- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
Kızlar hepinize günaydınnn... Ben bu sabah kırmızıları gördüm.
Canlarım ben bi banyo yapıp ortalığı toplicam iş görüşmem var 3:30 da . Aslında bu iş konusunda kararsızım. Bebeğim olunca ve büyüyene kadar çalışmicam zaten ama keşke evden para kazanabilmenin bi yolu olsa. Hamiş kalırsam zorlanırım diye düşünüyorum. Sürekli çocukların peşinde koşmaktan yorulabilirim. Hep ayakta kalıcam sabah 8 30 akşam 6 30. Evimi eşimide asla ihmal etmek istemiyorum iş peşinde koşarak. Napıcam bilmiyorum. Kararsızım. Gidip görüşücem bakalım. Sizce ne yapmalıyım?
Kızlar hepinize günaydınnn... Ben bu sabah kırmızıları gördüm.
kızlar testin sonucunu aldım kanda 174,25 bebek geliyo topigin ilk hamilesi ben herkese ugurlu gelirim inşallah şimdi aldım haberi canlarım
kızlar testin sonucunu aldım kanda 174,25 bebek geliyo topigin ilk hamilesi ben herkese ugurlu gelirim inşallah şimdi aldım haberi canlarım
canım benim bat 5derinsu sat ne zamandı?
3,5 haftalık falan gösterir
canım git bir görüş...şartları öğren ortamı gör...hamiş olursan bence çalışma...ihtiyacınız yoksa şuan için hamişken çalışmak çok zor...bebek doğuncada ilk 2 yıl çok önemli...ama önemli olan senin ve kocişinin kararı...
ben okulu bitirdim bir bankaya girdim evlendim neyse hamile kalmayı düşündüğüm an bıraktım...ben annemden babamdan gördüğüm için çalışan annelerin neler yaşadığını çocukalrın perişan olduğunu...:26:ama tabi seçim senin
canım çok sevindimmmmmmmmmmmmmm huhuhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
topik ugurlu geldi inş.hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ugurlu gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım benim allah saglıkla kucagına almayı da nasip eder inş.canım :=))))))))))))))))))))964:
9:
tbr ederim derin su bende dün almıstım kan sonucumu devamı gelır ısallah tatlımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?