Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hepimizden Allah razı olsun canım... birbirimize yaptığımız duaları eminim Rabbim boş çevirmeyecektir...

perim bu arada ağzından bal damlıyo... inşallah hepimizde birbirimize müjdelerimizi veririz.... Rabbim daha fazla aratmaz inşallah...

pidişimmm senden de bekliyorummm içime doguyooo
yani yanlış anlamayında bu ay ikinizden biri yüksek ihtimalll hamişşşşşşşşşş.
ama inşllah yanılırımda ikinizde kalırsınızz
sonra tümmm listedeki hamiş canişkolarda kalırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr

ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))

bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm

hayırlısı olsun canımmmm bızım yegen turkıyede dogmak ıstıyooooo galıbaaa

sıkma sakın tatlı canını olsun bebıslerımız daha yok ama sımsıkı sarılıp bı hayat paylasacagımız kocıslerımız varrrrrrrrrrrrr

Ya bu arada o dediğin test alırken yüzük gösterme olayını bende yapıyorummm çok benzioruz
Şu resmini değiştir mazallah obez olcek kız senin bebikkk nası çıkarıcan onuuu oyy kurban olurum tipe bakkk

annnaaaaa
erkenden kahverengimi gelirr yaaaa?????????????

baanada oldu ama adet olmam gerekenden 1 gün sonraaa..
bakarısın seninki hemen büyüdüüü.Sen evdesin ne güzel yimekler yapıyonnnn,besili olmuturda yerleşmiştir bebişin cnımmmm..

no kırmızıı noooooooooooooo

KIZLAR az once maillerime baktim artik tarim bakanligi analiz sonucunda zararli bulduklari gidalari marka isim ve resimleriyle aciklama yayinlama karari almisti onlar yayinlanmissssssss

isimlerini yazmiyayim ama soyle diyebilirimkiiii

ozellikle CILEKLI hicbir urun almayin enn iyi markalarda dahil kizlar (cilekli sakiz,sut,seker,puding,biskuvi,bonibon tarzi, cilekli kekler,cilekli yogurt,cilekli-cikolatali yogurt,sosis zaten hep soyluyorum yemeyin dieee

aslinda isim olarak aciklanmis ama tam olarak yazamiyorum hani belki yasaktir sitede falan dieee

birde ballar konusu varr adini cokiyi bildiginiz harici bal almayin kislarrr

bugunn pek bi BILIMSELL GUNUMDEYIM :)))))))))

İnşallah bitanemmm ama önce PİDİLGAM olsun açık yüreklilikle söylüyorum çünkü o benden daha uzun zamandır istiyor bebeğini. CaNIM BENİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hahaa topik olsun canım böyle kat kattt heryeri ki başkalarının çocukalrını ısıramıyordum benmkini ısırıyım,heryerini öpeyimm parçalayayımmm
şekerim ben sezeryan yapcam büyüh ihtimall,myom dan dolayıı..normal olsun isterdim amaa...
ondan topik olabilirr karından çıkcak rahat rahat sıkışmadan

kızlar aman aman sakın erken test yapmayın kan testi bile inanın tam anlamıyla çıkmıyor yanlış çıkıyor negatif çıkıyor boşa hüsrana uğruyorsunu diğer sitelerdende araştırdım adete 2-3 gün kala kan kesin sonuç veriyor idrarda 2-3 gün geçince ancak kesin sonuç veriyorum
tamam bunun akside oluyor adete 10 gün kalda hamileliğini kanda öğrenenler var bende mesela kızımda adete 5 gün kala öğrendim ama bu her zaman olmayabiliyor o zaman boş yere üzülüyoruz gerek yok eczaneleri zenginnnn ettinizzzzzzzz............accık bekleyiverin gariiiiiiiiiiiii

sEN BIRAK ŞİMDİ BALI ÇİLEĞİİİİİİİİİİİİ DELİRCEM BURDAAA BU AY SANA KESİN GÖZÜYLE BAKIYORDUM YANILMIŞ OLMAMALIYIMMM MNASI GELDİ NEZAMAN GELDİ NE KADAR GELDİİ SONRA GELDİMİİİİİİİ O KAHVEEEEEEEEE

Ben gebelik testi koliğim böyle bi hastalık varmış gözlerim kopana kadar bakmayı seviyorum yaptıktan sonraaa .Ya testlere verdiğim paraya şimdiye tüp bebek yaptırırdımmmmmmmmmmmm

İnşallah bitanemmm ama önce PİDİLGAM olsun açık yüreklilikle söylüyorum çünkü o benden daha uzun zamandır istiyor bebeğini. CaNIM BENİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

canimm benimm yerimm ben seniiiiiiiiiiiiiiiiii canimm benimmmmmm
amann hayirlisiyla insallahh bizler icinn enn hayirli zamandaaaa enn hayirli bebisleriii allaimm kucaklarimizaaa rabbimmm ol desinnnn ne zaman bizim icinn uygunsaaaaa

sizi seviyorummmm kislarrrrr iyki varsinizz :)

kizimmm ben bekliyorum bu ay kirmizilari zatennn gerginliktenn olucemmm bi sinir bi asabiyet bendeee :)))) bak simdi simdi gevsemeye basladimmm ilk kahverengimi azzz once aldimmm

ayy valla uzulmuyorum artikkkkk ayy kasarrr mi oldumm neeeee :)))) BAT KASARI :))))))))

ayy ne bilimm vardirr bi hayirrr olmadiii MAYIS var ne diyeyimm artikkk :))))

halaaa sol yumurt sizliyoooo alicamm kiricamm tavaya yiycemm simdi o yumurtayii bennnnn :)))))))))))))))

ben geldim datlu kızlaaaarr

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn pojoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bat kaşarııı hahaaa koptumm deli kızz ilahiiii

kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr

ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))

bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm

nası yaneee
her zaman geliyo mu idilgam,gelmiyosa sende var bişiller
Allahım hayırlısıyla versin sana yaşdaşımm,hepimize versiiinnn Ya Raaabbbiiimmm

Merhaba hatunlar iş yoğunluğum nedeni ile fazla yazamasam da okuyorum arada girip okuyorum hamişlerin sayısı da gittikçe artıyor maşallah bütün hamişleri tebrik ediyorum, darısı diğerlerinin başına, enerjik bir topik birinci sayfadaki liste olayı çok güzel, benim de NO BATA son 4 gün kaldı bakalım hayırlısı...........

inşallah bebiş sızlatıyodur yawırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…