- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.941
gayet başarılıben kızartma yapıcam canım tefalin actifry var bende çok hafif oluyo,canım hiç bişi yapmak istemiyo aslında ama hergün de dışarda olmuyo
gayet güzelFırında tavuk, yanına fırında roast edilmiş sebze, pilav, mevsim salataYeter adam olana çok bile...
bende ne zamandır patates kızartma yapcam diyordummm.normaldee de kızartma yapmam,hem ugrasamıyorum onları kızartmayla hemde kokuydu etrafa yayılan yağlardı zor geliyordudaa..
Artık canımın çektigini yapcam vallaaa
o yüzden benim menüm basit azcıkkkk
gayet başarılı
zeytinyağlı yeşil fasülye
köfte kızartma
patates fırında az yag ilee
yanına bulgur pilavı,domatesli biberli hmmmmmm
birde bolllll yeşillikli mısırlı salataaaa
gayet başarılı
gayet güzel
gayet vitaminli.......
kızlar hani diyorum biriniz beni yemeğemi alsa ne.güzel olurdu sankimmm.işten çıkıp yemek yapasım yokkk.bende mantarlı tavuk sotemi yapsamki
Ayyyy bak heyecanlandım şimdi. Diğer belirtiler kendimizi çok dinlediğimizden olabilir, ama o beyaz akıntı ve özellikle peçeteye gelen pembemsi şeybelirti olabilir. Bir an önce test yap kesinleşsin herşey bence. Zaten beklemiyorum diyorsun, negatif çıksa da çok üzülmezsin dimi?
bendede aynı durum oluyo:44:
aybicem sen de ben gibisin çok yorucu gelio yemek yapmak... hiç yemek yemesem akşam aramıcam ya çok üşeniyorum vallaa
aynen canım evliliğimin başlarında böyle değildim.şimdi çok üşengeç biri oldum çıktı.yemek ihtiyaç olmasa yemicem oderece yani
slm kıslarrr..nasılsınız?? bugün hava çok güzel tam bahar geldi.çok pis anne olasım var bugün yaaa.((bişeyler yapmsk istiyorum ama elden bişey gelmiyo (
hadi inş kuzum sende bende bu ay kalırızmayıs 3te bebiş
aslında beni eşim bu hale getirdi,yemek yapıp yorulma diye diye heves kalmadı sonunda canımmm
kzılar biz totem yapıyozzz herkes avatarına bebiş resmi koyuyor
hadi inş kuzum sende bende bu ay kalırız
he yafffff ayy bu yemek işi beni gerdi hayırdır inşnoli bana yoksa hamilemiyim
iwitttt herkessss sahip olmak istedigiiii bebeisininn resminiiii koyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr sonraa hopp bebislerrrr gobusee konuyorrrrrrrrrrrr
sahra amann diyeyim ben sana cnmmm benimmm \:)))))))))))))
aybice hatunummm bizimm totem ne zaman tutucukkkkkkkkkkkk ????
içebiliyorsun canım benimmm ben öyle içtim geçen ayyy
nasıl yapıyorsun canım sen? Yardımcı olalımm
kzılar biz totem yapıyozzz herkes avatarına bebiş resmi koyuyor
hayırlısı bebiş inşallahhh..ben pek beklemiyorum bu ay fzla verimli olamadım:26:
wuuuuu bende yapayımda hementam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?