Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sen beni güldürdün adoşşş, allah da seni güldürsün.

beleeeejjjjjjjjjj,,, koptum, koptummm...

merhaba kızlar hepinize :119:

Selam kıslar nabersiniz, valla ben çok yoğunum sayfalar almış başını gitmiş, neler konuştunuz kimbilir yeni hamiş var mı çok şey kaçırdım sanırım...

CNMM cinsellikle ilgili sordugun soruyu TW da dinledim bennn aslina bakarsan adet olma donemindede hamilielik donemindede hormonlardan dolayiiii cinsel istek artiyomusssss :)))))

yanliz kadinlar dogumdan sonra anne moduna fazla girip kocislerini pek istemiyolarmissssss
sakinnnnnnnn yapmayin oyle kizlarrr akliniza hep yumurt gunleriniz gelsinn kocislerr nasill gorev edinipp calisiyolarr unutmayalimmm :)))
cidden iste o donemde kopmalar olabiliyomuss amann sakin kendinizi anne ilan edippppp kocisleri 2. plana atmayinizzz hepp pofpoff :)) iciniz bebisinizede carpsa sankim kocisler1. sinif gibi yapalimm :)))

heeee idimmmmmmmm gayriiii turp gibiyimmmmmmmm ya virüs mirüs hakgetireeeeeeee yerimde duramıyom enerjim tavan yaptııııııııı kefiri denerim bu kefire de hep kafir diyesim geliyoooooooooo :=)))
benim adım düm periyede dediydim yavrum benim nickim :sperm çatlagııı :=)

diyebilirsin yavruuu kuşummmmmmmmmmmmmmmmm dadlu fareeeemmmmmmm :=))))))

pojoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
penderrciiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
pidilgacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ışılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adddcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kıs ne yırtıyon bi yerlerini yosmaaa ne var acabaaa ne cvarrrrr çok çıgırma oglana zarar verecen yırtlak seniiiiiiiiiiiiiiii:=))))))))))))))))))

ZEYTINNNN kizzzz kap cekirdeginide gell bizee kahveee varr gulummmm :))))))

ayyyy bu aletinnnn seslisi yokmuuu yahuuu yazyazz :)))))
seslii topik varsaa onuu acalimmm

kızlar inanın kahve fazla sevmem ama varya 1 haftadır bi canım çekiyi kii cekirdek rahatsız olur die içmiyorum hec

yırtlak ne yaawww ooyyyy
kendi kendime gülüyom manyak mı diye bakıyalarr kıızzz spermin çatlaaa seni

kızlar inanın kahve fazla sevmem ama varya 1 haftadır bi canım çekiyi kii cekirdek rahatsız olur die içmiyorum hec

cekirdeginii all cnmcmm kahve cekirdeginden bahsediyorumm zeytinn deilllllllllll :))) at agzinaaaa o koku tad hafif hafif isteginii giderirrr mucksssssssssssss
sonra tukurursun onun falina bakarizz dermisimmmmmmmmmmmmmm
ayy igrenccc espriiiiiiii
valla YURUYUS zamanim geldi sanirsammm :)))

Aslında ben 7/24 topicteyim fakat yazmaya fırsat olmuyor simdi isten geldim.dedim biraz çene çalayım :))

tatlım sen kan testini tekrarladın mı 2 gün oldu sen ilkini vereli die biliyorum sakın yanlıs anlama benide senin ki süpeli gebeliğe girio hani öğren die katlamısmı die ben ramazan da senin gibi olmustum hamileydim ama kan degerim 34.2 idi bana bayan süpeli 2 katına katlarsa ne ala demişti ama benimki 15 sonrada 0 a düştü yani kimyasal gebelikti..2 gün kan testi kagıtlarımla yatmıstım onun için merak ettim seni yaptırdın mı ikinci kanı

HAMISLERRR

hemennnn daha karin buyumeden hazirliyosunuzz catlamamak icinnnnnnnn

BADEM YAGI ----- ARDIC YAGII

1 gun birini 1 gun digeriniiiiiiiiii

suruyomussunuzzzzzzzzzzzzzzzzz

haberinizz olaaaaaaaaaaaaaaa

Yırtlak ne yaawww ooyyyy
kendi kendime gülüyom manyak mı diye bakıyalarr kıızzz spermin çatlaaa seni

manyagım deee kıssssssssss soran olursaaaa sperm manyagıyımm deeeeeeeeee ben bundan sonra kafama bebek şeklinde hüni yaptırıp gezecemmmmmmmmmmmmmm puhahahahaaaaaaaaaa:=)))))))))))

heeee yırtlak ne dersennnnnnn heç bilmiyommm sallladımmmmmmmmm narin totoşumdan uydurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))

Kahve sevmem ama fal bakacaksanız yani 2-3 bişey atarsanız bende icim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…