Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
işte bakın bi yemek kaşığı diyo... ama suda çözündürmeyince yenmiyo... öylede faydası olur di mi kızlar? :44:

SUYUM SABUNUM cnmmm bunu 1 kasik agzina atinca cigne bakkk o zaman kotu gelmiyoooooooo
ben hergun uzerinede 750 ml ilik limonlu su iciyorumm valla siseyle dikiyorum ne bal kaliyoo ne corekkk

yanlizz kizlarr bisyy dicemm amaaaa igrenc birazcikkkk
simdi ben bu corek tarcin bali hazirlarken coregi dovmuyorum direk tane halinde katiyorum (ki aktardan kesinlikle ogutulmus cekilmis almayin yag esasi ucuyor etkisi gidiyor)
ee cignemeye caliciyorum amaa cuppp yutuyorumm suylaaaa ee ama bu coreklerrr tuvalette cikiyooo yine tuvaletimi yapincaa ayni saglamliktaa acaba etkisi olmuyomuuuuuuuuuu ????????

ADD cimm benimm sol yumurt sizisi halenn devammmm yarin sabahti NOBAT im ama kesin yesBAT bu cnmmm
kahverengi bi gelis varr hafif hafif derinlerdennnnnn

yeni NOBAT ii altin harflerle yazdiririm yarin sabahhhhhhh :)))))))))))))

yeni sloganim bilem hazirrrrrr

YILLARDIR BEKLEDIGIM ANNELER GUNU HEDIYEMII CIFTER CIFTER VERRRR YA RABBIMMMMMMMM :)))))

mucksssssssss

ELIF cikk sen nasilsinn bakalimm \???? durumlar nasil ???

Ay inşallah idilimm :)) kimin duasiydi hatırlamıyorum ama bende aynından edeyim 'ağzın corekotlu bal yesin' löp löp yumurtaların olsun onlarda spermcanlardan kaçamasın ikiz üçüz artık Allah ne verdiyse aminnnn :)))

İdil inat etme bak bu yerleşme kanaması kesin hepimiz aynı düşünüyoruz sabahın köründe test yap sabah sabah halay çekelim kızı:)) gerçi ben çekmeyi bilmiyorum çünkü smileyim yokk ya da var ben bilmiyorum (

canım nasılsın bız ıyıyız sımdı kordondan yuruyusten geldık msn ye gırmıyomusun canım hıcccccccc goremeyrummmm usagımmmmmmmmmmmm senııııııııııııııııııııııııııı

belli olmaz idim belkim 9 ay gelmez kırmızılar tatlım nasip benim adet belirtimde yok bu ay çok ilginç memişler herzamn agrırdı bu ay yok garip mevsimler degişiyo adette sapıtıyooo herallllllllllllllllllllllll ayyyyyyyyy bu bebiş işlerinden adetinde kafasııı karıştıııııııı :=)))))))))))))))))
sloganın mikemmmel bayıldımmmmm inş.canım inş. tez zamandaaaa:=))))))

iyiyim canım benimde kırmızı erkenden gelcek gibi ara ara sancı geliyo gündüz yoğundu ama şimdi iyiyim kocişimde yanımda keyfim yerinde :)))

yinee kirmizilandiiiii findikk dallariiiiiiiiiii :)))))))))

geldii benimm bayrakkkk kizlarrrrr :))) bat kasari olarak uzulmedimmm valla vardir bi hayir kizlarrrrrrr buna inaniyorum
cunku kendim ve hepimiz icin o kadar cok dua ediyorum kiii Allah dualarimi duyuyor buna inanyorum suan vermiyosa vardir bi hayir ennn hayirli zamanda enn hayirli bebeklerii bekliyorummmmm insallahhh hepimizz anne olucaz

ANNELER GUNU HEDIYEMIZZ OLSUNNN INSALLAHHH

evet yeniii NOBAT 23 MAYISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

UZULMEK YOK - YILMAK YOK CALISMAYA DEVAMMMMMMMMMMMMM DUAYA DEVAMMMMMMMMM :)))

MUCKSSSSSSSSSSS

kızlar bugun benm 6.gunum şimdi baslasam 6 gun içsem faydası olurmu acaba yoksa önümüzdeki ayımı beklemeliyim ???

hayırlısı olsun insallah aynen cnm durmak yok yola devam :)))

hayırlısı olsun canımmmm sımdı sen buraya gelcen ya bebıs ondan gelmıyoooo bence ucaga bınmesı rısklı olmasın annesının bebeısın senı sevıyoooooo daha sımdıden senı dusunuyoooooo baaaaaaaakkkkkkkk ne guzelllllllll

gunayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydddddddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn topıgınnnnnnnnnnnnnn cılgııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn hatunnnnnnnnnnnnnllllllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrııııııııııııııııııı

hepınıze kucak dolusu sevgılerrrrrrrrrrrrrrr kokulu kokuluuuuuuuuuuuuuuuu opucuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkklllllllllllllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bbbbbbbbboooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

mucccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınn kızlarrr,smdi doktora gidiyorumm..eşim sperm testi yaptırcak bende hormon..bide doktor kontrolüne ilk defa gidiyorumm
dua edin bana lütfen hersey yolunda cıksınn..

Günaydın neşeli topiğin neşeli hatunları cumanız mübarek olsun, İdilga üzülme denemeye devam...

günayddııınnnn sevgi pıtırcıklaarrıııı keleboşlaaaaar gün aaayyyyyy ddııııııııııııııııınnnnnnn

:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

günaydın datlı hatunlarr

ne yaptınız dünnnnn bensizz.varmı güzel gelişmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…