- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
kıyamam ben sanaaaaaaaaa. Olsun canikommm ne demiştikkk sonuç ne olursa olsunn yumurtalarımız sağolsunnn!!!!Bu son yumurtamız değilki çatlayannnn her ay yeni bir umuuutttttttttttttttt, önümüzdeki aya bomba gibi gircezz daha çok çalışıcazzz dersimizeeee Elbet olucakkkk üzülmek yokkkk bu topikte yasakkkkkkkkkkk Pozitif düşünce gücüyle teker teker hamiş kalıcaz allahımın izniyleee inan bunaaa. Yeni batmayasıca ne zaman canımmmmmm
benim sonuç 3.452 tatlım :) sende bugun ögrendın sanırım dımı sen kac haftalıksın sonuc kac
Haklısın Ayçam bende anne olmayı istediğimden düşünmemiştim, bikaç yere başvurdum rastgele, bu da o yerlerden biri, maaş iyi ama öğretmenlik dışında çocukların bakımlarıyla da ilgileneceğimi söylemişlerdi. Anaokulu bahsettiğim yer. Türkçe konuşmak yasak, tüm gün ingilizce konuşuluyor, öğretmenlerde yabancı tek türk ben olucam girersem. 1 öğretmen 12 öğrenciden sorumlu tutuluyor ve anladığım kadarıyla wc ihtiyaçlarıyla felanda ilgilenmek durumunda kalınıyor. Bende 6 sene üniversitede dirsek çürütüp 12 çocuğun wcsiyle ilgilenmek istemiyorum açıkcası. Zaten o yaştaki çocukların öğretmeni olmak yeterince zor. Çalışan arkadaşımlarda çok zorlandıklarını söylüyorlar. Masa başı bir iş değil sonuçta. Ben hem istiyorum hem istemiyorum, eşimde bakıcılık yapıcaksan gitme diyor. Yani çocukların bu tarz ihtiyaçlarıyla ilgilenen biri olması gerek ama yokkk. Pek yapabileceğimi sanmıyorum ben. Kesinlikle sana katılıyorum.
174.25 canım bu gun aldım sonucu
174.25 canım bu gun aldım sonucu
senınkıde cok ıyı ben tam adet gunumde yaptım senınkı gectımı yoksa sendemı adet gununde falan yaptın yuksekte ondan sordum :)
bu sonuçlarda kaç haftalık oluyo acaba
derinsuuuuuuuu tebrik ederim canım benimmmmm... çok güzel bir haber. Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. :119::119::119::119: :119::119::119::119: Ben burayı çok seviyorum yaaa...
Bütün hamişleri tebrik ederim.
Ayyyy negüzel yaaaa.
Ama kendi kırmızılarımı da unuttum. Bu ay daha sıkı çalışıcam söz...
tatlım ıkız falan olma ıhtımalı yuksek bısı sölıcem kan kagıdındakı referans aralıgı kactan baslıo yanı 2-3 haftalıgın karssında ne yazıo kacla baslıo hamılelık haftalıgın
0 5 arası yazıyo normal degerler kan degeri 174 .25 ben nerden bakıcam bilmiyorum olabilir mi acaba ikiz
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
Az önce ayağa kalktım sağ kasığıma kıramp girdi yürüyemedimmmmmmmmm ama soldan yumurtladığımı sanıyorummmBide yüzüm cayır cayır yanıyor sanki güneş sonrası yanığı gibiiii böyle bişi yaşayan varmııııı Ayyyyy Perisokooo gözümün üstünde kaşım var kaşımda kıl var acaba hamilemiyim moduna girdi geneeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?