- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.961
canım sen laptopuna kavuştunmu teldenmi giriyorsun
kuluşin topiğinde çok güzel bebk avatarları var.ordan bak
ayy ben nisan ayı için çok niyetliydim oniyetle değüştürmüştüm vazgeçemediğim avatarımı.inşşş mayısaaaaa tutar pidilgacım
vayyy beeea enişteme bak .ama 8 mart gününü düşünüp hediye alması harika bi olay benceevümün direği bana dünya kadınlar gününde hediye laptop almış
hangisinde cnm link atsana buraya birsürü topiği var kulişin ..
insallahh cnmmcmm insallaahhhh
hepimizz icin enn hayirli zamnadaa gelsinn bebislerimizzz cnmcmm
simdi yuruyuse cikiyorummmmm dua seanslii yuruyusumeee
hepinizee cokkk cokk duaa edicemmm bu disardakii ruzgarlaaa hemenn ulasirr insallahhhh yerlerineeeeeeee
ahaaa ben cikincaya kadar yagmur yine basladiiiiii offffffffffffffffffffffffff
optumm siziiiiiiiiiiiiii
bizi yoktann var eden yuce rabbimmmm ol dee kii bizimde yeni canlarimiz varolsunnnnnn
ve bize dogarken verdigin annelik duygusunu yasamamiza izin verrr rabbimmmmm
enn hayirli zamandaa en hayirliii bebislerii nasipp eyleeee
aminnnnnnnnnnnn
iyki varsinizzzz
ISILISIL immmmmmmm iyisin sendee dimiiiiiiiiiiii cnmmm benimmm
doktorunla gorustunmu bu senin durumun icin tedavi verdi mi cnmcmm varmiymis yapilacak yada yapilmasi gerekenn biseylerr???
Bende de var ama ben bi türlü doğru kullanamadımmmm patateslerim taş gibi oluyorrrben kızartma yapıcam canım tefalin actifry var bende çok hafif oluyo,canım hiç bişi yapmak istemiyo aslında ama hergün de dışarda olmuyo
işte bu :129::129::129::129:: kızlar hatta işi abartıp periyi bağlayalım test yapmasın die
saol cnmcım.bayılıyorum zenci bebeklere.bnm bata 2 gün var tabi umudum yok o ayrı konu.sadece biran önce adet olmak istiyorum.az da olsa beklenti içişnde olmak beni geriyo((
Bende de var ama ben bi türlü doğru kullanamadımmmm patateslerim taş gibi oluyorrr
Bendeeeeeeeee zenci bebeklere aşığımmmmmm hatta hep eşime derdim senle evli olup zenci bebek sahibi olma ihtimalim yüzde kaç diye oyyyy çok tatlılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Merhaba bonbon şekerlerinin daha da şeker anne adaylarıı
Benim henüz günüm gelmedi 4 güncük kaldı. Pek birşey hissetmiyorum nötrüm ama Pazar gününü düşünmeden de duramıyorum açıkçası :44:
Dişe dokunur bir belirtim yok,yada bana öyle geliyor. Sadece sol yumurtalığımda ara ara sancı oluyor,sanki bir şey cızz edip geçiyor,sonra hiç olmuyor 3-4 saat sonra beni bi daha bi zıplatıyor bitiyor
İştahlandım gibi bir de çok sık acıkıyorum hatta şuan midem kazınıyoBirde göğüslerim çok yanıyo ve hassas ama bunlar adet belirtiside olabilir. Tek dikkatimi çeken şu sol yumurtalığımın cızzz bızzzı birde akıntımın kesilişi. Normalde çok akıntım olur, son 10 gündür hiç yok gibi günlük ped bile kullnmıyorum. Tam tersi olması gerekmez mi? Ay benim Bon Bon da benim gibi cins olacak sanırım eller gider mersine benim bonbon tersine
Bakalım göreceğiz. Zaman gelip geçmeden test yaptırmakta istemiyorum,günüm geçti diye panik olayım azıcık
Yakın zamanda paylaşırım sevgili hamişçik adayları. Yeni tanıştık ama sizi öpüyorum,herkes enerjik olsun,inatçı olsun,umutlu olsun.Unutmayın Moralimiz çok önemli,yaz geldi huuhuwwww kanınız kaynasınÖpücüklerrr
ışıl ılık sıt ıç
1 hafta önce lıkır lıkır içiyodum ama protesto ettim kendimi içmiycemmmmmm
iwitttt herkessss sahip olmak istedigiiii bebeisininn resminiiii koyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr sonraa hopp bebislerrrr gobusee konuyorrrrrrrrrrrr
sahra amann diyeyim ben sana cnmmm benimmm \:)))))))))))))
arap bacu gibi
aybice mmm ayy cok guzell avatarlar varmisss yaaaaa
vitaminide gordummm odaaa kendine bebis bakiyoduuu topiktee:))))))))))
VITOMMMM erkek bebiss resmiii kooyy cnmcmmmmmmmm
muckssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?