- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.841
Bende dun oldum galiba :) bende mayisin onunda gitcem kontrole ilacim o zaman bitcek. Haftada bir ilac kullaniorum. Hqtirladiim ii oldu bugun almam lazim unuttum. Gerci yarari olmadi malesef hala adet yerine kahver rengi pihti gelio.
sen ilaçları düzenli kullan canmm inşallahh faydasını görürsünn..
allah hepimizin yardımcısı olsunn..
aliyoruk canim haftda ceyrek ic dedi. Bi kutuda iki tane ilac vardi. Bi ilac pirincten az buyuk onu 4 e boluyorum. Ufacicik bisi kalio onuda iciorum her carsamba ama valla yutuyomuyum yutmuyomuyum bilemedim ufak ya anlasilmio :) bi ceyrek kaldi simdi iste hqftaya carsamba bitio. Bittikten bi hafta sonra gel dedi doktor.iki hafta sonra gidicem ama baska doktora randevu aldim.
bnde doktora ilk defa gitcem canm,bakalım ne dicek..
inşallahh iyi haberler alırızz..
belinayımmmmmmmm çok özledimmm seniiiiiiiii
ayy ne tatlısınız siz:) tam bende öleyim ben de 7 aydır istiyorum olmuyorbebişim ondan öncesinde vajinismusla geçti 5 senemtam bitti derken şimdide bebiş hasreti soğan kürü incir kürü yaptım daha bissürü şey ama yok malesef burda kafa dağıtmak güzel olur bu arada bende kahve falı bakarm:)
Geçer bitanemmmm emin ol hemencecik geçerrr ve bi bakmışsınnn hamişsinnn Allahın izniyleeeeeeeeeeekızlarrrr smdi günler gecer miii bidahaki bata kadarrr yaaa.. :)
bende seni çok özledim bebişiimmmmmmmsn de gelmiyorsun hiç yaww
Tatlummmm belinoş bat bildirmemiş. Ekleyemiyorum o yüzden
belinay benim candostummmmmmmmm......kankam ....canımmmmmm..kaderdaşım.......herbişeyim.ben onu çok seviyorum sizde sevinhoşgeldin balım
periiiiiiiiiii beloşumuda ekleyin listeye kuzum bu arada benim yeni nobat 23mayıs
Ayyyy ne hoş olur canımmmmm inşallahhhhh hayatının en güzel doğumgünü hediyesini alırsınnnn ekledim seni tatlımmm hoşgeldin aramızaaaaaaaaa uğurlu topiğimizeeeeeeeeecnm benim 3mayıs beklenen tarih umarım gelmezde 5 mayıs doğum günü hediyem olur bebişimm
kızlar nasılsınız...bugün işe geç geldim dün rahatsızdım erken eve gittim çok halsizdim gittim 2 saat uyudum biraz kustm sonrası iyiydim..bugünde güzel bi kahvaltı yaptım11 gibi işe geldimyarında sağlık ocağına gidiceem inş.
Günoşşşşşşşş bebekimmmmm 2 günün kaldııı test yaptın mı testt belirtiler ne alemdeeeeeee ???? Çok heyecanlıyım
kuzumm benimmm canım herbişem nirelerdesin sen yaw döndüm artıkçok özldm bendeee.. albuneada yok msnde görüşelim bi ara ilk fırsatta.. mrb kızlarr bende 4 5 aydır bebiş çalışmasındayım birkere tutturduk ama yavrum tutnamadı kimyasal gebelik yaşadım tekrar başladık çalışmalara.. hayırlısı inşallh hepimiz için. .
Oncelikle gunaydin tatlim. Sogan suyu hazirladim az once ictim icerken hic sorun yoktu. Ama biter bitmez geri cikardim napcam ben simdi tekrar deneyimmi ki.[/QUOT
yemekten once ictin dimiiiiii cnmmm
sabah guzel kahvalti yap bu 15 gun o zamannnn 3-4 saatt sonra ic sogan suyunu ya kotu deill aslindaaa
ilk oldugu icin oyle olmusturr alisirsinn cnmmm birakmaaa diren:)
sifamm ol insallahhhh deee dik ic
bugun aksam yap ic bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?