Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben kızartma yapıcam canım tefalin actifry var bende çok hafif oluyo,canım hiç bişi yapmak istemiyo aslında ama hergün de dışarda olmuyo
gayet başarılı
Fırında tavuk, yanına fırında roast edilmiş sebze, pilav, mevsim salata Yeter adam olana çok bile...
gayet güzel

gayet vitaminli.......

kızlar hani diyorum biriniz beni yemeğemi alsa ne.güzel olurdu sankimmm .işten çıkıp yemek yapasım yokkk.bende mantarlı tavuk sotemi yapsamki

Son düzenleme:
gayet başarılı

gayet güzel

gayet vitaminli.......

kızlar hani diyorum biriniz beni yemeğemi alsa ne.güzel olurdu sankimmm .işten çıkıp yemek yapasım yokkk.bende mantarlı tavuk sotemi yapsamki

aybicem sen de ben gibisin çok yorucu gelio yemek yapmak... hiç yemek yemesem akşam aramıcam ya çok üşeniyorum vallaa

üzülmem desem yalan olur canım :26: ama hani bu ay da yoksa Rabbim en iyisini bilir deyip diğer aya odaklanırdım... ama olursa havalara uçarım heralde... 1 sene oldu çünkü... bu ay benim eşim çok hastaydı belki haftada bir, belki 10 günde bir halvet olabildi... eğer hamişsem zaten bütün tabuları yıkıcam sanırım... yarına kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım... inşallah hamişimdir...

slm kıslarrr..nasılsınız?? bugün hava çok güzel tam bahar geldi.çok pis anne olasım var bugün yaaa.((bişeyler yapmsk istiyorum ama elden bişey gelmiyo(

aybicem sen de ben gibisin çok yorucu gelio yemek yapmak... hiç yemek yemesem akşam aramıcam ya çok üşeniyorum vallaa

aynen canım evliliğimin başlarında böyle değildim.şimdi çok üşengeç biri oldum çıktı.yemek ihtiyaç olmasa yemicem oderece yani

hımmmmmmmmmmmmm...
bol yeşilliğin içindeedeee güel gidiyorduu heee
ozmann ben bol teryağlı bir yımırta kırayımmmmmmmmmm eve gidinceee

KISLARRRRRRRRRRR

misir yokkkkkkkk tavukkk yokkkkkkkkkk

gercii benimm monude fiyaskooooo yaaa :))

kafadan atma bir yemekk var bugunn :) dinleyinizzzzz ama bence uygulamayinizzz:)

cigerler kendi suyunda hafif haslandi
borcam zaytinyag ile az yaglanip uzerine halka halka sogan konduu uzeine cigerlerr yerlestirildi tuz karabib yag
onun uzerine 1 kat daha sogan halkalarii uzerinede patates halkalari ilee kapatildiii haslama suyuda uzerine gezirildi borcam firinda bekliyoo yatista suann amaa nasil olur bilmiyorumm vallaaa

yaninda brokoli yogurtlu ( cok faydalii herr aksam yiyin kizlar)
belkimmmmmmmmm makarnaaa hani yemek kotu olursa kurtarsin deyuuuuuuuuu :)))

KIZLARR bide ben yeni kesfettim valla patatesi kizartmadan dograyip tuzlayip hafif zeytin yaglayip firin kagidina koyupatiyorum firina superr oluyoo tavsiye edilirrrrr
ayni sekilde kofteleridee firin kagidina koyup firina saliyorum kizartma yokk koku yokk ugrass yokk lezzety cokkkkk

heee bidee bu 1. gunn ertesi gunde kalan kofte ve patatesleri hooopp salcali su kaynatip icinedeee atiyorum kofteleri patateslerii alsana izmir koftee2. guinde cikti aradannn

hehehehehehehheh

hadi kolay gelsinnnn

ahanda yagmur ilk defa durdu ben atiyorum yuruyusee kendimiii kizlarrrr
opuyorummm siziiii

PERIMMMMMMMMMMMMMM Kizzz teste mi gittinn yoksammm yinee:)) nerdesinnnnn cnmcmmmmmmmm
aybicem saat farkindan dolayiii ben sizin saatle anca ogle saatleri girebiliyorummmmmmmmm cnmcmmmmmmm

kzılar biz totem yapıyozzz herkes avatarına bebiş resmi koyuyor

Son düzenleme:
kzılar biz totem yapıyozzz herkes avatarına bebiş resmi koyuyor

iwitttt herkessss sahip olmak istedigiiii bebeisininn resminiiii koyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr sonraa hopp bebislerrrr gobusee konuyorrrrrrrrrrrr

sahra amann diyeyim ben sana cnmmm benimmm \:)))))))))))))

aybice hatunummm bizimm totem ne zaman tutucukkkkkkkkkkkk ????

ayy ben nisan ayı için çok niyetliydim oniyetle değüştürmüştüm vazgeçemediğim avatarımı.inşşş mayısaaaaa tutar pidilgacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…