Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Merhaba bonbon şekerlerinin daha da şeker anne adaylarıı
Benim henüz günüm gelmedi 4 güncük kaldı. Pek birşey hissetmiyorum nötrüm ama Pazar gününü düşünmeden de duramıyorum açıkçası :44:
Dişe dokunur bir belirtim yok,yada bana öyle geliyor. Sadece sol yumurtalığımda ara ara sancı oluyor,sanki bir şey cızz edip geçiyor,sonra hiç olmuyor 3-4 saat sonra beni bi daha bi zıplatıyor bitiyor
İştahlandım gibi bir de çok sık acıkıyorum hatta şuan midem kazınıyo Birde göğüslerim çok yanıyo ve hassas ama bunlar adet belirtiside olabilir. Tek dikkatimi çeken şu sol yumurtalığımın cızzz bızzzı birde akıntımın kesilişi. Normalde çok akıntım olur, son 10 gündür hiç yok gibi günlük ped bile kullnmıyorum. Tam tersi olması gerekmez mi? Ay benim Bon Bon da benim gibi cins olacak sanırım eller gider mersine benim bonbon tersine
Bakalım göreceğiz. Zaman gelip geçmeden test yaptırmakta istemiyorum,günüm geçti diye panik olayım azıcık
Yakın zamanda paylaşırım sevgili hamişçik adayları. Yeni tanıştık ama sizi öpüyorum,herkes enerjik olsun,inatçı olsun,umutlu olsun.Unutmayın Moralimiz çok önemli,yaz geldi huuhuwwww kanınız kaynasın Öpücüklerrr

Slm kızlar nasılsınız? Ben bugün okula gitmek için kalktığımda karnımın alt tarafına çok kötü bi sancı girdi, kramp gibiydi. 1 saate yakın sürdü, hiç kımıldayamadım, şimdi bile hafif var, ama buna şükür... Bişey olacak diye çok korkuyorum. İnternetten araştırdım bacaklara,kalçaya... kramplar girebilirmiş hamilelikte yeterli beslenme olmadığı zaman magnezyum,kalsiyum eksikliğinden.Ama benimki tam kramp mıydı bilemiyorum, tarif edilmez bişeydi.
Neyse perisoko, idilga, suvesabun sizden ümitliyim ben bu ay. (Zaten vitaminc kesin hamile )
Suvesabun batın da geçmiş kendin test yaptın mı?

:44::44::44::44:

kızlar pidile ne olmuş hayırdır bişeymi kaçurdum

Son düzenleme:
bende akşamm bir cıırtttttttt cırttttttttttt işlerine gireyimdeee,yarın doktoruma gideyim bakalımmmmm
benim 2 doktorum var nasıı kızlarr :)))
önce muayne ücreti ucuz olana gitcemm snraa pahalı olanınaaa

canım bacaklarını bile hareket ettiremediğin bi krampmı sanki kilitlenmiş gibi.sen hamilesin ben istiyorum ama hamilelik belirtilerinde varmıydı bu kram ayaklarım buz tuttu gecesinede bu kramlar olmaya başladı ama çok canımı acıttı.sende de bu şekildemi oldu.

Selam canımmm inşallah kırmızıların gelmesinde sende o güzel listenin ilk kısmında ollllll

Çok tatlı anlatmışsınnnnn canımmmm senin belirtilerinin aynılarına ek olarak bende bolca kremsi bir akıntı var. İnş güzel haberler verirsinnnnnnnnnn

:44::44::44::44:

kızlar pidile ne olmuş hayırdır bişeymi kaçurdum

yokyokkk cnmmmcmm biseyim yokk BAT KASARI oldum da ona guluyoruzz :))) benim nobata ciyasiya 2 gun var ama bende kahverengiler gelmeye basladidaaa ama artik valla uzulmuyorum guluyorummmm vardir bi hayir deyippppppde
bu durum karsiinda ki bu gulme relaks umursamaz ve vurdum duymaz halimle bi kasar durumu sezinledim kendimdee
bunada isim buldummm cnmm
baska bisey yokkk :)))))))
canimmm sende isleri bitirmissinn gell bakalimmmmm ozledikkk seniiii
mucksssssss cnmcmmm

hoşgeldin canım.inş vardır bebişin kaç aydır çalışmalara devam ediyordun

pericimmm bendede hiç akıntı olmaz normalde
bu ay hele yımırtlama günümde bile akıntım gelmediii,hatırlarsan yımırtlamadım galiba dedimdee..
adetime 1 hafta kala ara ara beyaz krem gibi bir akıntı gelmiştiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hatırlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende akşamm bir cıırtttttttt cırttttttttttt işlerine gireyimdeee,yarın doktoruma gideyim bakalımmmmm
benim 2 doktorum var nasıı kızlarr :)))
önce muayne ücreti ucuz olana gitcemm snraa pahalı olanınaaa

delüüüüü iki doktorrmuşş milettt birine zor gidiyorda

anam kıs yoksa yerleşme kanaması olmasın seninki.ayyy inş öledir.sabahları genelde buarlarda oluyorum denk gelemiyoruz seninle

Aybice'm çok değil aslında 3 aydır falan çalışıyoruz ama çok yoğun çalışıyoruz... işin kötüsü mesai vermiyolaarrrrrr bir bardak kuru suya talimizzz

hoşgeldin canım.inş vardır bebişin kaç aydır çalışmalara devam ediyordun

Ya işte bende yumurtlarım ve biter adete 1 2 gün kala tekrar başlar ama bu yumurtlama bitti ardından 2 gün çok yoğun kıvamlı kokusuz beyaz bi akıntı geldi oldukça fazla, burda tecrübeli bi arkadaşımız var 'meg' o bunun döllenmeden sonra olduğunu yazmış.
Ogünden beri de devam ediyor ama o günki kadar yoğun değil gene krem kıvamında ve ara ara geliyor

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bat ım 23 nisan dı... ne idrar ne de kan testi yaptırmadım... çünkü geçen ay 2 gün gecikmeli adet olmuştum... hastaneye gitmeden önce acaba yarın idrar testi mi alsam ki? çünkü her ay neredeyse kanka olduk hastaneyle... off ne kadar rahatım yaa... şaşıyorum kendime vallaa...

sen nasılsın? ağrın geçti mi?

Son düzenleme:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım benimki bacaklarımda değildi karnımdaydı, ama hareket ettiremiyordum, sanki taş var gibiydi içinde. O sırada benim de ayaklarım buz tutmuştu sanki, sıcak su koyduk öyle geçti.
Bu kramp bende ilk defa oluyor batım geçeli 8 gün oldu, yani bu zamana kadar ilk defa bugün böyle bişey yaşadım. Senin bat geçmedi sanırım. Senin o krampları hamilelik belirtisi olarak söylemek için çok mu erken bilemiyorum. Tabi kişiye göre çok değişiklik oluyo. Hayırlısı... Umarım herşey gönlünce olur. Başka belirti var mı? Bide bat ne zaman senin?

olurmuş demekki öyle agrılar canımmm..
benimde belim kopuyoo ve gazz sorunu mahvettii.
panik yapma,stres yapmaaa,
yat uzan dinlen canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…