- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
canımmm senin kaçıncı bebişin ilkmi.ne kadar çalışma sonrasında oldduKesinlikle haklısın bende çok beğendim ne kadar doğru bi söz
anammm Add sanada günaydın süper enerjin varGünaydın günaydın günaydın
günaydın ciciş anneler minik fasulyelerrrrrrrr:=)
günaydın anne aday adaylarıııııııı:=)
günaydın acaba ben hamilemiyim diye uyanan muzur suratlarr:=)
günaydın aaaaaaaaa benim burnumda iki tane delik varmış acaba hamilelik belirtisi mi diyen sulanmış beyinler:=)
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum anammmmmmmmmmm seda dayan variii bir giriş yapayım dedimmm:=)
ne kadarlık evlisin kuzu.pek tanımıyoruz birbirimizi[gerçekten anlamı derin güzel bir söz canım beğendiğine sevindim
günaydınnn kızlarrr :)) allahın izniyle hepimizz bu ay hamiş
kalırız inşallahhh yarabbim duyy sesimiziii..
günaydın canım inşallah herkesin göbişine bi bebiş konuverir
günaydın canım.seni ilk defa gördüm.diğer topiktede görmemiştim.maşaallah hamişşin galiba ve sanırım çok yeni 4 haftalık diyor
battaşım hoş geldin balümmmmmmmm.nabersin
canımmm senin kaçıncı bebişin ilkmi.ne kadar çalışma sonrasında olddu
anammm Add sanada günaydın süper enerjin varha.senin ne olduya ya kırmızı kart yemedin dımı henüz
ne kadarlık evlisin kuzu.pek tanımıyoruz birbirimizi
ok toplanırız canım bana uyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende ist.dayım fındıklıddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=)
bende fındıklıda oturuyorum :)
pıhtılaşma ile ilgili bi test filan yapıldımı sana?
Anammm add sanada günaydın süper enerjin varHa.senin ne olduya ya kırmızı kart yemedin dımı henüz
evet canım 2,5 senelik mücadeleden sonra insallah rabbım nasıp edıcek
gebe kalamadığım için doktora gittiğimde yapmıştı,testte pozitifi görür görmez iğneye başlıycaz dedi öylede yaptık canım
sağol canım ben biraz evhamlıyım ilk gebeliğim,birde pıhtılaşma sorunum var hergün iğne yapıyorum o yüzden tedirginim
yok yavrum ya henüz gelen giden yokkkkkkkkk bakem bekliyoz kurbanlık dana gibimmmmmmmmm:=)))))
zeytin bacım senin degerin çok yüksek dünde söyledim bence senin mercimekler ikiz yada üçüz doktor bişey dedimi benceeeeeee kesin ikiz kesinnnnnnnnn ayy hadi inş.darısıda bizlere ve isteyen herkeseeeeeeeeeee
Anammm add sanada günaydın süper enerjin varHa.senin ne olduya ya kırmızı kart yemedin dımı henüz
günaydın herkeseBiz geldik
Nasılsınız bakalım
hoşgeldinizzzzz teşekkürler siz nasılsınız süper ikili
aminn canmm amin inşallahhh..nasılsın bebeişin ve sen :)
ne zamandır evlisin ve ne kadar zamanda hamiş oldun :)
canım hiç tedirgin olma arkadaşımında aynı sorunu var oda sen gibi hergün iğne vurunuyor 7 ayı bitirdi allahın izniyle sende sağsalim geçirirsin sorununu bilmeden khamile kalsaydın çok daha kötüydü şimdi tedbirini almışsın ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?