Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kesinlikle haklısın bende çok beğendim ne kadar doğru bi söz
canımmm senin kaçıncı bebişin ilkmi.ne kadar çalışma sonrasında olddu
anammm Add sanada günaydın süper enerjin var ha.senin ne olduya ya kırmızı kart yemedin dımı henüz
[gerçekten anlamı derin güzel bir söz canım beğendiğine sevindim
ne kadarlık evlisin kuzu.pek tanımıyoruz birbirimizi
günaydınnn kızlarrr :)) allahın izniyle hepimizz bu ay hamiş
kalırız inşallahhh yarabbim duyy sesimiziii..

battaşım hoş geldin balümmmmmmmm.nabersin

İlk bebek canım aslında 2. ama ilkinin 8 haftalık kalbi durmuştu birde pko var bende ama Rabbim isterse veriyo demekki , ben düşükten sonra doğum kontrol hapı kullandım 2 sene kadar bırakınca 3. ayda hamiş kaldım canım , zaten geç evlenmiştim 28 yaşında , şimdi 31 yaşındayım ismimde Zuhal bu arada

yok yavrum ya henüz gelen giden yokkkkkkkkk bakem bekliyoz kurbanlık dana gibimmmmmmmmm:=)))))

evet canım 2,5 senelik mücadeleden sonra insallah rabbım nasıp edıcek

zeytin bacım senin degerin çok yüksek dünde söyledim bence senin mercimekler ikiz yada üçüz doktor bişey dedimi benceeeeeee kesin ikiz kesinnnnnnnnn ayy hadi inş.darısıda bizlere ve isteyen herkeseeeeeeeeeee

gebe kalamadığım için doktora gittiğimde yapmıştı,testte pozitifi görür görmez iğneye başlıycaz dedi öylede yaptık canım

anladım canım banada ilk gittiğim doktor iğne vericem kan sulandırıcı dedi hiçbi test yapmadan bende gitmedim tabii bidaha 2. gittiğim doktor hiç öyle bişey demedi , ama ben yinede k vitamini olan sebzelerden uzak duruyorum pıhtılaşmayı artırdığı için karnıbahar, brokoli ve lahana gibi , kan sulandıran limon , portakal ve sarımsak tüketiyorum daha çok zaten ekşi, istiyo canım hep

sağol canım ben biraz evhamlıyım ilk gebeliğim,birde pıhtılaşma sorunum var hergün iğne yapıyorum o yüzden tedirginim

canım hiç tedirgin olma arkadaşımında aynı sorunu var oda sen gibi hergün iğne vurunuyor 7 ayı bitirdi allahın izniyle sende sağsalim geçirirsin sorununu bilmeden khamile kalsaydın çok daha kötüydü şimdi tedbirini almışsın ne güzel

günaydın kıslarrrrrrrrrrrr.........Allahım bügün herkes için güzel geçsin inşallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................

doktoruma yarın gidicem canım bana kese bıle gorunur ded.i canım evet deger iyi geldi banada aklımdan gectı cogul gebelık tam gunumde yaptırdım bana da yuksek geldı ama bakalım:) dun gece namaz kıldım sızler ıcınde dua ettım zaten..işte yinede tam sevinemıorum bı kımyasal gebelık gecıdım gecen ramazanda ıcımde hala o korku

evet canım tanışalım bu ayın 26 sında 5 ayımızı dolduracağız tatlım allah nasip ederse

kızlar kanal d doktorumda spinal anesteziyle doğum olacak ...izleyebilen izlesin...
bende kızımı spinal ile doğurmuştum

dogum basladıııııııııııııııııı kanal d yı tıklayınnnn

aminn canmm amin inşallahhh..nasılsın bebeişin ve sen :)
ne zamandır evlisin ve ne kadar zamanda hamiş oldun :)

iyiyiz canım çok şükür,1,5 yıllık evliyim yaklaşık 9 ay önce bıraktım korunmayı hap kullanıyodum.doktorum endometriozis olabilir sende dedi,ovulasyon günlerine de dikkat etmiyodum aslında ama son ay ovulasyon testi yaptım bacakları diktim yarım saat,sabaha kadar da kalkmadım Rabbim kısmet etti çok şükür.darısı isteyen herkesin başına

evet canım doktorum saolsun önceden yaptı testi.inşallah bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…