- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.241
içim daralıyo geçen ay da böyle daralmıştı içim ve lanet kırmızıyı görmüştüm şimdi de sancı da moralimi bozdu sanki her an başlıcakmışcasına bi ağrı. Dün akşam gayet güzel semptomlar vardı mide bulantısı ve tansiyon oynaması ama bugün o sancı ne bileyim işte peri insan ister istemez olumsuza daha yakın oluyo sanki ya da ben öyleyim
canım sen kendini ne kadar çok üzersen bebişin o kadar geç gelir akışına bırak rahat ol stress bize hiç yaramıyooo biliyosun adet olmayı bile bekleyen o kadar çok arkadşımız var ki burda pkolu olup miyomlu olup yada başka hastalıklarla mücadele eden olsun allahın hayırlarına sıgınalımmmmm pozitif düşünelim mayıs ayı hamişi oluruz bizde ne var yaniiiiiiiiiii anneler gününde anne oluruzzzzzzzzzzzzzzz yeter ki geç olsun güç olmasın canım benim sakın isyan etme dualrla atlatım bu günlerimizzzziiiiiiiii bu topikteeeeeee üzüntü ve stresss yasakkk bol bol halvet ve bol bol neşe serbestttttttttt ve belejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:=))))))))))))))))))
KIZLARRRRRRRRRR KAHVE yapiyorummm icenn varmiiiii hadii bana gelinn beraber icelimmm :))
PERIMMMMMMMUCKSSSSSSSS
anummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çooooooooooooookkk yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyyyyyyy
oyyyyyyy
bitmiyorr işlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öpücüklerimi gönderiyoummmm yivriilarıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
karnım fena kasılıyorrrrrrrr
İdiliiimm benimki az şekerliden çok şekerli çok şekerliden az şekerli olsunn
pojoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
penderrciiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
pidilgacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ışılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adddcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İdiliiimm benimki az şekerliden çok şekerli çok şekerliden az şekerli olsunn
CNMM halaaa degistirmemissinn avatarii bakk cikmicakkk bu tospacikkkkk karnindandaa ona goreee:))))))))))
hogeldinnnnnnnnn ee sehzadeeee yeryapiyooo kendineee kizimmmmm
Ben yok muyum kızzzzz aşkolll
PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMUUJKKXXXXXXXXXXX BENDE YAPIYORUM BEBEKİM KAYFEEEEEEEEE
ahandaaa benimmm olcuude buuu :))))
bu olcuyu isyerindeee kahve isterken soyledigimdeeee cok sasiriyodu cayci sonra alisti benim kahveden diyodum benn :)))))
KAHVEDAS im benimmmm :))
Hamişlere bir sorum daha varrr. Normalde yumurtlama dönemi artan libidonuz devam etti mi? Yani ovudan sonra cinsel istekte azalma olur ama hamişken arttı mı isteğiniz ?
benim de rahmetli babamöyle isterdi,ondan bana geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?