Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepinize günaydınnn... Ben bu sabah kırmızıları gördüm.

Kızlar hepinize günaydınnn... Ben bu sabah kırmızıları gördüm.

Kıyamam ben sanaaaaaaaaa. Olsun canikommm ne demiştikkk SONUÇ NE OLURSA OLSUNN YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUNNN!!!! Bu son yumurtamız değilki çatlayannnn her ay yeni bir umuuutttttttttttttttt, önümüzdeki aya bomba gibi gircezz daha çok çalışıcazzz dersimizeeee Elbet olucakkkk üzülmek yokkkk bu topikte yasakkkkkkkkkkk Pozitif düşünce gücüyle teker teker hamiş kalıcaz Allahımın izniyleee inan bunaaa. Yeni Batmayasıca ne zaman canımmmmmm

canım git bir görüş...şartları öğren ortamı gör...hamiş olursan bence çalışma...ihtiyacınız yoksa şuan için hamişken çalışmak çok zor...bebek doğuncada ilk 2 yıl çok önemli...ama önemli olan senin ve kocişinin kararı...
ben okulu bitirdim bir bankaya girdim evlendim neyse hamile kalmayı düşündüğüm an bıraktım...ben annemden babamdan gördüğüm için çalışan annelerin neler yaşadığını çocukalrın perişan olduğunu...:26:ama tabi seçim senin

kızlar testin sonucunu aldım kanda 174,25 bebek geliyo topigin ilk hamilesi ben herkese ugurlu gelirim inşallah şimdi aldım haberi canlarım

kızlar testin sonucunu aldım kanda 174,25 bebek geliyo topigin ilk hamilesi ben herkese ugurlu gelirim inşallah şimdi aldım haberi canlarım

Oleeeeeeeyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy oleeyyyyyyyyyy ollleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Çooookkk sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zaten listeye hamiş diye yazmıştım seniiiii taze annem benimmmmm uğur getir hepimize inşallahhhh Allah tamamına erdirsin canımmmmmmmmmmmmmmm

canım SAGOL BU DEGER NE KADARLIK Bİ HAMİLELİGİ GÖSTERİR ACABA AMA BURDAYIM DUALARIMLA SİZİNLE BURDAN GİTMEK YOK SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH CANLARIMMMMMMMMMM

Canım çok sevindimmmmmmmmmmmmmm huhuhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
topik ugurlu geldi inş.hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ugurlu gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım benim allah saglıkla kucagına almayı da nasip eder inş.canım :=))))))))))))))))))))9 64:
9:

Haklısın Ayçam bende anne olmayı istediğimden düşünmemiştim, bikaç yere başvurdum rastgele, bu da o yerlerden biri, maaş iyi ama öğretmenlik dışında çocukların bakımlarıyla da ilgileneceğimi söylemişlerdi. Anaokulu bahsettiğim yer. Türkçe konuşmak yasak, tüm gün ingilizce konuşuluyor, öğretmenlerde yabancı tek türk ben olucam girersem. 1 öğretmen 12 öğrenciden sorumlu tutuluyor ve anladığım kadarıyla wc ihtiyaçlarıyla felanda ilgilenmek durumunda kalınıyor. Bende 6 sene üniversitede dirsek çürütüp 12 çocuğun wcsiyle ilgilenmek istemiyorum açıkcası. Zaten o yaştaki çocukların öğretmeni olmak yeterince zor. Çalışan arkadaşımlarda çok zorlandıklarını söylüyorlar. Masa başı bir iş değil sonuçta. Ben hem istiyorum hem istemiyorum, eşimde bakıcılık yapıcaksan gitme diyor. Yani çocukların bu tarz ihtiyaçlarıyla ilgilenen biri olması gerek ama yokkk. Pek yapabileceğimi sanmıyorum ben. Kesinlikle sana katılıyorum.

amin canım çok sagol

tbr ederim derin su bende dün almıstım kan sonucumu devamı gelır ısallah tatlımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…