Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bendeeeeeeeeeeeeeeee ısteremmmmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeee

selamlar herkeseeee

ağrım sızım kalmadı gibi bi şey... dün neydi öyle aman Allahımm....

bugün bal-tarçın-çörekotuna başladım... ne kadar devam etmek gerekiyordu? zehir gibi töbe töbeee..... 1 bardak ılık suda çözündürüp öyle içebiliyorum... yoksa tıkanıyorum

perimmm ben sabah 1 yemek kaşığı akşam bir çorba kaşığı yutuyorum... :44: ama çok fenaaa..........

Slm canım en azından belirsizlikten kurtuldun hayırlısı olsun daha zamanı gelmemiş demekki. Hep pozitif olmaya devam ok? Ne demiş perisoko "ne olursa olsun yumuralarımız sağolsun"

Slm canım en azından belirsizlikten kurtuldun hayırlısı olsun daha zamanı gelmemiş demekki. Hep pozitif olmaya devam ok? Ne demiş perisoko "ne olursa olsun yumuralarımız sağolsun"

elhamdülillah iyiyim canım... Rabbim sabrını veriyo... diğer ay için çalışmalara başladım bilem... bal-tarçın-çörekotu....

sen nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik?

perimmm ben sabah 1 yemek kaşığı akşam bir çorba kaşığı yutuyorum... :44: ama çok fenaaa..........

Canımmmm o kadar yutma bebişim Allah korusun zarar verirsin kendineee çoğu zarar tatlımmm ben 1 tatlı kaşığı yutuodum en fazlaaa aman kaş yapalım derken göz çıkarmayalımm pidilgam gelsinde bide o diyiversin ya ben böyle hatırlıorummmm

ahanda KAPMAX a ikiz hissediyorum demistim ikizmi gelmiss ciddeennn ???????????????
amaninnnnn

bende ki durum :

yimirtlar sizim sizimmmm , OY KIZLAR NAZ EYLEME
orkid getirin bize , OLUREM YIMIRTLAR NAZ EYLEMEEE:)))

sabah kirmizi kart ile oyun disi kalirimmmm :))) ama uzulmuyorumm mayista anneler gunu hediyesi istiyorum rabbimden hepimizeee insallahh bakalimm :))

offfffffff idilgam yardımmmmm

valla ben tarçın-çörekotu-balı sadece sabahları yutmuştum bir tatlı kaşıgı bide 1 hafta falan sonra yapamadım zaten cicim ama tatlı kaşıgı die biliyom ?

he yıvrım sen dediydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 6.hiissin çok kuvetli idimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meaşallah :=)
hayırlısı olsun canım ne yapalım bende bu ay oyun dışıyım ama saglık olsun nasip kısmer işi herşey dadlummmmm

valla ben tarçın-çörekotu-balı sadece sabahları yutmuştum bir tatlı kaşıgı bide 1 hafta falan sonra yapamadım zaten cicim ama tatlı kaşıgı die biliyom ?

kaş yapayım derken göz çıkarmayayım off yaaa... bi de çok koyu, yutulmuyo.... sabah akşam, 1 tatlı kaşığı, aç karnına ve de 12 gün di mi adoşum?

kaş yapayım derken göz çıkarmayayım off yaaa... bi de çok koyu, yutulmuyo.... sabah akşam, 1 tatlı kaşığı, aç karnına ve de 12 gün di mi adoşum?

heee bacım ben sadece sabah yuttum gerisini yapamadım dadlum evet 12 gün yapılıyooo bende sabahları aç yutmuştum :=)

heee bacım ben sadece sabah yuttum gerisini yapamadım dadlum evet 12 gün yapılıyooo bende sabahları aç yutmuştum :=)

hadi bakalım yine yeni bi döngüyle baş başayız... bu ay da yine oldu mu olmadı mı? kaygıları... ama artık saldım ne yapalım zamanını bekliyo demek ki...

Erdin mi naptın bebeğimmmm ne desen tutuyoooooo maşallah kuzumaaa. Ya bende sızım sızımdım bütün günnnnnnn vızzz vızzz gelip gidiyiiiiii sancııı çok tatlı gülüyorum gelinceeeeeeeeeeeeeee bu ay kırmızıları kırmızı halıyla davul zurnayla karşılicam teyyyy teyyyy lilllililillilil diyerekkkk değişiklik olsun bu sefer hep üzüldükçe kendini bişe sanar oldu

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6-8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1 hafta kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur. Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.

Macun yapılık tüketildiğin de anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebeb olabilir. Macunun yapılışı aşağıdaki link te ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

Bkz. Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

bi tanesin bi taneeee... :13: sağol idilgammm

işte bakın bi yemek kaşığı diyo... ama suda çözündürmeyince yenmiyo... öylede faydası olur di mi kızlar? :44:

işte bakın bi yemek kaşığı diyo... ama suda çözündürmeyince yenmiyo... öylede faydası olur di mi kızlar? :44:

Toplamda 1 yemek kaşığı canımcımmmmm.
Ya hop diye yutuver suda çözdürcende içicende bişi farketmez heralde ama daha zor olur akide şekeri gibi düşün yerken

Toplamda 1 yemek kaşığı canımcımmmmm.
Ya hop diye yutuver suda çözdürcende içicende bişi farketmez heralde ama daha zor olur akide şekeri gibi düşün yerken

canım hiççç akide şekeri gibi düşünemiyorum... ilk yutunca boğuluyorum sandım... mutfakta ne bulduysam attım ağzıma... yandı ciğerlerimm... inşallah bebişe vesile olur...

Kapnax canım hayırlı olsun gel bize de sürtün sansin bize de bulaşsın:)) benim eşimde ikiz istiyor avatarimdan belli oluyordur zaten .kahve yaptım falımı yukleyemedim internet gitti( simdi yüklemeye calisiyorum bakiverin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…