Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

diiline saglık canımmmmmmmmm ben ikiz yada üçüzüm olsunnnnnnnnn çok isterim allah biliyooooooooo ya içimi çok isterimmmmmmmmm ama hakkımda hayırlısı ne ise o olsunnnnnnnnnn :=)

hepimiz için hayırlısı olsunnnnnnnn:=)))))))

valla bu topik bana baya bereketli geldi. İnşallah bu topikte daha nice halaylar çekilir:)).Her işte bir hayır vardır diyorum geçen ay olmayınca çok üzülmüştüm,ama bu ayda 2 kat sevindim..Her şeyin hayırlısı diyorum.Rabbim herkes için en hayırlısını versin..

valla bu topik bana baya bereketli geldi. İnşallah bu topikte daha nice halaylar çekilir:)).Her işte bir hayır vardır diyorum geçen ay olmayınca çok üzülmüştüm,ama bu ayda 2 kat sevindim..Her şeyin hayırlısı diyorum.Rabbim herkes için en hayırlısını versin..

kızzz adoşşşşşşşşşşş
bakıoyrumm bugün maşallahh formundasın kızzz
Amann amannn hep böyle ol yivvvvrummmmmmmmm

aynı performansı halvette göstersem şimdiye kapnax bacım gibi ikizi tutturmuştummmmmmmmmmmmmmm ama nerdeeeeeeeeeeeeee puhahahaaaaa :=))))

ama size söz üçüz doguracammmmmmmmmmmmm üçüzzzzzzzzzz var mı arttırannnnnnnnnn ülennnnnnnnnnn:=))))))))))))))))))

hee bana diyordun deliiii,azcık işve yap diyeee ouhaaaa

olur canım olurrrr.
Ey tanrımm adoşuma 5 tanee
5 de yetmez 6 tanee
6 da yetmez 7 tane
VEr Ver Ver Verrrrrrrrr
Ver bebişleriiiiiiiiiiiiii verrrrrrrrrrrrrrr

hee bana diyordun deliiii,azcık işve yap diyeee ouhaaaa

olur canım olurrrr.
Ey tanrımm adoşuma 5 tanee
5 de yetmez 6 tanee
6 da yetmez 7 tane
ver ver ver verrrrrrrrr
ver bebişleriiiiiiiiiiiiii verrrrrrrrrrrrrrr

işve cilve naz saz caz ganiiiiiiiiii ama hep kuru sıkı yavrummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa benim yımırta çok nazlııııııııııııı kahpeeeeeeeeeee bi türlü spermcanıııııııı istemiyiiiiiiiiiiiii ama yemezlerr eninde sonunda isteyecek başka yolu yokkkkkkkkkkkkk :=)))))))99

7 di mi neyyyyyyyyyyyyyyyy çok kıs yediiiiiiiii ama olsun hayırlısıysa oda kabulummmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben eve gider kızanlarrrrrrrr akşam yine takılırum formaaaaaaaaaaaaaaaaa ok öpüldünüzzzzzzzzz hepiniz göbişinizden öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))))

hadi güzel haberlerle gel inşallah canımmmmmmmm

Periimmm çörek otu-bal-tarçını günde 1 yemek kaşığı mı 1 tatlı kaşığı mı yicez??
başka bi topikte 1 yemek kaşığı diyoduu,başka yerlerde de öyle okudum
hangisi doğru
ben 1 t.k. sabah, 1 t.k. akşam yiyom :44:

Canım fazlası zarar diye duydum ben saraçoğlunun sitesinde mi okudum bilmiyorum 1 çay kaşığı sabah 1 .ay kaşığı akşam yazıyordu ve günde 1 tatlı kaşığını geçirmemek gerektiği yazıyordu ben öyle içtim kuşum pidilga gelince bi de ona sor senn

taam datlum.
ben de çıkıyaamm hom siviitt hommm
kendinize iyi bakın yawrulaarr

Aynı durumu bende yaşadım,insan başına gelmeden bilmiyo Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın...Hayırlı haberlerini bekliyorum vitamin ciğim inşallah...

ayyyy canımmm bende aynı cıldırcam ıkız dıye dıyeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…