Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
güzel ve hayırlı haberlerle dönersin inş pendercim:13:

tatlımm smdi geldimm hastaneden 1 saat snra tekrar gitcemm,eşimde bende yaptırdık test..benm sonucum öğleden önce cıkcak
ama eşiminki öğleden snra öğleden snrada doktor yokmus..yarın onunkileri göstercez..benm sonucları haber ederim inşallahh iyi cıkarr..

Endoşum güzel haberlerle gel inşallah canımmm

minnoşumm saolll,smdi geldim dediğim gibii hayırlı haberler alırız inşallahh..ikimizdede sorun yokturr..
biz biraz erken basladık sanırım doktor kontrolune ama tedbiri elden bırakmamak lazım.. :))

Penderriim güzel haberlerini bekliyoruz

bebişimmm inşallahh hayırlı haberlerr veririmmm..kuzum benmm cok saolll..iyiki varsınızzzzzzzzz ..

yapmadıımız bi o kalmıştı,onu da yapalım yawrrrıımm

çok iyi yaptın canım erken gitmekle,inşallah testleriniz iyi çıkar bebişin bekletmeden gelirrrr

Yok canım sen en doğrusunu yaptın bende bu ay gitmeyi düşünüyorum gene bişi olmazsa. Önceden genel bi kontrol hem gebeliği kolaylaştırır hemde gebelik oluştuğunda sürekliliğine yardımcı olur diye düşünüyorum. Bilinçli olmak lazım iyi yaptın canım.

heeeeeeeeee valla rahatsızım bebiş arsızımmmmmmmmmmm bebişşşşşşşşşşşşş:=))))

Adoşşşşşşşşşşşşşşşş seksü garıııııı neler demiş geneee. Biz hıdırellezdde ağacın altına bebişten önce bir adet sperm bir adet yumurta koyalım ve nasıl dölleneceklerini gösterelim sonra bebiş gelir Allahın izniyle önce onu öğretmek gerek

puhhhahaaaa perimmmmmmmmm sen çok yaşaaaaaaaaa emiiiiiiiiii çifter çifter dogurrrrrrrrrrrrr kediler gibim inş..:=)

kıssssssssss çarpılmayak agzımız g.......tümüze dönmesin mazallah anammmmmmmmmmm tırstım :=))))))))))))) yok yok biz en iyisi bebek yapalım onu koyalım ben her yıl yaaparım geçen yıl araba koymuştum hakikatten 16 mayısta istedigim arabayı hiç hesapta yokken almıştım dadluuuu kıslarrrrrrrrr yapalım inanmak çok önemli yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)

enderftsssssssssssssss gızzzzzzzzzzzzzzzz yosmaaaaaaaaaaa nerelerini ellettin geldin doktoraaaaaaaaaaaaaaaa :=)

inş.güsel olacak canım inş.herşey yolunda merak etmeeeeeeeeeeeeeeee:=)))))))))))))))))

manyakkkkkkk :)))))))))) öldürdünn beniii..henüz biyerimii elletmedimmm :)))
daha beklemedeyimm :))öğleden snraaa ama reglim bakamazz biyereee

yemin ediyom gözümden yaş geldi, çatlak hatun

manyakkkkkkk :)))))))))) öldürdünn beniii..henüz biyerimii elletmedimmm :)))
daha beklemedeyimm :))öğleden snraaa ama reglim bakamazz biyereee :d

haaaaaaaaa kurcalamadı diyosunnn ok yavrummmmmmmmmm aman göster ama elletmeeeeeeeeee aman diyimmmmmmmmmmm gavurun gızııııııııııı:=)))))))))))))))))
valla doktora gittigimde en nefret ettigim şey o çatal gibi şeye çıkmak ve bacaklarımıııııııı ayırmakkkkkkkkkkk çok igrenç bi duyguuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa anammmmmmmmmm gene tiksindim hah:=(

HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHA ayyyyy 16 Mayıs bizim melek kocamlaaa tanışma yıldönümümüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…