Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
benim sonuç 3.452 tatlım :) sende bugun ögrendın sanırım dımı sen kac haftalıksın sonuc kac

canım benim sağol... Batmayasıca 2 mayıs :)))))))))))))

ya çok zor bir iş o zaman canım...12 çocukla baş etmek ve sabırla onlara kızmadan tek tek ilgilenmek yemeğinden giyimine oyunlarına wc ne kadar... bence en güzel iş insanın kendi işi zaten evde iş hiç bitmiyor .mesela ben kızımla nasıl günü geçiriyorum vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..uykusu oyunu yemeği derken...sonra evi süpür sil çamaşır ütü bulaşık ......bitmiyor bitmiyor kesinlikle...market park daha bunlarda var... şimdi 2.de gelecek allahın izniyle o zaman saldım çayıra mevlam kayıra misali
valla perisoko şaka bir yana çalışmak gerçekten çok zor..eşinde istemiyorsa bence bekle derim..

bu sonuçlarda kaç haftalık oluyo acaba

derinsuuuuuuuu tebrik ederim canım benimmmmm... çok güzel bir haber. Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. :119::119::119::119: :119::119::119::119: Ben burayı çok seviyorum yaaa...
Bütün hamişleri tebrik ederim.
Ayyyy negüzel yaaaa.
Ama kendi kırmızılarımı da unuttum. Bu ay daha sıkı çalışıcam söz...

tatlım ıkız falan olma ıhtımalı yuksek bısı sölıcem kan kagıdındakı referans aralıgı kactan baslıo yanı 2-3 haftalıgın karssında ne yazıo kacla baslıo hamılelık haftalıgın

çok teşekkürederim canım çok çalış bakalım bu ay allah hayırlısını nasip etsin dualarım seninle

Az önce ayağa kalktım sağ kasığıma kıramp girdi yürüyemedimmmmmmmmm ama soldan yumurtladığımı sanıyorummm Bide yüzüm cayır cayır yanıyor sanki güneş sonrası yanığı gibiiii böyle bişi yaşayan varmııııı Ayyyyy Perisokooo gözümün üstünde kaşım var kaşımda kıl var acaba hamilemiyim moduna girdi geneeeeeeeeeeeeeeee

yeni hamisleri tebrik ederim. ins bu hizla hamile kalmaya devam ederiz :))
bu arada herkese günaydin. bende az önce kocami gönderdim haftalik ilacimi ictim yaniniza geldim. insa hapin faydasini görebilirim

tatlım ıkız falan olma ıhtımalı yuksek bısı sölıcem kan kagıdındakı referans aralıgı kactan baslıo yanı 2-3 haftalıgın karssında ne yazıo kacla baslıo hamılelık haftalıgın

0 5 arası yazıyo normal degerler kan degeri 174 .25 ben nerden bakıcam bilmiyorum olabilir mi acaba ikiz

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

0 5 arası yazıyo normal degerler kan degeri 174 .25 ben nerden bakıcam bilmiyorum olabilir mi acaba ikiz

bence adet gününde buysa daha gunun gecmeden ve gebelık referansın 5 ile baslıosa bence yüzde binbeşyüzatmışbeş cogul gebelık

HEYooooooooooooOOOOOOOOOOOOoooooooo GUNOOOOoooOOOOOoooooOOOOOooooSSSSSSSSSSSS

Herkeseeeeee guzel huzurlu mutlu saglikli sans dolu ve keyiflii bir gun diliyorummmmmmmmmmmm

tatlım bu referanslar hastanelere göre değisio hepsi 10 dan baslamıo yada besten yanı degişio hastaneye göre :)

senin bata az kalmis biraz daha sabret bakalim ins bu ayki hamislerimizden biride sen olursun.

selam kızlar bende buraya geldim.
benim nobat 8 nisan ama dayanamadım kan testi yaptırdım cumartesi günü sıfır çıktı.
sanırım kanda gözükmemeside olabiliyormuş.
hala umudum var ama olmazsada öbür aya bakcaz artık. herkese versin RABBİM aratmasın İNŞALLAH.

kanal d de canli yayinda dogum yaptirdilarrrr erkek bebek olduuu ayy bende agla agla helak oldummmmmmmmm

kendim dogururken dusunemiyorummm ayyy icim costuuu aglarkennnnnn nasil bi duyguysa bu o an aglarken kendimi pekbi caresiz hissettimmmm ve cokk ictennn kendim icinde sizin icinde dua etttimmmmmmmm
ALLAH hepimizee bu mutlulugu yasatsin insalahhhhhhhhhh hepimize saglikli huzurlu mutlu ve bebislerle dolu bir yasam versinnnnnn
bizi anne etttt ya rabbimmmmmmmmmmmmm

sabah sabah icim sisti valla

:))

iyki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…