Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ne kadar iyiniyetlisin Perdoganımm..biz halvet görüntüleri dediydik
bu arada sen de az değilmişin heee falcu bacu

CANIMMM benimmm agzinaa saglikkk allahh gonlunun muradinii enn tezz zamanda versinn insallahhhh
avatarindakii bebisee hastayimmmmm yaa allah insallahh ondan versinn sanaaaa:)))))

ADD cimm agzina saglik cnmmmmm bebisinnn gobusunee konsunnn cnmmm benimmmmm

ALLAHH hepimizee enn hayirli zamanlarimizda enn guzell bebislerleeee ANNELIK duygusunu yasatsin bizlere insallahhhhhhhh

cnmcmmlarrr yagmur ilk defa durduu hemen yuruyup gelimmm bennnnnnnnnnnnn

bu arada monumm yokk :))))

dunden ciger e devammmmmmmmmm
yanina yogurtlu makarnaa yapicukkkkkkkkkkkkk

:)))

halvet haftasiii vallaaa yemeklerr 5 yildizzz

aaa bu arada kislarr cigerde halvet haftasi yenebilicekkk bi besinmiss haberiniz olaaaaaa
cok saglikli deil ama arada yenebilirrr
mucks

KANKARELLALARIMMM benimmmmmm agziniza dilinize yureginize temiz ruhunuzaa vee yumurtlariniza saglikkkkkkk

tummm dileklerimizinnn gercek olduguuuuuuuuuu bir OMUR diliyorummm hepimizeeeeeeeeee
yuvalarimizda yavrularimizla eslerimizle mutlu huzurluu bir yasam olsunnnnnn insallahhh omrumuzzzzzzzz

optummmm
iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canımmmm,amiiiinnnn... hepimizeeeeeeee.... ağzına sağlık duaların içinnn, allah sana da tez zamanda hayırlı bebişler versin, hepimize versiiiinnnn. çıldırazaaııııımmmm

Bugünki Menü

Maydonozlu baharatlı köfteeee

Bollllllll Domates-fesleğen soslu sarımsaklı spaghetti

Salataaaaaa

Üzerine tatlı olarak idrar testli BHCG değeri ayyy tamam saçmaladım ve iğrencim

Bugünki Menü

Maydonozlu baharatlı köfteeee

Bollllllll Domates-fesleğen soslu sarımsaklı spaghetti

Salataaaaaa

Üzerine tatlı olarak idrar testli BHCG değeri ayyy tamam saçmaladım ve iğrencim

bugün baya karamsarım kızlar sallayın bişeyler lütfen :)))

canım baktım şimdi kimle küstüysen yada kırıldıysan acilen barış ahediyo sana olurmu al gönlünü o kimse seni çok seviyoo ve hep düşünüyoo alma ahını olurmu dadlum bide çok net bir erkek bebek gördüm canım ama daha biras zamanı var ama çok temiz çok kolay olacak ama az daha sabır ok sonu çok güsel çünküü başkada bişey göremedim bide anahtar var ya bir dilegin var yada bir ev alacaksın ölee bişey canımmm hayırlısı artıkın :=)

addd83 canım çok teşekkür ederim kırgın ve küs olduğum iki kişi var biri akrabam biri arkadaşım ama ikiside büyük yanlış yaptılar ahlarının beni yıkacağını sanmıyorum yaptıklarından sonra :) inşallah da bebeğim tez zamanda gelir evimizi şenlendirir ağzına sağlık canım benim ayy çok mutlu oldum ben şimdi :)

Offfffffff mezdeke videosu koyamıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk hadi azcık döktürelim ayolllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Son düzenleme:
yaw bu çörek otu-bal-tarçını günde 1 yemek kaşığı tüketin diyo
tatlı kaşığı mı yoksa yemek kaşığı mı olcak,fazla olsa ne zararı var acep??

yok canım öyle degil sana çok yakın bu anne baba kardeş yadda eşin tarafından yakın biri sen onu kırmışssın o seni degil ama sadece gönül koymuş yakın zamnda olmuş bu olay konuşuyo ama limoni yanii iyi düşün biras yaşlıca zaten orta yaş daha dogrusu tatlımmmmmmmm:=)

kız devrelerimi yakcan benim :))) şöyle düşünüyorum tavırlardan çabuk sezerim ama ne bileyim yok aklıma kimse gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…