Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
idilga zaten gelmesi sağlık demek .ben geçen ay çok çok üzüldüm bide beklenenden 5 gün önce geldiler yıkıldım resmen nelere bağladım üstübne gördüm mü dedim bi sürü hikayeler yazdım ama sonra yine yumurtlama bigün dur bigün çalış rutinine bağladım bakalım az kaldı diğerinede.şimdi geçen ay çok üzüldüğümde eşim beni teselli eder sanıyordum ama çok çok kızdı.çok şükür işimiz gücümüz sağlığımız huzurumuz mutluluğumuz yerinde ailemiz başımızda neymiş bu ay çocuk olmamış diye nedendir bu ağıtlar karamsarlıklar dedi.şimdi bu ay hamile olman demekki bizim için hayırlı değilmiş dedi.bir yıl sonra iki yıl sonra olsun vatana millete hayırlı olsun bizlere hayırlı evlat olsun dedi.
bu ay belki olacaktı ama belki katil oalcaktı belki biz kendi çocuğumuza beddua edecek kadar bıkacak yılacaktık ondan dedi.
ve böyle üzülerek beni üzüyorsun dedi belki çocuğumuz olmayacak ve sorun olurda bende çıkarsa ben bununla nasıl yaşarım dedi.
düşününce çok hakverdim bu ayda çok düşünmememye çlaıştım tabi tedbiride elden bırakmadım :) forumada çok takılmadım ama son 10 gün kala dayanamayıp yine yapıştım buraya iyi gelişmeyse bu ay hiç test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum geçmeden .

Sağol canım iyiyim şimdi.
Hımmm canım ya bari kendin test alsaydın :18: ben senin yerinde olsam gider hemen alır yaparım. En azından 2. çizgiyi görürsen yarın kan verirsin. Ayyyy ben de bu ay çok rahattım bak şimdi nasılım
İnşallah sen de öyle olursun. Bu arada hiç belirtin yok demi, lekelenme falan...?

canım ağpırm karınla kasık arasındaydı ya alt taraflarda ama bacaklarımda değildi.bacaklarımı o sancıdan dolayı hareket ettiremedim ben sanki kıpırdarsam dha çok ağrıyacaktı.

canimm sen ac karnina bi doktora git tam kan tahlili yaptir o degerlere goree bence takviye vitaminler kullannn ozellikle demir mg folik
doktorunla goruss vitamin alimin icin
ve boll kalsiyum alllllll tabiii bol sut-ayran -yogurt ve peynirleeee
ve kafanaa hiccc biseyy takmaa unutmakii bu belkide hayatta 1 kez yasayacaginn cokk ozell bir donemm tadini keyfini cikarrrrrr
optummm cnmcmm

sabaha karşı çok az minicik peçeteye bi pembemsi bi şey geldi... onun dışında beyaz akıntım var sadece... inşallah bende/bizde senin gibi oluruz...

belirti diye kendimi dinlersem, bel ağrısı, kasık ağrısı ve sırtımda ağrı var... yoruluyorum ondan mı acaba diyorum ama hani testte yapmayınca kesinleşmeyince konduramıyorum... çünkü sonrası kötü oluyo... hayırlısı bakalım...

AYBICEM ve PERIM davetleriniz icinnn tesekkurlerr cnmcmmlarr ama valla aybiceninnn davetini kabull ederekkk hatta abartipp hicc test yapmamayi dusunuyorumm :)))

cnimin icilerrr zatenn eli kulaginda GELDIGELIYOR.COM gibilerrrrrrrr benim kirmizilarr :)))))))

PERIMMM sendee testt yapmaa sakinn dahaa cokk varrrrr cnmcmm varsada yok cikar yine sinir olursunnn bosverrrr yokmuss gibi davrann varsaaaaa suprizzz olsunnn bebisimmmmmmuckssssssssssss

bu kararlılığından dolayı seni kutluyorum canım benim en doğrusu aslında ama duramıyoruz işte

Canımmm benimm çok duyarlısın ya mutlaka hep cevap yazıyosun
Tam bişeyler yemem gereken zamanda hiç iştahım yok çok garip normalde iştahım çok açıktı. Yine de kendimi zorluyorum. Tavsiyelerini dikkate alıcam

Hadi hayırlısı bacım belli olamz belki yerleşme kanamasıdır allah büyük

bende nobatıma 9 gün var zaten bu ay hiç umudum yok hadtaydım biliyonuzz o yüzden no stresss kendimi de dinlemiyorum çünkü gerek yokkkkk adetim zamanında gelsin yeter yani geçen ay 8 gün gecikmişti sinir olmuştum:=))))))))))))))))))

ne olurssa olsun yımırtalarımız sagolsunnnnnnnnnnnnn :=))))))))))))))))))))))

işte bu :129::129::129::129:: kızlar hatta işi abartıp periyi bağlayalım test yapmasın die

Ayyyy bak heyecanlandım şimdi. Diğer belirtiler kendimizi çok dinlediğimizden olabilir, ama o beyaz akıntı ve özellikle peçeteye gelen pembemsi şey belirti olabilir. Bir an önce test yap kesinleşsin herşey bence. Zaten beklemiyorum diyorsun, negatif çıksa da çok üzülmezsin dimi?

bendede aynı durum oluyo:44:

kızlar akşama ne yemek yapicunuzzz

bende ne zamandır patates kızartma yapcam diyordummm.normaldee de kızartma yapmam,hem ugrasamıyorum onları kızartmayla hemde kokuydu etrafa yayılan yağlardı zor geliyordudaa..
Artık canımın çektigini yapcam vallaaa
o yüzden benim menüm basit azcıkkkk

zeytinyağlı yeşil fasülye
köfte kızartma
patates fırında az yag ilee
yanına bulgur pilavı,domatesli biberli hmmmmmm
birde bolllll yeşillikli mısırlı salataaaa

Son düzenleme:

azıcık yapsaydın pidilgaam yaa

no mısır no mısıırrrrr
Pidilgamı dinlemiyo musun pitaminim,zararlı o cısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…