Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

offf yaaa sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallaaahh
anaamm burnum da aktı heee gülerken

offf yaaa sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün inşallaaahh
Anaamm burnum da aktı heee gülerken

lan de git pis sümüklü sıçan seniiiiiii yürü gittttttttttttt ya şuna bir peçete verinnnnnnnnnnnnnn gavur dölüüüüüüüüüüüü pojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seniiiiiiiiiiiiiiiiii

Öncelelikle herkese teşkürrr ediyorumm merakınız iinnn tatlılarımmm.
Dün doktora gittim işte

Kan testi sonucuma baktı düşük fln dedim tekrar yapalımmı gibilerinden..
Yavrucum dedii,evet çok küçük şuan,hatta rahimine yerleşme aşamasında oldugundan seni muayne bile etmeyeceğim,çünkü o alet rahme gircekk ve suan bebekte orada,ve ne rahmine ne orda tutunmaya calısan bebeğe zarar vermek istemiyorum dedi.Sen haftaya Cuma gel bana kalp atışını keseyi fln herşeyi göstercem sana.Öyle kötü şeyler aklına getirme dedi.Benim doktor psikolog canımm
Okadar güzel konusuyorkii.
Test te istemedi,haftaaya gitcem işte.Ve dedki bebeği görmek için 1500 değerin olması lazım.hesapladı fln haftaya cuma gel dedi kızlar.

Öyle iştee,bende yaptırmadım.

Bojommmmmmm nettin kız bu Adoşa kapıldın çatlaklar siziiiiiiiiiiii
pendercimmm bende tırsıyrdum açmaya doktoraa ama artık alışkanlık oldu,dün bakmadı ya aaa olmadı şimdi dicektim.. dur ben yinede açayım bir gör içim rahat etmicekkk
Pdilgammm salla gitsinn mayısssssssss hımmmmmmmmmmmmm... Süperrr olcekkkk ozaman tutsunnnnn
Perimmmmmmmmmmmm sızım sızım sızlıyonnn muu oyyy yivrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaa
zeytinimmmmmbirkaçgün daha bekliyim olmazsa gider kan testi yaptırırım artık bir yerden olurmu? doktor gerek yok dedii ama ne bileyimmmmmmmmmmmm

Ay kızlar listenin ilk başında ben kalmışım heyecanlandım birdennn umarım ben de Vitamin in altına yazdırırım adımı atl lise üste taşınır sırasıyla Rabbim muavvafk eyle hayırlısı ile bütün hatunlaraaaaaaaaaaaaaaaa...

canım benim,haftaya inşaallah hem keseyi görürsün hem de pıtıcık pıtıcık kallbini duyarson bebişinin

bu Adoş denen çatlak hatun koparttı bizi Pitaminim
dün de rüyamda gördüm bu aşifteyi hamileymiişşş

hoşgeldin vitoşummmm sağlıkla büyüsün minnak bebişin,annesini üzmeden hayırlısıyla gelsin inşallah tatlımm

O öyledir çatalak karıı nereye gittikii ???

hatunu tanımıyonda rüyana mı girdiii ouhaaaaaaaaaaaaaa koptummm....

Yivvrularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu güzell Cumanın suyu sürmeti uğrunaaaa
Allahımmm bebiş isteyen tüm kankiş canlarımaa,hangisi kaçtane istiyorsa okadar hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün birer evlat ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
lan de git pis sümüklü sıçan seniiiiiii yürü gittttttttttttt ya şuna bir peçete verinnnnnnnnnnnnnn gavur dölüüüüüüüüüüüü pojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Altıma Bişiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Yuhuuuuuuuuuu HOlllllleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy güzel annemmmm pitoşummmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaa oooyyy minicik bebişi varmış göbüşündeeee oooyyyyyyyyyyy oooyyyyyyyyyyyyyyyyyy dengesizliğime bakkkk hahahahha evettt dün sızım sızımdımmmmm bugün daha hafifff davul zurnayla karşılicam kırmızıları bu seferrrr

Amiiiiinn datlum amiiiiiinnn hayırlısıyla inşaallaahh

yüzü suyu hürmeti olmasın sakın

hoşgeldin vitoşummmm sağlıkla büyüsün minnak bebişin,annesini üzmeden hayırlısıyla gelsin inşallah tatlımm
Sağol tatlımmmm inşaalahhh,sen naptın bakim çalışamaalra başladın mı ışılımmmmmm

kan değerlerine 2 günde 1 bakılması gerekmiyo muymuş tatlım?
pek bilgim yok ama hamiş arkadaşlar daha iyi bilir[/QUOTE]

Bende bilmiyomkiii salak mı salaakımm cahilimmm

Herkese hayirli cumalar arkadaslar. Bu mubarek saatlerde hayirli evlatlarimiz hayirlisi ile gobuslere konmak icin ugrasiolardir. Hamis kardeslerimin bebisleride saglikla annelerin kucakina gelcegi zamana kadar uslu uslu annelerini korkutmadan gobuslerde yatsinlar.

yeni totemimizde bu olsun kızlarrr ozamann
Kırmızılar gelince

Bebiş gelince

bir ayda bunu deneyelimmm kiii naz yapmasın kendini bir pohhh sanmasınnn bu kırmızlarrrrrrrrr..

İnş gelmez perimmm yaa,susss sen de pidilgam gibi 40 defa söyleyip durmaa,gelmicek deee kırmızılarr,,geri it beynindee o düşünceyiii
Gönderiyoruzzz kırmızılarıııııııııııııııııııııı
Gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rahatlayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Uçucaksınızzzzzzzzzzz
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gitsin kırmızılarrrrrrr
gelsinnn kırmızı bebiş canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bende bilmiyomkiii salak mı salaakımm cahilimmm [/QUOTE]

rece ederim,kaç defa hamile kaldın ki bilicen
dr.una güveniyosan sorun yok bebişim

totem manyaa olcaz Pitamiiinnmm

amaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…