Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok canım yapmadımmm..
iş cıkısı doktoruma gtcem orda doktor yapar testi herhalde..
İnşallah öyle bşrsey değildir canımm..
O nasıl birsey oluyorr yaa kimyasal gebelik???

yok canım yapmadımmm..
iş cıkısı doktoruma gtcem orda doktor yapar testi herhalde..
İnşallah öyle bşrsey değildir canımm..
O nasıl birsey oluyorr yaa kimyasal gebelik???

bende basıma gelince ögrendim..sadece labaratuar testleri ile sınırlı kalıo yani testlerde cıkıo ama saglıksız döllenme oldugu için yerlesmeden kanama ile atılıo..bunu bicok kadın yasarmıs ama anlamazmıs adet gecikmesi sanırmıs.demek istediğim testini ihmal etme insallah 2 ye katlamıstır

Peki hiç addet olmazsak noluyo o ?
Allhım neler var yaaa..Akşam anlarız artık inşllah değildir öyle birseyy

Peki hiç addet olmazsak noluyo o ?
Allhım neler var yaaa..Akşam anlarız artık inşllah değildir öyle birseyy

evet neler var bende basıma gelmeden bilmiodum aslında varya bız bıkere dogurmuyoruz doguma kadar 9 doguruyoruz resmen :)

ben bu arada haftalardır canımın cektıgı zeytin yaglı dolmayı yiyemedim inanın rüyalarıma girio cok halsiz ve ilaclar uyku yaptıgı için ugrasıp saramıorum

PERIMMM Tabaginn ortasindakiii spermcannn sanirsammmmm dalga geciiiooo benimleeeeeee
heheheeeeee bu aydaaa yimirtinnnn bakaakaldiii mii dioooooooooooo :)))))

PERIMMM Tabaginn ortasindakiii spermcannn sanirsammmmm dalga geciiiooo benimleeeeeee

tatlım halvet resmi var yaaaaaaaaaaa valla bak 2.resimde bide size çok zayıf ama şık giyimli bir bayan geliyoo elinde hediyeyleeeeeeeee bideeeeeeee kız bebek var yakın birisi hamile yada dogum yapacak ve kızı olacak dadlummmmmmmmmmm benden bu kadarrrrrrrrrrrrrrr:=)))))))))))))))

idilim yawrım sizde mütemadiyen halvet görüntüleri var +13 yaş ve üzeri
bu çalışmaya ikiz olmaz da ne oluurrr

bu paptyoşlar da senin için olsuuunnnnn

KIZZ DOGRUU burdaki tek arkadsaasim hamilsee kiz bebisi geliooooooo

BENLE ILGILI BISEYLERR SULEEEEEEEEEEEEE ADDD cimmmmmm :))))

manyak olduun kadar müneccimsin de datluuum

kızz dogruu burdaki tek arkadsaasim hamilsee kiz bebisi geliooooooo

benle ılgılı bıseylerr suleeeeeeeeeeeee addd cimmmmmm :))))

tatlım ciddimisin ayyyyyyy erdim mi neee erenlere mi geldim neeeeeeee :=)))))))))))))))

canım kaybettigin herneyse kayıp degil aslında çalınmış degerli ama sıradan bişeyyy çalanda aslında seni kıskanan ve çok sevdigin biri öylee diyim ama geri getirecek yanii bırakacak eve ve sen onu bulacaksın falında 2 ve 3 saysısı var ya ayın 2si yada 3 ü yada 2-3 ay sonra bekledigin şey olacak bebek degil ama başka birşeyy bu çok planlı degil sadece konuşulan ama önemseyen bişey olursa çok mutlu olacagınız bişeyyyyy dadlummmmmmmmmmm:=)

Sarılmalarrr kavuşmalaaarrrrr özleyenler özlenennlerrrrrr..... Çok NET. Allahım biliyor içimdekini buraya göbüşünde kelebeğinle döneceksin Alllahın izniyleee . Sabah burda senin için halay çekiyorlar sanki. Ya bugün pek bi hissizim ben :18: başka bişi bilemedim güloşş yaaa

Pidişimmmm ben faldan anlamam ama şunalrı çok net bir şekilde görüyorum: iki kişi birbirine sarılmış, destek oluyorlar, bu sen ve eşinnnn…öyle kenetlenmişler ki, nerdeyse bir insan gibi birbirlerinin içine geçmişler…(Allah bozmasınnn ) kocamannn bir horoz gördüm, haber sanırım tez zamandaaaa, büyüklüğü de çok istediğin bir haber olduğunu gösteriyorrrr. İnşallah bebiş haberidir canımmm… bir de çok belirgin bir şekilde sema eden Mevlana figürü gördümmm. Etrafındaki dünya çok temmizzzz…horozun altında duruyor, haberinle bağlantılı olabilir…bu senin temiz kalbinin mükafatını göstereceğini işaret ediyor olabilir. Bir de bunarlın yanında elinde kocaman asası olan birini görüyorummm. Güç sende olacak, daha da güçleneceksin. Önün çok açık ve temiz olacak…tabağın tammm ortasında da tertemiz bir “SPERMCANNN BEKLİYOR HAZIROLDAAAA….” Bu kadar bebişimmmm…

pidilgacım canım az çok faldan anlarım tabağının ortasındaki bir yılan ve hanenin içersine kadar girmiş dikkatli ol dost görünümlü düşmanın var

aman da amannnnn
kızzzz ben orda bir bebiş gördümmm hee böyle kayarak geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
halvette maaşallahhhhhhhhhhhhhhh
yuh kızım ayıpppp yaaa
tamam bebiş için çalış dediktee böyle fallarada çıkmı dedikk yuhhhhhhhhhhhh
hatta karşısındadaaa spermmcanlar tıslıyorrr bak bakkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…