- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.861
Oncelikle gunaydin tatlim. Sogan suyu hazirladim az once ictim icerken hic sorun yoktu. Ama biter bitmez geri cikardim napcam ben simdi tekrar deneyimmi ki.[/QUOT
yemekten once ictin dimiiiiii cnmmm
sabah guzel kahvalti yap bu 15 gun o zamannnn 3-4 saatt sonra ic sogan suyunu ya kotu deill aslindaaa
ilk oldugu icin oyle olmusturr alisirsinn cnmmm birakmaaa diren:)
sifamm ol insallahhhh deee dik ic
bugun aksam yap ic bidaha
Aslinda tadi dedigin gibi fena degil canim dedimya icerken hic zorlamadi. Ama benim mide bildigin gibi degil iste. Dis furcalarken bile fena olurum o derece yani :) neysee ciksada kalsada icecez onbes gun ins sifa olur. Cok saolasin destegin icin ins seninde kisa zamanda guzel haberlerini aliriz tatlim :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neydiyonuzz canışşşkolarımmmmm,yogunum dün salladım ya işleriiii bugun ypayımmm
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herşeyin hayırlı olanı vaktinde olandır canım.demekki vaktiniz ozamn.kuzular kuzular kuzu kuzu canlarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa moralım posuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkk
nekadar guzel bu ay gıdıp adet olunca baslıcaktık tekrar tup bebege kocasımın kurs onumuzdekı aya kaldı tabıkı bızım bebek ısıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
off kı ne offfffffffffffffffffffffffffffffffffff37:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neydiyonuzz canışşşkolarımmmmm,yogunum dün salladım ya işleriiii bugun ypayımmm
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar,bugün cok mutsuz aynı zamanda umutsuzum..
moralim cok bozuk..hiç hamile kalamıcakmısım gibi geliyo artık bana(
4.ayımızda hüsranla sonuclandı..sabah test yapmıstım ama negatifti..
azöncede regl oldum..(((((
( inşallahh canmm inşallahh..ama işte elde olmadan ümit baglıyoruzz,
sonrada büyük hayal kırıklıgıı( cuma günü doktora gitcem..bakalım reglimin 3.günü
ne dicek doktor..
kızlar azönce doktoru aradım randevu aldım..cuma günü gidiyorum..
korunmayı bırakalı 4 ay oldu dedim..doktor tanıdıktı..sen gelmişken eşinide al gel dedi..
sperm testi yapalım..cuma günü gitcez inşallahh hersey yolundadır allahım dua edin bana lütfenn..
Dün gece 4:40 da kalkıp patates kızartması yedim, çok tuhaf rüyalar görüyorum , sürekli uyuyorum , elim hiçbi işe gitmiyor. Gazman gibiyim. Eşim sarılınca çığlığı basıyorum memişlere dokunulmuyor bile. Yumurtlamadan beri akıntım durmadı, beyaz kremsi. Bata 7 gün var :18: :18: :18:
Dün gece 4:40 da kalkıp patates kızartması yedim, çok tuhaf rüyalar görüyorum , sürekli uyuyorum , elim hiçbi işe gitmiyor. Gazman gibiyim. Eşim sarılınca çığlığı basıyorum memişlere dokunulmuyor bile. Yumurtlamadan beri akıntım durmadı, beyaz kremsi. Bata 7 gün var :18: :18: :18:
canımmm inşallaahhhh müjdeni bekliyorum...sen bana burda çok moral verdin... inşallah aldığın duaların mükafatını alacaksın...
Dün gece 4:40 da kalkıp patates kızartması yedim, çok tuhaf rüyalar görüyorum , sürekli uyuyorum , elim hiçbi işe gitmiyor. Gazman gibiyim. Eşim sarılınca çığlığı basıyorum memişlere dokunulmuyor bile. Yumurtlamadan beri akıntım durmadı, beyaz kremsiCok guzel. Bata 7 gün var :18: :18: :18:
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben dedim ben dedimmmmmmmmmmmmm,senin bu başarılı çalışmalarınnnnnnnnnnnnnnnn bu ayyyyyy meyvesini vericekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vitoşşşşşşşş dur be çatlakkkkk anneeeeeesanki hamişim dedimmmmmm hahahhaahhahahh ayy çatlicam seviorum seni şapşikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Ya olsunnn lütfieennnnnnnnnn
Kociş işteyken evde senfoni varr zırrt bıırt boorttt zorttt şeklinde o gelince de wcden aynı sesler yükseliyorperimmm gazmann deme yaaaaa,
ben patlıyorummmm,şiştimmm...
ve en coktaa pırtttttttttttttt yapmak istiyorummmmmmmm..
Gazdannn zıpzıp zıplıcaammmmmmmm
cok guzel canim ins guzel haberlerini aliriz. Ama henuz test yapma olur mu bekle biraz daha. Sen dayanamaz hemen test yaparsin.
Vitoşşşşşşşş dur be çatlakkkkk anneeeeeesanki hamişim dedimmmmmm hahahhaahhahahh ayy çatlicam seviorum seni şapşikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Ya olsunnn lütfieennnnnnnnnn
kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr
ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))
bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm
kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr
ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))
bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?