Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

üzülme caım benimde batım 29 marttı 30 martta kan testi yaptım 1.28 çıktı ama hala adet olmadım bakalım hayırlısı hakkımızda:=)

DERINNNN cimmmmmmmmm gozun aydinn canimmmmm ayyyyyyyyy bakkkkk topigimizzz patlamayaa basladiii yeni anneciklerr uretennnn topigimizinnnnn sansiiiiiiiiiiiiii

COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK acikkk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gobuslerimize kelebeklerimiz konsunnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

derinnn cnmmm benimmmm ayyyyy heycan tavandirr simdiiiiii cnmm benimmmmm

hemen hhalaya katillllll

katılmam mı canım halaya hadi bakalım çok teşekkür ederim canım

üzülme caım benimde batım 29 marttı 30 martta kan testi yaptım 1.28 çıktı ama hala adet olmadım bakalım hayırlısı hakkımızda:=)

hayırlısı evet. burda da karşılaştık senle ne güzel. umutsuzluğa kapılmamak lazım. ama eşime bebek yok dediğimde ağlamış ya buna çok üzüldüm.

PERIMMMMM canimmm benimmm ne diyodukkkk hayirli zamanda hayirlii bebislerr insallahh alicazzz kucagimiza merak etme sennnn

ama ben sende biseyler hissediyorum bu ayyyyy hadi bakalimmm hayirlisiiiiii topik annesiiii :)))))))))))))))

eee bide baksana gozun uzerindeki kasda kil da gorduysennnnnn kesinn be cnmmmm kesinnnnnn:)))))))

canım valla bilmiyorum kafam durdu ben şimdi ne yapayım

canım tadını cıkar sonucta hamılesın ya tek ya cift :) bı arkadasım burdan bana sey yazmıstı ayy kızlar zeytının cekırdegı gelıomus die aglamıstım sevıncten ben dun bak sende bugun cekırdegını ögrendın mutlu ol tatlım...kızlarrrr gece hepınıze dua ettım hepte edıcem...

ayyy canım amin amin duaların hepimiz için kabul olur inşallah... ben de hep topikteki kızlara da bana da tüm isteyenlere ver allahım diyorum

dualarini bekliyoruz canim cok ihtiyacimiz var

senin bata az kalmis biraz daha sabret bakalim ins bu ayki hamislerimizden biride sen olursun.
Ay inşallahhhh canımmmmmm
Hoşgeldinnnnn sefa getirdin kuzuucmmm listeye eklendinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın pittiriğimmmmmmmm ayyy ben kaçırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ağlama kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaa bizde tadıcaz o duyguyu Allahın izniyle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bak topik uğurlu geldiiiii patır patır geliyor hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlısı evet. burda da karşılaştık senle ne güzel. umutsuzluğa kapılmamak lazım. ama eşime bebek yok dediğimde ağlamış ya buna çok üzüldüm.

olsun canım Allah çok büyük her işte mutlaka bir hayır vardır Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnnnnn olacagız inş.Allahın izniyle :=)
ÜZÜLME CANIM OLSUN EŞİNDE İÇİNİ BOŞALTMIŞTIR ALLAH BAŞKA SIKINTI VERMESİN

BENIMMM OOO benimm ooo bebisinin isim annesii :))))

zeytinin cekirdegiiiii geliooooo bende cokk duygulanmistim yazdiktan sonra
canimm benimmmmmm

sagol arkadaşım inşallah Allah hayırlısıyla kucagımıza almak nasir eder. bende dün sabah ezanında ayaktaydım benden bütün isteyenlere dua ettim bundan sonra dualarım arkadaşlarım için olacak. ne zaman dr gitmek gerekiyo şimdi

selam kızlar... yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.. benim bu sabah lekelenmem olmadı şu saate kadar hala ağrım var gibi ama bilmiorum napsam.. tecrübelilere bi sorum var benim bebeğim Allah korusun karnımda ölse kalbi dursa ben bunu anlar mıyım?? kanama vs ağrı olur mu yoksa ultrasona girene kadar anlamaz mıyım diğer dr randevuma 10 gün var Allah korusun bişey olursa zehirler mi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…