Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kuzular kuzular kuzu kuzu canlarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa moralım posuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkk

nekadar guzel bu ay gıdıp adet olunca baslıcaktık tekrar tup bebege kocasımın kurs onumuzdekı aya kaldı tabıkı bızım bebek ısıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

off kı ne offfffffffffffffffffffffffffffffffffff37:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

neydiyonuzz canışşşkolarımmmmm,yogunum dün salladım ya işleriiii bugun ypayımmm
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herşeyin hayırlı olanı vaktinde olandır canım.demekki vaktiniz ozamn.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

neydiyonuzz canışşşkolarımmmmm,yogunum dün salladım ya işleriiii bugun ypayımmm
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

püfff benimde imzalar var elimi süresim gelmiyor evraklara

( inşallahh canmm inşallahh..ama işte elde olmadan ümit baglıyoruzz,
sonrada büyük hayal kırıklıgıı ( cuma günü doktora gitcem..bakalım reglimin 3.günü
ne dicek doktor..

canım battaşım bunda da bir hayr vardır diyebiliyorum ancak... biliyorum şuan çok üzgünsün fakat adetin hemen biticek ve sen diğer aya odaklan canım... adetlerinin düzensizleşmesi de inşallah rahmin kendini gebeliğe hazırladığını gösteriyo.... Rabbimin izniyle hepimiz hamiş olucaz en yakın zamanda....

bana gelince;

ben hala adet olmadım... bat ım 23 nisandı... dün akşam halvet oldu... sabah namazına kalktığımda peçeteye nokta kadar bi pembemsi bişey geldi... daha sonra bişi yok...
ama bugün her yerim ağrıyo... belim, sırtım, kasıklarım (çok ayakta kalınca).... yarına kadar olmazsam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum... dua edin bana.... :44:

Dün gece 4:40 da kalkıp patates kızartması yedim, çok tuhaf rüyalar görüyorum, sürekli uyuyorum, elim hiçbi işe gitmiyor. Gazman gibiyim. Eşim sarılınca çığlığı basıyorum memişlere dokunulmuyor bile. Yumurtlamadan beri akıntım durmadı, beyaz kremsi. Bata 7 gün var :18::18::18:

canımmm inşallaahhhh müjdeni bekliyorum... sen bana burda çok moral verdin... inşallah aldığın duaların mükafatını alacaksın...

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben dedim ben dedimmmmmmmmmmmmm,senin bu başarılı çalışmalarınnnnnnnnnnnnnnnn bu ayyyyyy meyvesini vericekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmm inşallaahhhh müjdeni bekliyorum... sen bana burda çok moral verdin... inşallah aldığın duaların mükafatını alacaksın...

Canım benim şimdi yazdıklarını gördüm ben bu ay seni listenin en üstüne yazıcam inanıyorum buna. Dua eden dillerinden Allah razı olsun eksik olma bitanemmmmmmmmmmm önce ben senin müjdeni bekliyorum ve inan senden çok ümitliyimmmmmmm

perimmm gazmann deme yaaaaa,
ben patlıyorummmm,şiştimmm...
ve en coktaa pırtttttttttttttt yapmak istiyorummmmmmmm..
Gazdannn zıpzıp zıplıcaammmmmmmm

cok guzel canim ins guzel haberlerini aliriz. Ama henuz test yapma olur mu bekle biraz daha. Sen dayanamaz hemen test yaparsin.

Vitoşşşşşşşş dur be çatlakkkkk anneeeeee sanki hamişim dedimmmmmm hahahhaahhahahh ayy çatlicam seviorum seni şapşikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Ya olsunnn lütfieennnnnnnnnn

kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr

ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))

bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm

Vitoşşşşşşşş dur be çatlakkkkk anneeeeee sanki hamişim dedimmmmmm hahahhaahhahahh ayy çatlicam seviorum seni şapşikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Ya olsunnn lütfieennnnnnnnnn

kızzımmm şapşikkklikk sendeeee hadeee bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallaahhhh bunların hepsiii hamişlik belitisidirrr inşaallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

perimmm gazmann deme yaaaaa,
ben patlıyorummmm,şiştimmm...
ve en coktaa pırtttttttttttttt yapmak istiyorummmmmmmm..
Gazdannn zıpzıp zıplıcaammmmmmmm
Kociş işteyken evde senfoni varr zırrt bıırt boorttt zorttt şeklinde o gelince de wcden aynı sesler yükseliyor
cok guzel canim ins guzel haberlerini aliriz. Ama henuz test yapma olur mu bekle biraz daha. Sen dayanamaz hemen test yaparsin.

hahaahha nasıl da biliyorrrrrrr sabah elime aldım geri bıraktım valla saçmalama diyerek

canimmmm hadii insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaa birimizzz bariii hadiiiiiiiiiiiiiii insallahh cnmmm benimm

kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr

ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))

bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm

Ya pitişkommmmm nasıııı önceden mi gelir senin heppp?? Kıpkırmızı görmeyi beklicezzz ya yerleşmeyseeee ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…