- Konu Sahibi Masalsularam
-
selam kızlar bende buraya geldim.
benim nobat 8 nisan ama dayanamadım kan testi yaptırdım cumartesi günü sıfır çıktı.
sanırım kanda gözükmemeside olabiliyormuş.
hala umudum var ama olmazsada öbür aya bakcaz artık. herkese versin RABBİM aratmasın İNŞALLAH.
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 50
4 hafta 5 425
5 hafta 20 7300
6 hafta 1,080 56,000
7 -12 hf 7,650 290,000
13-16 hf 13,300 250,000
17-24 hf 4,000 165,000
bence adet gününde buysa daha gunun gecmeden ve gebelık referansın 5 ile baslıosa bence yüzde binbeşyüzatmışbeşcogul gebelık
DERINNNN cimmmmmmmmm gozun aydinn canimmmmm ayyyyyyyyy bakkkkk topigimizzz patlamayaa basladiii yeni anneciklerr uretennnn topigimizinnnnn sansiiiiiiiiiiiiii
COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK acikkk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gobuslerimize kelebeklerimiz konsunnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
derinnn cnmmm benimmmm ayyyyy heycan tavandirr simdiiiiii cnmm benimmmmm
hemen hhalaya katillllll
üzülme caım benimde batım 29 marttı 30 martta kan testi yaptım 1.28 çıktı ama hala adet olmadım bakalım hayırlısı hakkımızda:=)
canım valla bilmiyorum kafam durdu ben şimdi ne yapayım
Az önce ayağa kalktım sağ kasığıma kıramp girdi yürüyemedimmmmmmmmm ama soldan yumurtladığımı sanıyorummmBide yüzüm cayır cayır yanıyor sanki güneş sonrası yanığı gibiiii böyle bişi yaşayan varmııııı Ayyyyy Perisokooo gözümün üstünde kaşım var kaşımda kıl var acaba hamilemiyim moduna girdi geneeeeeeeeeeeeeeee
canım valla bilmiyorum kafam durdu ben şimdi ne yapayım
kanal d de canli yayinda dogum yaptirdilarrrr erkek bebek olduuu ayy bende agla agla helak oldummmmmmmmm
kendim dogururken dusunemiyorummm ayyy icim costuuu aglarkennnnnn nasil bi duyguysa bu o an aglarken kendimi pekbi caresiz hissettimmmm ve cokk ictennn kendim icinde sizin icinde dua etttimmmmmmmm
ALLAH hepimizee bu mutlulugu yasatsin insalahhhhhhhhhh hepimize saglikli huzurlu mutlu ve bebislerle dolu bir yasam versinnnnnn
bizi anne etttt ya rabbimmmmmmmmmmmmm
sabah sabah icim sisti valla
:))
iyki varsiniz
canım tadını cıkar sonucta hamılesın ya tek ya cift :) bı arkadasım burdan bana sey yazmıstı ayy kızlar zeytının cekırdegı gelıomus dieaglamıstım sevıncten ben dun bak sende bugun cekırdegını ögrendın mutlu ol tatlım...kızlarrrr gece hepınıze dua ettım hepte edıcem...
Ay inşallahhhh canımmmmmmsenin bata az kalmis biraz daha sabret bakalim ins bu ayki hamislerimizden biride sen olursun.
Hoşgeldinnnnn sefa getirdin kuzuucmmm listeye eklendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnselam kızlar bende buraya geldim.
benim nobat 8 nisan ama dayanamadım kan testi yaptırdım cumartesi günü sıfır çıktı.
sanırım kanda gözükmemeside olabiliyormuş.
hala umudum var ama olmazsada öbür aya bakcaz artık. herkese versin RABBİM aratmasın İNŞALLAH.
kanal d de canli yayinda dogum yaptirdilarrrr erkek bebek olduuu ayy bende agla agla helak oldummmmmmmmm
kendim dogururken dusunemiyorummm ayyy icim costuuu aglarkennnnnn nasil bi duyguysa bu o an aglarken kendimi pekbi caresiz hissettimmmm ve cokk ictennn kendim icinde sizin icinde dua etttimmmmmmmm
ALLAH hepimizee bu mutlulugu yasatsin insalahhhhhhhhhh hepimize saglikli huzurlu mutlu ve bebislerle dolu bir yasam versinnnnnn
bizi anne etttt ya rabbimmmmmmmmmmmmm
sabah sabah icim sisti valla
:))
iyki varsiniz
hayırlısı evet. burda da karşılaştık senle ne güzel. umutsuzluğa kapılmamak lazım. ama eşime bebek yok dediğimde ağlamış ya buna çok üzüldüm.
kalk oynaaaaaaaaaa kız ama çok zıplama bebege dikkaaatttttttttttttttttttt oh oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yandan
dualarini bekliyoruz canim cok ihtiyacimiz var
kalktım kız oynuyorum yandan yandan ohhhh ohhhhh şakkutu şukkutu
canım tadını cıkar sonucta hamılesın ya tek ya cift :) bı arkadasım burdan bana sey yazmıstı ayy kızlar zeytının cekırdegı gelıomus dieaglamıstım sevıncten ben dun bak sende bugun cekırdegını ögrendın mutlu ol tatlım...kızlarrrr gece hepınıze dua ettım hepte edıcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?