- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.421
günaydınnnlaarrrrrr herkeeeseeeeebu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur inşallaahhh
pidilgam hayırlısı olsun tatlımmm mayısta ikiz meleklerin konsun göbişine inşallahh
rahatsıs
güzel ve hayırlı haberlerle dönersin inş pendercim:13:
Endoşum güzel haberlerle gel inşallah canımmm
Penderriim güzel haberlerini bekliyoruz
Bu halay idilgam için onun kırmızılarını böyle karşılamk gerekir çünkü mayısta ben inanıyorum ki idilgaa hamiş olacak ve perim ve hepimizzzzzzzzzzz bende mayıs ayının ayrı bir yeri vardır uguruna çok inanırım çünkü hayatımda istedigim bi çok şey hep mayıs ayında gerçekleşti şükürler olsun ki bide 5-6 mayıs hıdırellez ona da çok inanrım ve her zaman yaparım kıslarrrrrrrrrrrrrr bu hıdırellezdede bebek yapıp gül agacının altına koyalımmmmmmmmmmm tamam mı??????????
Yosmalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=))))))))))))))))))))
tatlımm smdi geldimm hastaneden 1 saat snra tekrar gitcemm,eşimde bende yaptırdık test..benm sonucum öğleden önce cıkcak
ama eşiminki öğleden snra öğleden snrada doktor yokmus..yarın onunkileri göstercez..benm sonucları haber ederim inşallahh iyi cıkarr..
minnoşumm saolll,smdi geldim dediğim gibii hayırlı haberler alırız inşallahh..ikimizdede sorun yokturr..
biz biraz erken basladık sanırım doktor kontrolune ama tedbiri elden bırakmamak lazım.. :))
bebişimmm inşallahh hayırlı haberlerr veririmmm..kuzum benmm cok saolll..iyiki varsınızzzzzzzzz ..
Peeeriiiim sende ne var ne yokk,yaptın mı bişiiilerr
tatlımm smdi geldimm hastaneden 1 saat snra tekrar gitcemm,eşimde bende yaptırdık test..benm sonucum öğleden önce cıkcak
ama eşiminki öğleden snra öğleden snrada doktor yokmus..yarın onunkileri göstercez..benm sonucları haber ederim inşallahh iyi cıkarr..
minnoşumm saolll,smdi geldim dediğim gibii hayırlı haberler alırız inşallahh..ikimizdede sorun yokturr..
biz biraz erken basladık sanırım doktor kontrolune ama tedbiri elden bırakmamak lazım.. :))
bebişimmm inşallahh hayırlı haberlerr veririmmm..kuzum benmm cok saolll..iyiki varsınızzzzzzzzz ..
heeeeeeeeee valla rahatsızım bebiş arsızımmmmmmmmmmm bebişşşşşşşşşşşşş:=))))
Yok kuzummmm zor tutuyorum kendimi ama yapmicammm çıkmaz dahaaa varsa bilee akıllandım artık uslu bi kız oldum
çok iyi yaptın canım erken gitmekle,inşallah testleriniz iyi çıkar bebişin bekletmeden gelirrrr
adoşşşşşşşşşşşşşşşş seksü garıııııı neler demiş geneee. Biz hıdırellezdde ağacın altına bebişten önce bir adet sperm bir adet yumurta koyalım ve nasıl dölleneceklerini gösterelim sonra bebiş gelir allahın izniyle önce onu öğretmek gerek
aminn canmm aminn inşallhhh
enderftsssssssssssssss gızzzzzzzzzzzzzzzz yosmaaaaaaaaaaa nerelerini ellettin geldin doktoraaaaaaaaaaaaaaaa :=)
inş.güsel olacak canım inş.herşey yolunda merak etmeeeeeeeeeeeeeeee:=)))))))))))))))))
azcık dur yawrum yaaa öldük bittik burdaaaaenderftsssssssssssssss gızzzzzzzzzzzzzzzz yosmaaaaaaaaaaa nerelerini ellettin geldin doktoraaaaaaaaaaaaaaaa :=)
inş.güsel olacak canım inş.herşey yolunda merak etmeeeeeeeeeeeeeeee:=)))))))))))))))))
periiiiiimmmmmm geçen ay rüyamda görmüştüm hamiş olduğunu ya inşallahh bu ay çıkar balıımmmmm
puhhhahaaaa perimmmmmmmmm sen çok yaşaaaaaaaaa emiiiiiiiiii çifter çifter dogurrrrrrrrrrrrr kediler gibim inş..:=)
kıssssssssss çarpılmayak agzımız g.......tümüze dönmesin mazallah anammmmmmmmmmm tırstım :=))))))))))))) yok yok biz en iyisi bebek yapalım onu koyalım ben her yıl yaaparım geçen yıl araba koymuştum hakikatten 16 mayısta istedigim arabayı hiç hesapta yokken almıştım dadluuuu kıslarrrrrrrrr yapalım inanmak çok önemli yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)
manyakkkkkkk :)))))))))) öldürdünn beniii..henüz biyerimii elletmedimmm :)))
daha beklemedeyimm :))öğleden snraaa ama reglim bakamazz biyereee :d
puhhhahaaaa perimmmmmmmmm sen çok yaşaaaaaaaaa emiiiiiiiiii çifter çifter dogurrrrrrrrrrrrr kediler gibim inş..:=)
kıssssssssss çarpılmayak agzımız g.......tümüze dönmesin mazallah anammmmmmmmmmm tırstım :=))))))))))))) yok yok biz en iyisi bebek yapalım onu koyalım ben her yıl yaaparım geçen yıl araba koymuştum hakikatten 16 mayısta istedigim arabayı hiç hesapta yokken almıştım dadluuuu kıslarrrrrrrrr yapalım inanmak çok önemli yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)
Yemin ediyom gözümden yaş geldi, çatlak hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?