- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.921
canım bat ım 23 nisan dı... ne idrar ne de kan testi yaptırmadım... çünkü geçen ay 2 gün gecikmeli adet olmuştum... hastaneye gitmeden önce acaba yarın idrar testi mi alsam ki? çünkü her ay neredeyse kanka olduk hastaneyle... off ne kadar rahatım yaa... şaşıyorum kendime vallaa...
sen nasılsın? ağrın geçti mi?
Canım benimki bacaklarımda değildi karnımdaydı, ama hareket ettiremiyordum, sanki taş var gibiydi içinde. O sırada benim de ayaklarım buz tutmuştu sanki, sıcak su koyduk öyle geçti.
Bu kramp bende ilk defa oluyor batım geçeli 8 gün oldu, yani bu zamana kadar ilk defa bugün böyle bişey yaşadım. Senin bat geçmedi sanırım. Senin o krampları hamilelik belirtisi olarak söylemek için çok mu erken bilemiyorum. Tabi kişiye göre çok değişiklik oluyo. Hayırlısı... Umarım herşey gönlünce olur. Başka belirti var mı? Bide bat ne zaman senin?
Canım benimki bacaklarımda değildi karnımdaydı, ama hareket ettiremiyordum, sanki taş var gibiydi içinde. O sırada benim de ayaklarım buz tutmuştu sanki, sıcak su koyduk öyle geçti.
Bu kramp bende ilk defa oluyor batım geçeli 8 gün oldu, yani bu zamana kadar ilk defa bugün böyle bişey yaşadım. Senin bat geçmedi sanırım. Senin o krampları hamilelik belirtisi olarak söylemek için çok mu erken bilemiyorum. Tabi kişiye göre çok değişiklik oluyo. Hayırlısı... Umarım herşey gönlünce olur. Başka belirti var mı? Bide bat ne zaman senin?
Sağol canım iyiyim şimdi.
Hımmm canım ya bari kendin test alsaydın :18: ben senin yerinde olsam gider hemen alır yaparım. En azından 2. çizgiyi görürsen yarın kan verirsin. Ayyyy ben de bu ay çok rahattım bak şimdi nasılım
İnşallah sen de öyle olursun. Bu arada hiç belirtin yok demi, lekelenme falan...?
mrb canlarım bende yetiştiiimmmmmm,pidilgam test mi yapıoooooooooo?????
AYBICEM ve PERIM davetleriniz icinnn tesekkurlerr cnmcmmlarr ama valla aybiceninnn davetini kabull ederekkk hatta abartipp hicc test yapmamayi dusunuyorumm :)))
cnimin icilerrr zatenn eli kulaginda GELDIGELIYOR.COM gibilerrrrrrrr benim kirmizilarr :)))))))
PERIMMM sendee testt yapmaa sakinn dahaa cokk varrrrr cnmcmm varsada yok cikar yine sinir olursunnn bosverrrr yokmuss gibi davrann varsaaaaa suprizzz olsunnn bebisimmmmmmuckssssssssssss
canimm sen ac karnina bi doktora git tam kan tahlili yaptir o degerlere goree bence takviye vitaminler kullannn ozellikle demir mg folik
doktorunla goruss vitamin alimin icin
ve boll kalsiyum alllllll tabiii bol sut-ayran -yogurt ve peynirleeee
ve kafanaa hiccc biseyy takmaa unutmakii bu belkide hayatta 1 kez yasayacaginn cokk ozell bir donemm tadini keyfini cikarrrrrr
optummm cnmcmm
kızlar akşama ne yemek yapicunuzzz
AYBICEM ve PERIM davetleriniz icinnn tesekkurlerr cnmcmmlarr ama valla aybiceninnn davetini kabull ederekkk hatta abartipp hicc test yapmamayi dusunuyorumm :)))
cnimin icilerrr zatenn eli kulaginda GELDIGELIYOR.COM gibilerrrrrrrr benim kirmizilarr :)))))))
PERIMMM sendee testt yapmaa sakinn dahaa cokk varrrrr cnmcmm varsada yok cikar yine sinir olursunnn bosverrrr yokmuss gibi davrann varsaaaaa suprizzz olsunnn bebisimmmmmmuckssssssssssss
sabaha karşı çok az minicik peçeteye bi pembemsi bi şey geldi... onun dışında beyaz akıntım var sadece... inşallah bende/bizde senin gibi oluruz...
belirti diye kendimi dinlersem, bel ağrısı, kasık ağrısı ve sırtımda ağrı var... yoruluyorum ondan mı acaba diyorum ama hani testte yapmayınca kesinleşmeyince konduramıyorum... çünkü sonrası kötü oluyo... hayırlısı bakalım...
Ya işte bende yumurtlarım ve biter adete 1 2 gün kala tekrar başlar ama bu yumurtlama bitti ardından 2 gün çok yoğun kıvamlı kokusuz beyaz bi akıntı geldi oldukça fazla, burda tecrübeli bi arkadaşımız var 'meg' o bunun döllenmeden sonra olduğunu yazmış.
Ogünden beri de devam ediyor ama o günki kadar yoğun değil gene krem kıvamında ve ara ara geliyor
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende ne zamandır patates kızartma yapcam diyordummm.normaldee de kızartma yapmam,hem ugrasamıyorum onları kızartmayla hemde kokuydu etrafa yayılan yağlardı zor geliyordudaa..
Artık canımın çektigini yapcam vallaaa
o yüzden benim menüm basit azcıkkkk
zeytinyağlı yeşil fasülye
köfte kızartma
patates fırında az yag ilee
yanına bulgur pilavı,domatesli biberli hmmmmmm
birde bolllll yeşillikli mısırlı salataaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?