Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

oh ohhhhhhhhhhh tirilliiliiiiiiiiiii yandan ortadan sagdan soldannnnnnnn attırrrrrrrrrrr göbegiiiiiiiii amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabahlar olmasınnnnnnnnnn kocam bana doymasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :=)))))))))))))))))))))))))))))))))
halvet hiç bitmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bebiş erken gelsinnnnnnnnnnnnnnn gelmezsede canı sagolsunnnnnnnn anasının nazlı gızı babasının eşşeksıpasııııııııııııııııııııı oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:=))))))))))))))))))))))))))))

Oyyyyy İNANMIYORUMMMMMM MAŞALLAHHHHH SUBHANALLAHHHHHHH İdilim demişti sanırım ikiz olabilir diyeeeeeee maşallahh canımmm ayyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oyyy İKİZSE Bİ HALAY DAHA GEREKKK ÖBÜRÜ ALINIRRR OYYYYYYYYYY

aaaaaaaaaaa darısı başımızaaaaaaaaaaa inş.çok sevindim tatlımmmmmmmm idilgaaaaaaaa bilmiştiiiiiiiiiiiiii ermiş idimmmmmmmmmmm benim hadi allah tamamına erdirsin canım dogal yolla mı oldu ccanım yoksa iilaçla filan mı?

aayyyyy ne güseeelllll
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yawrıımm
Allahım İdilime de ikiz versin hayırlısıyla inşaalllaahh

3 yıl yamin kullanmıştım, 6 ay önce bıraktım, eşim korunmuştu.bu ay 2. denememizdi tuttu hemde ikiz olarak...yani doğal yolla oldu ve ne eşim nede benim tarafımda ikiz yok....

idilga hislerinde yanılmadın.allah sana nasip etsin inşallah...

kızlarrrrr yavrılarrrrrrrrrrrr mevllutten geldım şimciiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hepımıze dua ettım allah kabul etsın allah olmayanlara ıstedıgııııı adette ıkız ucuz dorduzzzzzzzzzz ooooooohhhhh ne varsa versın olanlarında kucaklarına almalarını ve hayırlı evlat olmalarını nasıp etsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...Allahım isteyen herkese nasip etsin.herkesin gönlüne göre versin...

3 yıl yamin kullanmıştım, 6 ay önce bıraktım, eşim korunmuştu.bu ay 2. Denememizdi tuttu hemde ikiz olarak...yani doğal yolla oldu ve ne eşim nede benim tarafımda ikiz yok....

ohhhhh maşallahh benimde ark.daşım klomen ve çatlatma ignesi ile ikiz bekliyoo da ondan sordum canım gerçi onun dogum yakın biri kız biri erkek inş.seninde gönlünde ne varsa o olur darısı tüm ikiz isteyen annelerin başına ve banaaaaaaaaaaa ve idimeeeeeeeeeee ve sevvaleeeeeeeee ve periyeeeeeeeee ve pojuyaaaaaaa ve herkese hepimizeeeeeeeeeeeeeeeee bize çok dua et canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saglıkla sıhhatle huzurla dogur inş.pıtırcıklarııııııııııııı:=)))))))))))))))))))))))

AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SEVVALİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Allah kabul etsin, sğzına sağlık canımmm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…