- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.981
ayy bir bakayım dedim birsürüüü iş cıktı sayfada öyle kalmış
Evett şehzade resmi bakayım az bennn
taze annee Pitamiiiinnnnn
no haşhaş yes Pitamiiiinnnn
cünyır Pitamiiiiiinnnn :119::119::119::119::119::119::119:
POJOUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
gelecek ayın en güzel,en datlu anne adayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aminnnnnnnnn inşallah sağlıkla büyür,doğar canımmm...
Darısıııııı hemencecikkk senin başınaaaaaaaaaaaaaaaaa
Adoş birasdan kaçar kıslarrrrrrr eve gideyim yemek yapasım hiç yok yemegimde yokkkkk hava güsseelll sahile inip yüriyeyimmmmmmmmmmmmm birasssssssssssssssss diyorum kocişleeeeeeeeeeeee ama hayırlısı bakalım yorgun olmazsakkkkkkkkkkkkkkkk bide dondurma yalarıkkkkkkkkkkkk gelirkennnnnnnnnnnnnnnnnnnn :=) sonrasda cumburlop yatakkkkkkkkkkkkk:=))))))))))) gel mayıs ayı gellllllllll artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkıcı geldi nisan bitsin artıkkkkkkkkkkkkk:=)))))))))))))))
hayat sana güzel adoşuummm
Oohhhh sefan olsunn
kıs ne yapimmmmmmmm pojommmmmmmmm ne yapimmmmmmmmmm saldım artık kendimi sokaklaraaaaaaaaaaaaaaa bundan sonra böleee vurdur mürsel yardır mürsel gez toz coş mürselll sefam olsun tey tey tey tey tey bu halayada bana
Alalhın hayırlarına sıgınıyorummmmm canımmmmmmmmmm pojooommmmmmmmmmmmmmmm:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kızzzllllllllaaaaaaaaarrrrrr bende artık eve doğru yol alıyorum,öpüyorum hepinizii kendinize çooooooooookkkkkkkk iiiiiiiiii bakıııınnnnnnnnn
hoçakaaall
perimmmm hayırdır tatlım ya durgun gördüm seni,canını sıkan bişi yoktur umarım balımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?