- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.881
Canım benim şimdi yazdıklarını gördüm ben bu ay seni listenin en üstüne yazıcam inanıyorum buna. Dua eden dillerinden Allah razı olsun eksik olma bitanemmmmmmmmmmm önce ben senin müjdeni bekliyorum ve inan senden çok ümitliyimmmmmmm
kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr
ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))
bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm
kızzımmm şapşikkklikk sendeeee hadeee bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallaahhhh bunların hepsiii hamişlik belitisidirrr inşaallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canimmmm hadii insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaa birimizzz bariii hadiiiiiiiiiiiiiii insallahh cnmmm benimm
pidişimmm senden de bekliyorummm içime doguyooo
yani yanlış anlamayında bu ay ikinizden biri yüksek ihtimalll hamişşşşşşşşşş.
ama inşllah yanılırımda ikinizde kalırsınızz
sonra tümmm listedeki hamiş canişkolarda kalırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya bu arada o dediğin test alırken yüzük gösterme olayını bende yapıyorummm çok benzioruz
Şu resmini değiştir mazallah obez olcek kız senin bebikkk nası çıkarıcan onuuu oyy kurban olurum tipe bakkk
KIZLAR az once maillerime baktim artik tarim bakanligi analiz sonucunda zararli bulduklari gidalari marka isim ve resimleriyle aciklama yayinlama karari almisti onlar yayinlanmissssssss
isimlerini yazmiyayim ama soyle diyebilirimkiiii
ozellikle CILEKLI hicbir urun almayin enn iyi markalarda dahil kizlar (cilekli sakiz,sut,seker,puding,biskuvi,bonibon tarzi, cilekli kekler,cilekli yogurt,cilekli-cikolatali yogurt,sosis zaten hep soyluyorum yemeyin dieee
aslinda isim olarak aciklanmis ama tam olarak yazamiyorum hani belki yasaktir sitede falan dieee
birde ballar konusu varr adini cokiyi bildiginiz harici bal almayin kislarrr
bugunn pek bi BILIMSELL GUNUMDEYIM :)))))))))
kızlar aman aman sakın erken test yapmayın kan testi bile inanın tam anlamıyla çıkmıyor yanlış çıkıyor negatif çıkıyor boşa hüsrana uğruyorsunu diğer sitelerdende araştırdım adete 2-3 gün kala kan kesin sonuç veriyor idrarda 2-3 gün geçince ancak kesin sonuç veriyorum
tamam bunun akside oluyor adete 10 gün kalda hamileliğini kanda öğrenenler var bende mesela kızımda adete 5 gün kala öğrendim ama bu her zaman olmayabiliyor o zaman boş yere üzülüyoruz gerek yok eczaneleri zenginnnn ettinizzzzzzzz............accık bekleyiverin gariiiiiiiiiiiii
İnşallah bitanemmm ama önce PİDİLGAM olsun açık yüreklilikle söylüyorum çünkü o benden daha uzun zamandır istiyor bebeğini. CaNIM BENİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sEN BIRAK ŞİMDİ BALI ÇİLEĞİİİİİİİİİİİİ DELİRCEM BURDAAA BU AY SANA KESİN GÖZÜYLE BAKIYORDUM YANILMIŞ OLMAMALIYIMMM MNASI GELDİ NEZAMAN GELDİ NE KADAR GELDİİ SONRA GELDİMİİİİİİİ O KAHVEEEEEEEEE
ben geldim datlu kızlaaaarr
kizimmm ben bekliyorum bu ay kirmizilari zatennn gerginliktenn olucemmm bi sinir bi asabiyet bendeee :)))) bak simdi simdi gevsemeye basladimmm ilk kahverengimi azzz once aldimmm
ayy valla uzulmuyorum artikkkkk ayy kasarrr mi oldumm neeeee :)))) BAT KASARI :))))))))
ayy ne bilimm vardirr bi hayirrr olmadiii MAYIS var ne diyeyimm artikkk :))))
halaaa sol yumurt sizliyoooo alicamm kiricamm tavaya yiycemm simdi o yumurtayii bennnnn :)))))))))))))))
kislar benim kahve gibi lekeler gelmeye basladi bileee daha 2 gun var ama erkenmi oluyoo nedirrrrrrr
ayy valla guluyorumm artik yaaaaaa :)))))))))))))
bu ay artikk bu kirmizi kartiiii halayla karsilamak istiyorummmmmmmm
kizimmm ben bekliyorum bu ay kirmizilari zatennn gerginliktenn olucemmm bi sinir bi asabiyet bendeee :)))) bak simdi simdi gevsemeye basladimmm ilk kahverengimi azzz once aldimmm
ayy valla uzulmuyorum artikkkkk ayy kasarrr mi oldumm neeeee :)))) BAT KASARI :))))))))
ayy ne bilimm vardirr bi hayirrr olmadiii MAYIS var ne diyeyimm artikkk :))))
halaaa sol yumurt sizliyoooo alicamm kiricamm tavaya yiycemm simdi o yumurtayii bennnnn :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?