Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Bende dun oldum galiba :) bende mayisin onunda gitcem kontrole ilacim o zaman bitcek. Haftada bir ilac kullaniorum. Hqtirladiim ii oldu bugun almam lazim unuttum. Gerci yarari olmadi malesef hala adet yerine kahver rengi pihti gelio.

sen ilaçları düzenli kullan canmm inşallahh faydasını görürsünn..
allah hepimizin yardımcısı olsunn..

sen ilaçları düzenli kullan canmm inşallahh faydasını görürsünn..
allah hepimizin yardımcısı olsunn..

aliyoruk canim haftda ceyrek ic dedi. Bi kutuda iki tane ilac vardi. Bi ilac pirincten az buyuk onu 4 e boluyorum. Ufacicik bisi kalio onuda iciorum her carsamba ama valla yutuyomuyum yutmuyomuyum bilemedim ufak ya anlasilmio :) bi ceyrek kaldi simdi iste hqftaya carsamba bitio. Bittikten bi hafta sonra gel dedi doktor.iki hafta sonra gidicem ama baska doktora randevu aldim.

bnde doktora ilk defa gitcem canm,bakalım ne dicek..
inşallahh iyi haberler alırızz..

bnde doktora ilk defa gitcem canm,bakalım ne dicek..
inşallahh iyi haberler alırızz..

Dusuk yapana kadar bende doktor nedir bilmezdim. Kurtaj oldum adet ypgunlugum cok cok azaldi. On kere doktora gittim de doktordan memnun degilim. Nisana kadar baska doktor secrnegimde yokmus. Iste simdi baska doktora gitcem ins bu iyidir. Acikcasi ben yapisikliktan korkuyorum ama doktor hic muayne etmedi habire yardimcisiyla muhattap oldum doktoru hic gormedim desem yeridir. Ilac vermeden once bi muayne etse olmazmi ne zamab gitsem adetim gelmio desem hamile olabilirsin test yapalim dio on euro alio ben dioum.degilim hamile inanmioda. Yaptigi kan testi olsa neyse oda idrar testi yapio. En son gittigimde dedim esimle bu ay hic birlikte olmadik. Ne diyim ger gidisimde test yaptirio ben zaten biliorum olmadigimi. Hormon testi yaptirtti en son. Prolakin az yuksek cikti. Bu testler adetin ucuncu gunu yapilirmis ben adet gormediim icin normal bi gunde yaptirdim. Bilmiyoruk ne kadar dogru ne kadar yanlis.

anaaaammm misbonum yavrimm sendemi burdasınnn

belinay benim candostummmmmmmmm......kankam ....canımmmmmm..kaderdaşım.......herbişeyim.ben onu çok seviyorum sizde sevinhoşgeldin balım

periiiiiiiiiii beloşumuda ekleyin listeye kuzum bu arada benim yeni nobat 23mayıs

kuzumm benimmm canım herbişem nirelerdesin sen yaw döndüm artık çok özldm bendeee.. albuneada yok msnde görüşelim bi ara ilk fırsatta.. mrb kızlarr bende 4 5 aydır bebiş çalışmasındayım birkere tutturduk ama yavrum tutnamadı kimyasal gebelik yaşadım tekrar başladık çalışmalara.. hayırlısı inşallh hepimiz için..

kızlar nasılsınız...bugün işe geç geldim dün rahatsızdım erken eve gittim çok halsizdim gittim 2 saat uyudum biraz kustm sonrası iyiydim..bugünde güzel bi kahvaltı yaptım11 gibi işe geldimyarında sağlık ocağına gidiceem inş.

cnm benim 3mayıs beklenen tarih umarım gelmezde 5 mayıs doğum günü hediyem olur bebişimm
Ayyyy ne hoş olur canımmmmm inşallahhhhh hayatının en güzel doğumgünü hediyesini alırsınnnn ekledim seni tatlımmm hoşgeldin aramızaaaaaaaaa uğurlu topiğimizeeeeeeeee

Karagülümm güzel annemmm selammm ay kıyamam sanaaa eee iki canlı olmak kolay diil kuzuuşşş tatlı bulantılar sancılar bunlarrrrrrrrrrr

Günoşşşşşşşş bebekimmmmm 2 günün kaldııı test yaptın mı testt belirtiler ne alemdeeeeeee ???? Çok heyecanlıyım

Evet canım artık iki canlıyıs dün eşimde abur cubur almış getirmiş rahatsızdım ya 2 - 3 defa aradı nasılsın die dün zaten eve kendi getirdi merdivenlerden çıkardı odama kadar götürdü aferin diorum hep böyle ol

Oncelikle gunaydin tatlim. Sogan suyu hazirladim az once ictim icerken hic sorun yoktu. Ama biter bitmez geri cikardim napcam ben simdi tekrar deneyimmi ki.

Günoşşşşşşşş bebekimmmmm 2 günün kaldııı test yaptın mı testt belirtiler ne alemdeeeeeee ???? Çok heyecanlıyım

yokkk be cnmm almadimm hiccc inancim yok valla bu aya dairrr:)))) bi agresiflikk bi karamsarlikkk buda kirmizilar gelioo belirtisiiiii :)))) gercii havadanda olabilir durmadan yagmur yagiyooo guness yokkk hhicbiyerde kacgundurrr

ama bundanmiiiii yoksa adet yaklasmasindanmii bilmemmmm ama umit sifir:))))

bugun sizden bekliyorumm pozitiff enerjiye ihtiyacimmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu arada başka bi sitede hamilelik hesaplattım orda 5 hafta 5 gün yazıyordu burda 6. hafta içindesiniz diyor :S

albuneayla en son görüştüğümde istifa etmişti.dün bir ara faceye girebildim yeni bi işe başlamış galiba sanırım şuan memleketinde anacuğunun yanıda.birazdan açarım msnyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…