Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ayy ben nisan ayı için çok niyetliydim oniyetle değüştürmüştüm vazgeçemediğim avatarımı.inşşş mayısaaaaa tutar pidilgacım

insallahh cnmmcmm insallaahhhh
hepimizz icin enn hayirli zamnadaa gelsinn bebislerimizzz cnmcmm
simdi yuruyuse cikiyorummmmm dua seanslii yuruyusumeee

hepinizee cokkk cokk duaa edicemmm bu disardakii ruzgarlaaa hemenn ulasirr insallahhhh yerlerineeeeeeee

ahaaa ben cikincaya kadar yagmur yine basladiiiiii offffffffffffffffffffffffff

optumm siziiiiiiiiiiiiii

bizi yoktann var eden yuce rabbimmmm ol dee kii bizimde yeni canlarimiz varolsunnnnnn
ve bize dogarken verdigin annelik duygusunu yasamamiza izin verrr rabbimmmmm
enn hayirli zamandaa en hayirliii bebislerii nasipp eyleeee
aminnnnnnnnnnnn

iyki varsinizzzz

evümün direği bana dünya kadınlar gününde hediye laptop almış
vayyy beeea enişteme bak .ama 8 mart gününü düşünüp hediye alması harika bi olay bence
hangisinde cnm link atsana buraya birsürü topiği var kulişin ..

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...be-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun-15.html bu arada özel mesaj kutun dolu geçen mesaj atacaktım doluydu şimdi yine atacaktım hala dolu boşalt yafffffff kutuyu

saol cnmcım.bayılıyorum zenci bebeklere.bnm bata 2 gün var tabi umudum yok o ayrı konu.sadece biran önce adet olmak istiyorum.az da olsa beklenti içişnde olmak beni geriyo((

ISILISIL immmmmmmm iyisin sendee dimiiiiiiiiiiii cnmmm benimmm
doktorunla gorustunmu bu senin durumun icin tedavi verdi mi cnmcmm varmiymis yapilacak yada yapilmasi gerekenn biseylerr???

sende iiki varsın canımcımmmm.duanı et bize rüzgara bırak türkiyeme yetişsinnn.Allah kabul etsin inşş dualarını canım

hatunlarrr ben işlerimi toparlıkyayım.sonra mis kokulu evime gideyim .hepiniz tek tekkkkkkk öpüldünüz.

belinay kuzum yarın görüşrüz artıkın rahat rahat .(sohpetini özlemişim)

Son düzenleme:
aybice mmm ayy cok guzell avatarlar varmisss yaaaaa

vitaminide gordummm odaaa kendine bebis bakiyoduuu topiktee:))))))))))

VITOMMMM erkek bebiss resmiii kooyy cnmcmmmmmmmm

muckssssssssssssssss

ISILISIL immmmmmmm iyisin sendee dimiiiiiiiiiiii cnmmm benimmm
doktorunla gorustunmu bu senin durumun icin tedavi verdi mi cnmcmm varmiymis yapilacak yada yapilmasi gerekenn biseylerr???

iyiyim canımmm benimmmm,doktoruma yarın gidicem bakalım ne dicek ama ben bi an önce çalışmalara başlamak istiyorummmm

ben kızartma yapıcam canım tefalin actifry var bende çok hafif oluyo,canım hiç bişi yapmak istemiyo aslında ama hergün de dışarda olmuyo
Bende de var ama ben bi türlü doğru kullanamadımmmm patateslerim taş gibi oluyorrr
işte bu :129::129::129::129:: kızlar hatta işi abartıp periyi bağlayalım test yapmasın die

saol cnmcım.bayılıyorum zenci bebeklere.bnm bata 2 gün var tabi umudum yok o ayrı konu.sadece biran önce adet olmak istiyorum.az da olsa beklenti içişnde olmak beni geriyo((

Bendeeeeeeeee zenci bebeklere aşığımmmmmm hatta hep eşime derdim senle evli olup zenci bebek sahibi olma ihtimalim yüzde kaç diye oyyyy çok tatlılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

perimmmm hayırdır tatlım ya durgun gördüm seni,canını sıkan bişi yoktur umarım balımmmm

Heyy şeker tuttum seni seninle BATımız aynı yüksek enerjin şenlendirdi topiği, pazartesi bizim evlilik yıldönümümüz o gün test yapmayı düşünüyorum ki eğer önceden kırmızı kart görmez isem...

Kızlar ben de geleneğe uydum ve avatarıma istediğim ikicik kız bebişi koydum umarım bu kızancıklar göbüşüme konarlar........Dualarımızı eksik etmeyelim inş....

aybice mmm ayy cok guzell avatarlar varmisss yaaaaa

vitaminide gordummm odaaa kendine bebis bakiyoduuu topiktee:))))))))))

VITOMMMM erkek bebiss resmiii kooyy cnmcmmmmmmmm

muckssssssssssssssss

ayy bir bakayım dedim birsürüüü iş cıktı sayfada öyle kalmış
Evett şehzade resmi bakayım az bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…