- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.341
kızlarrrrr yavrılarrrrrrrrrrrr mevllutten geldım şimciiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hepımıze dua ettım allah kabul etsın allah olmayanlara ıstedıgııııı adette ıkız ucuz dorduzzzzzzzzzz ooooooohhhhh ne varsa versın olanlarında kucaklarına almalarını ve hayırlı evlat olmalarını nasıp etsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızzz adoşşşşşşşşşşş
bakıoyrumm bugün maşallahh formundasın kızzz
Amann amannn hep böyle ol yivvvvrummmmmmmmm
aynı performansı halvette göstersem şimdiye kapnax bacım gibi ikizi tutturmuştummmmmmmmmmmmmmm ama nerdeeeeeeeeeeeeee puhahahaaaaa :=))))
ama size söz üçüz doguracammmmmmmmmmmmm üçüzzzzzzzzzz var mı arttırannnnnnnnnn ülennnnnnnnnnn:=))))))))))))))))))
hee bana diyordun deliiii,azcık işve yap diyeee ouhaaaa
olur canım olurrrr.
Ey tanrımm adoşuma 5 tanee
5 de yetmez 6 tanee
6 da yetmez 7 tane
ver ver ver verrrrrrrrr
ver bebişleriiiiiiiiiiiiii verrrrrrrrrrrrrrr
Ben eve gider kızanlarrrrrrrr akşam yine takılırum formaaaaaaaaaaaaaaaaa ok öpüldünüzzzzzzzzz hepiniz göbişinizden öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))))
pitaminininizzzzzzzz doktoraa giderrr mucukussssssssss kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pitaminininizzzzzzzz doktoraa giderrr mucukussssssssss kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi güzel haberlerle gel inşallah canımmmmmmmm
Periimmm çörek otu-bal-tarçını günde 1 yemek kaşığı mı 1 tatlı kaşığı mı yicez??
başka bi topikte 1 yemek kaşığı diyoduu,başka yerlerde de öyle okudum
hangisi doğru
ben 1 t.k. sabah, 1 t.k. akşam yiyom :44:
Canım fazlası zarar diye duydum ben saraçoğlunun sitesinde mi okudum bilmiyorum 1 çay kaşığı sabah 1 .ay kaşığı akşam yazıyordu ve günde 1 tatlı kaşığını geçirmemek gerektiği yazıyordu ben öyle içtim kuşum pidilga gelince bi de ona sor senn
tatlım sen kan testini tekrarladın mı 2 gün oldu sen ilkini vereli die biliyorum sakın yanlıs anlama benide senin ki süpeli gebeliğe girio hani öğren die katlamısmı die ben ramazan da senin gibi olmustum hamileydim ama kan degerim 34.2 idi bana bayan süpeli 2 katına katlarsa ne ala demişti ama benimki 15 sonrada 0 a düştü yani kimyasal gebelikti..2 gün kan testi kagıtlarımla yatmıstım onun için merak ettim seni yaptırdın mı ikinci kanı
AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SEVVALİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Allah kabul etsin, sğzına sağlık canımmm benimmm
diiline saglık canımmmmmmmmm ben ikiz yada üçüzüm olsunnnnnnnnn çok isterim allah biliyooooooooo ya içimi çok isterimmmmmmmmm ama hakkımda hayırlısı ne ise o olsunnnnnnnnnn :=)
hepimiz için hayırlısı olsunnnnnnnn:=)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?