- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.301
battaşıcım senin falı görmedim bennnnnnnn nerdekiiiiiii???????????
Pidişimmmm ben faldan anlamam ama şunalrı çok net bir şekilde görüyorum: iki kişi birbirine sarılmış, destek oluyorlar, bu sen ve eşinnnn öyle kenetlenmişler ki, nerdeyse bir insan gibi birbirlerinin içine geçmişler (Allah bozmasınnn) kocamannn bir horoz gördüm, haber sanırım tez zamandaaaa, büyüklüğü de çok istediğin bir haber olduğunu gösteriyorrrr. İnşallah bebiş haberidir canımmm bir de çok belirgin bir şekilde sema eden Mevlana figürü gördümmm. Etrafındaki dünya çok temmizzzz horozun altında duruyor, haberinle bağlantılı olabilir bu senin temiz kalbinin mükafatını göstereceğini işaret ediyor olabilir. Bir de bunarlın yanında elinde kocaman asası olan birini görüyorummm. Güç sende olacak, daha da güçleneceksin. Önün çok açık ve temiz olacak tabağın tammm ortasında da tertemiz bir SPERMCANNN BEKLİYOR HAZIROLDAAAA . Bu kadar bebişimmmm
Pidişimmmm ben faldan anlamam ama şunalrı çok net bir şekilde görüyorum: iki kişi birbirine sarılmış, destek oluyorlar, bu sen ve eşinnnn…öyle kenetlenmişler ki, nerdeyse bir insan gibi birbirlerinin içine geçmişler…(Allah bozmasınnn) kocamannn bir horoz gördüm, haber sanırım tez zamandaaaa, büyüklüğü de çok istediğin bir haber olduğunu gösteriyorrrr. İnşallah bebiş haberidir canımmm… bir de çok belirgin bir şekilde sema eden Mevlana figürü gördümmm. Etrafındaki dünya çok temmizzzz…horozun altında duruyor, haberinle bağlantılı olabilir…bu senin temiz kalbinin mükafatını göstereceğini işaret ediyor olabilir. Bir de bunarlın yanında elinde kocaman asası olan birini görüyorummm. Güç sende olacak, daha da güçleneceksin. Önün çok açık ve temiz olacak…tabağın tammm ortasında da tertemiz bir “SPERMCANNN BEKLİYOR HAZIROLDAAAA….” Bu kadar bebişimmmm…
ne kadar iyiniyetlisin Perdoganımm..biz halvet görüntüleri dediydik
bu arada sen de az değilmişin heee falcu bacu
CANIMMM benimmm agzinaa saglikkk allahh gonlunun muradinii enn tezz zamanda versinn insallahhhh
avatarindakii bebisee hastayimmmmm yaa allah insallahh ondan versinn sanaaaa:)))))
ADD cimm agzina saglik cnmmmmm bebisinnn gobusunee konsunnn cnmmm benimmmmm
ALLAHH hepimizee enn hayirli zamanlarimizda enn guzell bebislerleeee ANNELIK duygusunu yasatsin bizlere insallahhhhhhhh
cnmcmmlarrr yagmur ilk defa durduu hemen yuruyup gelimmm bennnnnnnnnnnnn
bu arada monumm yokk :))))
dunden ciger e devammmmmmmmmm
yanina yogurtlu makarnaa yapicukkkkkkkkkkkkk
:)))
halvet haftasiii vallaaa yemeklerr 5 yildizzz
aaa bu arada kislarr cigerde halvet haftasi yenebilicekkk bi besinmiss haberiniz olaaaaaa
cok saglikli deil ama arada yenebilirrr
mucks
bugün baya karamsarım kızlar sallayın bişeyler lütfen :)))
canım baktım şimdi kimle küstüysen yada kırıldıysan acilen barış ahediyo sana olurmu al gönlünü o kimse seni çok seviyoo ve hep düşünüyoo alma ahını olurmu dadlum bide çok net bir erkek bebek gördüm canım ama daha biras zamanı var ama çok temiz çok kolay olacak ama az daha sabır ok sonu çok güsel çünküü başkada bişey göremedim bide anahtar var ya bir dilegin var yada bir ev alacaksın ölee bişey canımmm hayırlısı artıkın :=)
Bugünki Menü
Maydonozlu baharatlı köfteeee
Bollllllll Domates-fesleğen soslu sarımsaklı spaghetti
Salataaaaaa
Üzerine tatlı olarak idrar testli BHCG değeri ayyy tamam saçmaladım ve iğrencim
addd83 canım çok teşekkür ederim kırgın ve küs olduğum iki kişi var biri akrabam biri arkadaşım ama ikiside büyük yanlış yaptılar ahlarının beni yıkacağını sanmıyorum yaptıklarından sonra :) inşallah da bebeğim tez zamanda gelir evimizi şenlendirir ağzına sağlık canım benim ayy çok mutlu oldum ben şimdi :)
Offfffffff mezdeke videosu koyamıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk hadi azcık döktürelim ayolllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Eki Görüntüle 400602 Eki Görüntüle 400603
yok canım öyle degil sana çok yakın bu anne baba kardeş yadda eşin tarafından yakın biri sen onu kırmışssın o seni degil ama sadece gönül koymuş yakın zamnda olmuş bu olay konuşuyo ama limoni yanii iyi düşün biras yaşlıca zaten orta yaş daha dogrusu tatlımmmmmmmm:=)
kız devrelerimi yakcan benim :))) şöyle düşünüyorum tavırlardan çabuk sezerim ama ne bileyim yok aklıma kimse gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?