- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.401
günaydınn kızlarrr,smdi doktora gidiyorumm..eşim sperm testi yaptırcak bende hormon..bide doktor kontrolüne ilk defa gidiyorumm
dua edin bana lütfen hersey yolunda cıksınn..
günaydınnnnnnnnnnnGünaydın neşeli topiğin neşeli hatunları cumanız mübarek olsun, İdilga üzülme denemeye devam...
günayddııınnnn sevgi pıtırcıklaarrıııı keleboşlaaaaar gün aaayyyyyy ddııııııııııııııııınnnnnnn
yinee kirmizilandiiiii findikk dallariiiiiiiiiii :)))))))))
geldii benimm bayrakkkk kizlarrrrr :))) bat kasari olarak uzulmedimmm valla vardir bi hayir kizlarrrrrrr buna inaniyorum
cunku kendim ve hepimiz icin o kadar cok dua ediyorum kiii Allah dualarimi duyuyor buna inanyorum suan vermiyosa vardir bi hayir ennn hayirli zamanda enn hayirli bebeklerii bekliyorummmmm insallahhh hepimizz anne olucaz
ANNELER GUNU HEDIYEMIZZ OLSUNNN INSALLAHHH
evet yeniii NOBAT 23 MAYISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
UZULMEK YOK - YILMAK YOK CALISMAYA DEVAMMMMMMMMMMMMM DUAYA DEVAMMMMMMMMM :)))
MUCKSSSSSSSSSSS
günaydınn kızlarrr,smdi doktora gidiyorumm..eşim sperm testi yaptırcak bende hormon..bide doktor kontrolüne ilk defa gidiyorumm
dua edin bana lütfen hersey yolunda cıksınn..
günaydınnnnnnnnnnn
günaydın .pojummmmm nasılsın şekerüm
selamlar günaydınlar arkadaşlar
1 ay daha beklemek çok yorucuuuuuuuuuuuuuuuuu
kırmızı kartı yemek çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Aaaa kötü değil kuzummmm onu bile göremeyen bayanlar varrr kırmızılar sağlıklı olduğumuz anlamına geliyorrr onlar olmadan istediğiiz hedefe ulaşamayızzzz .1 ay dediğin nedirr kiiiii hemencecik gelip geçerrr merak etme sennnnnnnnnnnnnnnnn olumlu düşün iyi yaşa kendine baaakkk hayatını ona endeksleme canım
adddoşuummm nerdesiiinn rüyamda gördüm seniiii zilli yosmaaaa
Hamişmişsinn öyle gördüümm
Tanımıyom ama gördüm
aaaaaaaaaa hadi hayırlısı bebişim nasip kısmet ama benim bu aydan pek umudum yok tabii hayırlısı pojummmmmmmmmm bak sen yaaaaaaaa kısss yoksa çıplak mı yattın bi yerlerin açıkta kalmasın seninnnn ziliiiiii aşifteeeeeeeeeeeeeeeee:=)))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?