Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canlarımmmmmmmm günaydınlarrrrrrrrrr hepinizeeeeeee Herkesss bomba gibidirrr umarımmmmmmmmmmmmmmm. Havalar ısındıııı kuşlar cıvıl cıvııllllll ayyy tam hamiş kalma zamanıııı taptaze anne olma zamanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

günaydın arkadaşlar..umarım herkes iyidir. inş bugün hamile haberleri alırız.hamile arkadaşlar bizlere çok dua edin sizin dualarınız daha kabul olur inş bizde bi gün burya hamileyim yazıları falan yazarız..

günaydın canım hoşgeldinnnnn

Çok geçmiş olsun , kimyasal gebelik nasıl bişey oluyoki acaba ?

Çok geçmiş olsun , kimyasal gebelik nasıl bişey oluyoki acaba ?

bende şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım döllenen yumurta rahime tutunamadan adet kanıyla atılması sonucu sessiz düşük oluyormuş tıp dilinde canım gebelik testleriyle anlaşılıyormuş.

kızlar sizi burda görmek ne büyük şeref DD

Bende diyorum noldu bunlarabu listede de adım olsun uğurlu geliriz insallah birbirimize :)
yazın bakemmmm ( BAT 22 NİSAN)

göbecikler boş kalmayacak bu ay

Asisimmmmmmmm çok sevindim gelmennneeeeeeeee hep aklım sendeydiiiii görsem msg atıcaktımmm bulmuşsun biziiii heyoooo heyyyooooooooooooo canım benimmmmmmmmmmmmmm
Canımmmmm bu topikte hepimizzz pozitif düşünerek hamiş kalıcazzz buna inanıyorummmmm stress yokkkk güle oynaya bebişlerimiz konucak göbüşlerimizeeeeeeeeeeeee. Topiğimizdeki melek annelerimiz de uğur böceklerimiz bizimmmmmmmm
arkadaşlar ne güzel bi forum olmuş şıkır şıkır ben ilk kez bugün denedim,bilmem ki olur mu.... inşallah diyorum hayırlısıysa... yalnız ben BAT yazmışsınız ya o nedir?
Beklenen adet tarihi canımcımmm biz ona beklenmeyen diyoruzzz, yeni başlamışssınnnn hayırlı uğurlu olsunnnn göbüşün bebiş dolsun inşallahhhhhhhhhh
canım bulantım gündüzleri oluyor yalnız daha önemli bir sorunum var o da kahverengi lekelenme ve bebeğin olduğu yerde ağrı... gece gece içime kurt düştü ya sabah olsun belki dr.a giderim
Alpellaammm haberdar et mutlaka çok merak ettim canım seniiii, hiçbi sorun çıkmicak içini ferah tutt
:82::82::82::82::82::82:
günaydın hatunlarrrrrnasılsınızz
Günaydınnn tatlişkommmmmmmmmmmmm keyifler gıcıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayyyy bu sabah sabah ne cicişşşş ne tontiişşşş bi mesajdırrr içim açıldııııı ruhum ferahladııı şekerimmmmmmmmmmmmmm harikasııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnn günaydınnnn canımmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhh Allahım inşallahhh 4 günüm kaldııı çok heyecanlıyım
perisoko günaydın...

Güzel annemmm tatlı anneemmm benimmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn sana ve mercimeğineeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydıııın canııımmm

kızlar sizi burda görmek ne büyük şeref DD

Bende diyorum noldu bunlarabu listede de adım olsun uğurlu geliriz insallah birbirimize :)
yazın bakemmmm ( BAT 22 NİSAN)

göbecikler boş kalmayacak bu ay

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm ooohhhhh listemizdeee vitaminimiz de var artıkkkkkkk çapkın spermler korksun bizdennnnnnnnn

Derinsuberfucummm nerdesinnn kuzuuu çok merak ettimmmm, silik çıkmıştı dün testte acaba kan verdimiiiiiiiii :26:

eerdgn NOBAT: 2 Nisan

derinsuberfu NOBAT: 5 Nisan

Perisoko NOBAT: 8 Nisan

Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan

sonesinti NOBAT: 10 Nisan

yokh NOBAT: 10 Nisan

Sibelsibel38 NOBAT: 12 Nisan

Kapnax NOBAT: 14 Nisan

Pelin67: NOBAT: 15 Nisan

Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan

vitaminc NOBAT:22 Nisan

asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!

enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan

Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan

suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan

Aybice NOBAT: 24 Nisan

beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan

İdilga NOBAT: 27 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Son düzenleme:
leynnnnnnnn sizi kaybettim bulamıyorum nereye gittiler didiydim bunlar

leynnnnnnnn sizi kaybettim bulamıyorum nereye gittiler didiydim bunlar
Ay kıyamammm forumun içinde kaybolmuş şirineee hahahahahha
ya kızlar ne güzel sizler çoğunlukla istanbuldasınız...keşke hepimiz aynı yerde olsak buluşsak süper olurdu...

İvitt ya ayçamm bende özledim çukurovamııı gurbet ellere gelin geldimmmmmm yanıyordur şimdi oralarrrr

Canlarım ben bi banyo yapıp ortalığı toplicam iş görüşmem var 3:30 da . Aslında bu iş konusunda kararsızım. Bebeğim olunca ve büyüyene kadar çalışmicam zaten ama keşke evden para kazanabilmenin bi yolu olsa. Hamiş kalırsam zorlanırım diye düşünüyorum. Sürekli çocukların peşinde koşmaktan yorulabilirim. Hep ayakta kalıcam sabah 8 30 akşam 6 30. Evimi eşimide asla ihmal etmek istemiyorum iş peşinde koşarak. Napıcam bilmiyorum. Kararsızım. Gidip görüşücem bakalım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…