizeee çok uğraşmayınn kendiizleeee akışına bırakın yaaa.Eski devirde değiliz tabiki kuzucanlarımm,tıpta ilerledii.ALlah göstermesin kötü birseyciğiniz de yokkk,o yüzden tamammen doğal takının bebişlerimmmmmmmmmmm

ben inanıyorummm olcağınızaaaaaaaaa

Kızlar ben zaten utangaçımdır böyle lafa gelince ağzım açılırda icraatte sıfırımmm..
Ben gebelik testi derken bile sol elimdeki evlilik yüzüğünü milletin gözüne gözüne sokarak söyleyenlerdenimm..
Doktorum karşısında kasılıp soru soramayanlardanımm:)
Muayne için zorlananlardanım
Birde gidip ovalüasyon için ezcanedennn nasıı isticemmm testtt

Anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben diyorum sizeee çok uğraşmayınn kendiizleeee akışına bırakın yaaa.Eski devirde değiliz tabiki kuzucanlarımm,tıpta ilerledii.ALlah göstermesin kötü birseyciğiniz de yokkk,o yüzden tamammen doğal takının bebişlerimmmmmmmmmmm

ben inanıyorummm olcağınızaaaaaaaaa

Herkese selamlar. Kocisi gonderdim annemle konustum gecmisi okufum ve geldim.
Nasilsiniz arkiler. Bu arada yazarken cok yanlis yazdigimi biliyorum ama telefondan takip ediyorum hizli yazayim derkeb yanis yaziyorum kusura bakmayin olur mu :)

Herkese selamlar. Kocisi gonderdim annemle konustum gecmisi okufum ve geldim.
Nasilsiniz arkiler. Bu arada yazarken cok yanlis yazdigimi biliyorum ama telefondan takip ediyorum hizli yazayim derkeb yanis yaziyorum kusura bakmayin olur mu :)

:)) tatlımm ben daha iyiyimm bugun regl oldum (
sancım var biraz ve cuma günü doktordan randevu aldımm
sen nasılsınn..

Hava çok güsellllllllll yaaaaaaaaaaaaa birasdan yemege çıkacam kıslarrrrrrrrrrrrrrr akşam olsada eve gitsemmmmmmmmmmm yatsam uyusammmmmmmmm ne hoş oluruduuuuuuuu deeeel miiii??????????

Hava çok güsellllllllll yaaaaaaaaaaaaa birasdan yemege çıkacam kıslarrrrrrrrrrrrrrr akşam olsada eve gitsemmmmmmmmmmm yatsam uyusammmmmmmmm ne hoş oluruduuuuuuuu deeeel miiii??????????

evettt canmm yaa aksam olsada eve gitsekkk keskeee.. :))) yada bugun cuma olsa :)))))

:)) tatlımm ben daha iyiyimm bugun regl oldum (
sancım var biraz ve cuma günü doktordan randevu aldımm
sen nasılsınn..

Bende dun oldum galiba :) bende mayisin onunda gitcem kontrole ilacim o zaman bitcek. Haftada bir ilac kullaniorum. Hqtirladiim ii oldu bugun almam lazim unuttum. Gerci yarari olmadi malesef hala adet yerine kahver rengi pihti gelio.

bende istiyomm bendeeee
ben az önce elma yedimmmm üstünedeee süt içtimm...o yüzden şiştimmmmm...
Ama evde olmak isitoyurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,aksamları erkenden uyumak isityorum ama sabahları erkenden kalkıyorummmmm yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…