- Konu Sahibi Masalsularam
-
Canlarımmmmmmmm günaydınlarrrrrrrrrr hepinizeeeeeeeHerkesss bomba gibidirrr umarımmmmmmmmmmmmmmm. Havalar ısındıııı kuşlar cıvıl cıvııllllll ayyy tam hamiş kalma zamanıııı taptaze anne olma zamanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
doktoruma yarın gidicem canım bana kese bıle gorunur ded.i canım evet deger iyi geldi banada aklımdan gectı cogul gebelık tam gunumde yaptırdım bana da yuksek geldı ama bakalım:) dun gece namaz kıldım sızler ıcınde dua ettım zaten..işte yinede tam sevinemıorum bı kımyasal gebelık gecıdım gecen ramazanda ıcımde hala o korku
Çok geçmiş olsun , kimyasal gebelik nasıl bişey oluyoki acaba ?
Asisimmmmmmmm çok sevindim gelmennneeeeeeeee hep aklım sendeydiiiii görsem msg atıcaktımmm bulmuşsun biziiii heyoooo heyyyooooooooooooo canım benimmmmmmmmmmmmmmheytttttttttttt bensiz napıyorsunuz bakim burada :)))))))))))
nooooooooooooobatımmmmmmmmmmmmmm 23 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
suvesabuncum naber nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
pidilgaaaaaaaaaa seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
periiiiiiiii senideeeeeeeeeeeeeeeeeee mucukkkkkkkkk sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canımmmmm bu topikte hepimizzz pozitif düşünerek hamiş kalıcazzz buna inanıyorummmmm stress yokkkk güle oynaya bebişlerimiz konucak göbüşlerimizeeeeeeeeeeeee. Topiğimizdeki melek annelerimiz de uğur böceklerimiz bizimmmmmmmmKızlar, hepiniz çok tatlisiniz.ben de hamile kalmak üzereyim.o nasıl oluyor derseniz, pozitif düşünüyorum ki olsun, diye cevap verebilirim. Nisan 15 benim beklemediğim adet tarihim.Aynı konuda başka bir topiği takip ediyorum. Ama sanırım arada buraya da uğrarım.neticede amaçlar ayniburayı takip eden herkese bol şans dilerim. Yumurtalar tutsun, hepimiz anne olalım.
Beklenen adet tarihi canımcımmm biz ona beklenmeyen diyoruzzz, yeni başlamışssınnnn hayırlı uğurlu olsunnnn göbüşün bebiş dolsun inşallahhhhhhhhhharkadaşlar ne güzel bi forum olmuş şıkır şıkırben ilk kez bugün denedim,bilmem ki olur mu.... inşallah diyorum hayırlısıysa... yalnız ben BAT yazmışsınız ya o nedir?
Alpellaammm haberdar et mutlaka çok merak ettim canım seniiii, hiçbi sorun çıkmicak içini ferah tuttcanım bulantım gündüzleri oluyor yalnız daha önemli bir sorunum var o da kahverengi lekelenme ve bebeğin olduğu yerde ağrı... gece gece içime kurt düştü ya sabah olsun belki dr.a giderim
Günaydınnn tatlişkommmmmmmmmmmmm keyifler gıcıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:82::82::82::82::82::82:
günaydın hatunlarrrrrnasılsınızz
Ayyyy bu sabah sabah ne cicişşşş ne tontiişşşş bi mesajdırrr içim açıldııııı ruhum ferahladııı şekerimmmmmmmmmmmmmm harikasııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın günaydın günaydın
günaydın ciciş anneler minik fasulyelerrrrrrrr:=)
günaydın anne aday adaylarıııııııı:=)
günaydın acaba ben hamilemiyim diye uyanan muzur suratlarr:=)
günaydın aaaaaaaaa benim burnumda iki tane delik varmış acaba hamilelik belirtisi mi diyen sulanmış beyinler:=)
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum anammmmmmmmmmm seda dayan variii bir giriş yapayım dedimmm:=)
Günaydınnnnn günaydınnnn canımmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhh Allahım inşallahhh 4 günüm kaldııı çok heyecanlıyımgünaydın arkadaşlar..umarım herkes iyidir. inş bugün hamile haberleri alırız.hamile arkadaşlar bizlere çok dua edin sizin dualarınız daha kabul olur inş bizde bi gün burya hamileyim yazıları falan yazarız..
perisoko günaydın...
Canlarımmmmmmmm günaydınlarrrrrrrrrr hepinizeeeeeeeHerkesss bomba gibidirrr umarımmmmmmmmmmmmmmm. Havalar ısındıııı kuşlar cıvıl cıvııllllll ayyy tam hamiş kalma zamanıııı taptaze anne olma zamanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar sizi burda görmek ne büyük şerefDD
Bende diyorum noldu bunlarabu listede de adım olsun uğurlu geliriz insallah birbirimize :)
yazın bakemmmm ( BAT 22 NİSAN)
göbecikler boş kalmayacak bu ay
Listede adı olmayan cicişlerrrrrrrrrrr NOBAT bildirin hemen eklensinnnnnnnnnnnnn
canım zeytin hamile ya topiğin ilk hamilesi onu eklemiyecen mi
Ay kıyamammm forumun içinde kaybolmuş şirineee hahahahahhaleynnnnnnnn sizi kaybettim bulamıyorumnereye gittiler didiydim bunlar
ya kızlar ne güzel sizler çoğunlukla istanbuldasınız...keşke hepimiz aynı yerde olsak buluşsak süper olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?