- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.261
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bbojouuuu değil senin adınn pojouuuuuuuuuuuuuu
Bende şekerli istiyrummm kahvemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım sen kendini ne kadar çok üzersen bebişin o kadar geç gelir akışına bırak rahat ol stress bize hiç yaramıyooo biliyosun adet olmayı bile bekleyen o kadar çok arkadşımız var ki burda pkolu olup miyomlu olup yada başka hastalıklarla mücadele eden olsun allahın hayırlarına sıgınalımmmmm pozitif düşünelim mayıs ayı hamişi oluruz bizde ne var yaniiiiiiiiiii anneler gününde anne oluruzzzzzzzzzzzzzzz yeter ki geç olsun güç olmasın canım benim sakın isyan etme dualrla atlatım bu günlerimizzzziiiiiiiii bu topikteeeeeee üzüntü ve stresss yasakkk bol bol halvet ve bol bol neşe serbestttttttttt ve belejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:=))))))))))))))))))
Ben yok muyum kızzzzz aşkolll
PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMUUJKKXXXXXXXXXXX BENDE YAPIYORUM BEBEKİM KAYFEEEEEEEEE
add immmmmm ( ya sanada isim koyucamm haa cnmm ne buu addddd )
cnmmmm maslahhhh iylestinnnn eskii performansina kavustunn sukur cnmmm:))))
iyisin dimiiiiii kurtuldunmu viruslerdennn tamamennn cnmmmm
bagirsaklarin icinnn kefır al sade kefirr hergece yatmadan ic cnmmmmmmm ve sabah ac karninadaaa hem cok sifali faydali tum vucuda hemdeee bagirsaklain icinn superr
cunku kefır probıyotık bagırsaga kadar canlı gıder orda tamırını yapar cnmmm
muckssssssssssss
pojoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
penderrciiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
pidilgacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ışılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adddcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ZEYTINNNN kizzzz kap cekirdeginide gell bizee kahveee varr gulummmm :))))))
ayyyy bu aletinnnn seslisi yokmuuu yahuuu yazyazz :)))))
seslii topik varsaa onuu acalimmm
kızlar inanın kahve fazla sevmem ama varya 1 haftadır bi canım çekiyi kii cekirdek rahatsız olur die içmiyorum hec
heeee idimmmmmmmm gayriiii turp gibiyimmmmmmmm ya virüs mirüs hakgetireeeeeeee yerimde duramıyom enerjim tavan yaptııııııııı kefiri denerim bu kefire de hep kafir diyesim geliyoooooooooo :=)))
benim adım düm periyede dediydim yavrum benim nickim :sperm çatlagııı :=)
diyebilirsin yavruuu kuşummmmmmmmmmmmmmmmm dadlu fareeeemmmmmmm :=))))))
kıs ne yırtıyon bi yerlerini yosmaaa ne var acabaaa ne cvarrrrr çok çıgırma oglana zarar verecen yırtlak seniiiiiiiiiiiiiiii:=))))))))))))))))))
kızlar inanın kahve fazla sevmem ama varya 1 haftadır bi canım çekiyi kii cekirdek rahatsız olur die içmiyorum hec
Aslında ben 7/24 topicteyim fakat yazmaya fırsat olmuyor simdi isten geldim.dedim biraz çene çalayım :))
Yırtlak ne yaawww ooyyyy
kendi kendime gülüyom manyak mı diye bakıyalarr kıızzz spermin çatlaaa seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?