- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.441
haaaaaaaaa kurcalamadı diyosunnn ok yavrummmmmmmmmm aman göster ama elletmeeeeeeeeee aman diyimmmmmmmmmmm gavurun gızııııııııııı:=)))))))))))))))))
valla doktora gittigimde en nefret ettigim şey o çatal gibi şeye çıkmak ve bacaklarımıııııııı ayırmakkkkkkkkkkk çok igrenç bi duyguuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa anammmmmmmmmm gene tiksindim hah:=(
hahahhahahhahahahhahahhha ayyyyy 16 mayıs bizim melek kocamlaaa tanışma yıldönümümüzzzzzzzzz
offf yaaa sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün inşallaaahh
Anaamm burnum da aktı heee gülerken
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Alpellaaa Hamileee
Aycaece Hamileee
Elmadas Hamileee
FactorB Hamileee
Zeytinnn Hamileee
Derinsuberfu Hamileee
Sonesinti Hamileee
aserenhan Hamileee
Kapnax Hamileee
Gizz86 Hamileee
Candost17 Hamileee
Vitaminc Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
gulgun45 NOBAT: 29 Nisan
karabiber89 NOBAT: 30 Nisan
eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan
eerdgn NOBAT: 2 Mayıs
papilo NOBAT: 2 Mayıs
Perisoko NOBAT: 2 Mayıs
belfü NOBAT: 3 Mayıs
ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs
Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan
naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)
elif_fatihim NOBAT 3 veya 4 Mayıs
07belinAy NOBAT 4 Mayıs
deragun NOBAT: 5 Mayıs
Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs
meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs
sevval17 NOBAT:12 Mayıs
Hafzak NOBAT: 18 Mayıs
Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs
mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs
enderfts NOBAT: 22 Mayıs
İdilga NOBAT: 23 Mayıs [/B
aybice NOBAT: 23 Mayıs
suvesabun NOBAT 24 Mayıs
beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Öncelelikle herkese teşkürrr ediyorumm merakınız iinnn tatlılarımmm.
Dün doktora gittim işte
Kan testi sonucuma baktı düşük fln dedim tekrar yapalımmı gibilerinden..
Yavrucum dedii,evet çok küçük şuan,hatta rahimine yerleşme aşamasında oldugundan seni muayne bile etmeyeceğim,çünkü o alet rahme gircekk ve suan bebekte orada,ve ne rahmine ne orda tutunmaya calısan bebeğe zarar vermek istemiyorum dedi.Sen haftaya Cuma gel bana kalp atışını keseyi fln herşeyi göstercem sana.Öyle kötü şeyler aklına getirme dedi.Benim doktor psikolog canımm
Okadar güzel konusuyorkii.
Test te istemedi,haftaaya gitcem işte.Ve dedki bebeği görmek için 1500 değerin olması lazım.hesapladı fln haftaya cuma gel dedi kızlar.
Öyle iştee,bende yaptırmadım.
Bojommmmmmm nettin kız bu Adoşa kapıldın çatlaklar siziiiiiiiiiiii
pendercimmm bende tırsıyrdum açmaya doktoraa ama artık alışkanlık oldu,dün bakmadı ya aaa olmadı şimdi dicektim..dur ben yinede açayım bir gör içim rahat etmicekkk
Pdilgammm salla gitsinn mayısssssssss hımmmmmmmmmmmmm...Süperrr olcekkkk ozaman tutsunnnnn
Perimmmmmmmmmmmm sızım sızım sızlıyonnn muu oyyy yivrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaa
zeytinimmmmmbirkaçgün daha bekliyim olmazsa gider kan testi yaptırırım artık bir yerden olurmu? doktor gerek yok dedii ama ne bileyimmmmmmmmmmmm
canım benim,haftaya inşaallah hem keseyi görürsün hem de pıtıcık pıtıcık kallbini duyarson bebişinin
bu Adoş denen çatlak hatun koparttı bizi Pitaminim
dün de rüyamda gördüm bu aşifteyihamileymiişşş
Dün doktora gittim işte
Yavrucum dedii,evet çok küçük şuan,hatta rahimine yerleşme aşamasında oldugundan seni muayne bile etmeyeceğim,çünkü o alet rahme gircekk ve suan bebekte orada,ve ne rahmine ne orda tutunmaya calısan bebeğe zarar vermek istemiyorum dedi.Sen haftaya Cuma gel bana kalp atışını keseyi fln herşeyi göstercem sana.Öyle kötü şeyler aklına getirme dedi.Benim doktor psikolog canımm
Test te istemedi,haftaaya gitcem işte.Ve dedki bebeği görmek için 1500 değerin olması lazım.hesapladı fln haftaya cuma gel dedi kızlar.
kan değerlerine 2 günde 1 bakılması gerekmiyo muymuş tatlım?
pek bilgim yok ama hamiş arkadaşlar daha iyi bilir
O öyledir çatalak karıı nereye gittikii ???
hatunu tanımıyonda rüyana mı girdiii ouhaaaaaaaaaaaaaa koptummm....
lan de git pis sümüklü sıçan seniiiiiii yürü gittttttttttttt ya şuna bir peçete verinnnnnnnnnnnnnn gavur dölüüüüüüüüüüüü pojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Dün doktora gittim işte
Bojommmmmmm nettin kız bu Adoşa kapıldın çatlaklar siziiiiiiiiiiii
pendercimmm bende tırsıyrdum açmaya doktoraa ama artık alışkanlık oldu,dün bakmadı ya aaa olmadı şimdi dicektim..dur ben yinede açayım bir gör içim rahat etmicekkk
Pdilgammm salla gitsinn mayısssssssss hımmmmmmmmmmmmm...Süperrr olcekkkk ozaman tutsunnnnn
Perimmmmmmmmmmmm sızım sızım sızlıyonnn muu oyyy yivrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaa
zeytinimmmmmbirkaçgün daha bekliyim olmazsa gider kan testi yaptırırım artık bir yerden olurmu? doktor gerek yok dedii ama ne bileyimmmmmmmmmmmm
Yivvrularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu güzell Cumanın suyu sürmeti uğrunaaaa
Allahımmm bebiş isteyen tüm kankiş canlarımaa,hangisi kaçtane istiyorsa okadar hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün birer evlat ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sağol tatlımmmm inşaalahhh,sen naptın bakim çalışamaalra başladın mı ışılımmmmmmhoşgeldin vitoşummmm sağlıkla büyüsün minnak bebişin,annesini üzmeden hayırlısıyla gelsin inşallah tatlımm
Sağol tatlımmmm inşaalahhh,sen naptın bakim çalışamaalra başladın mı ışılımmmmmm
kan değerlerine 2 günde 1 bakılması gerekmiyo muymuş tatlım?
pek bilgim yok ama hamiş arkadaşlar daha iyi bilir
yeni totemimizde bu olsun kızlarrr ozamann
Kırmızılar gelince
Bebiş gelince
bir ayda bunu deneyelimmm kiii naz yapmasın kendini bir pohhh sanmasınnn bu kırmızlarrrrrrrrr..
İnş gelmez perimmm yaa,susss sen de pidilgam gibi 40 defa söyleyip durmaa,gelmicek deee kırmızılarr,,geri it beynindee o düşünceyiii
Gönderiyoruzzz kırmızılarıııııııııııııııııııııı
Gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rahatlayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Uçucaksınızzzzzzzzzzz
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gitsin kırmızılarrrrrrr
gelsinnn kırmızı bebiş canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?