Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

tamam cnmcm
yaa bende farkettimmm NOBAT DAS imm benimmmmmm :)))) beraber halvetlesipppp insallahh hayirli sonuclarimizii beraber alicazz :))

yolluyorum cnm

Canım bi önceki topikte fatma56 diye bi kullanıcı vardı hatırlayanlarımız vardır alpellanın topigindeydi , oda kistti olmasına ragmen dr bchg istemişti senin gibi hiç umudu yoktu sonra bchg de hamiş oldugu ortaya çıkmıştı kistin altına bebişi gizlenmişti üzülme canım inş.seninde bebişin vardır her şerde bir hayır mutlaka vardır üzülmeeeeeee bende de kist var ne yapalım nasip allah büyük gün dogmadan neler dogar canım:=))))))))

ayyyy canımmmm benim yaaa sağolasın varolasın allah dileklerimizi kabul eylesin mübarek cuma gününde inşallah güzel haberler alırız hepimiz... içimi o kadar ferahlattınki allahta senin içini ferahlatsın dertlerinden kurtarsınnn...gözlerim doldu ağlıycam

canım benim kesinlikle kötü şeyler düşünme lütfen bi sonucunu al belki hayırlı haber verirsin bize.hakkında hayırlısı olsun

yaaaaaaaaaaa yavrular benım ısmımı neresıne p koycazzzzz beyaaaaaaaaaa ben dusundum hıc bı yere uymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

yaaaaaaaaaaa yavrular benım ısmımı neresıne p koycazzzzz beyaaaaaaaaaa ben dusundum hıc bı yere uymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

KIZLARRRR

dun gece ruyamda cokk guzell gelinlik giydim benn saclarimda belime kadar uzamis onlarda masa yapilmis oyle birakmisim suan saclarim cikolata rengi ama ruyamda acik kahve gibiydii pekbi guzeldi yanii :) ama makyajimi bi turlu begenmiyorummm ben evde daha iyisini yaparimm bosverin diyorumm ama bayaa dugune hazirlandimmm valla ruyamdaaa
ama cokk guzeldiiiiiiii
hayir olsunnnnnnn
sonra evdeymisiz suanki evimizde esime birileri hediye hani o eski tip telefonlar vardir ya iste onlardan getirmis hediye kirmizi boyle yukari biyere koyuyoruz ama 3-4 tane kirmizi telefon ve yaninada hediye saat getirmisler kirmizi oda uzerine sari yaldizla arapca allah yazisi olan 3-4 tane kirmizi seramik cok guzel saattler buyukkk
diyorum bunlardan annemlerede hediye goturelim giderkennn
derken uyandimmmmmm

hayir olsunnn yaa
NOT: valla hic bi yerim acik deildi kaz tuyu yorgancigimin altinda sicaciktimmmm

gelinlik güzel haber diye biliyorummm kızzzz...inşallahhhh hadi bakalımmm...

ben de çok korktum örümcek falan gördüm...öldürdüm örümceği

canımmmmmmmmmmmm hayır olsun

PEVVAX immmmm gunaydinnn cnmmm benimm hayirlii cumalarr cuma saatinde banada duayii nutmaa cnmmmmm
birde snaa bisey dicemm bakkkkkk
inandigim biseyyy
simdi senn 5 mayista hidrallezde bi yere gidicen dilek dilemeye ama bulabilirmisin bilmiyorummm cnmm D S I vardir kopruden gec hemen kopru bitince saga donn denize dogruu yuruuu ilerle esinle gittt orda tamm cayin denize dokuldugu yerr karsi manzaran kilitbahir oluyooo iste orda dileklerini dile elinde kalemle git cnmm taslarin uzerinede dileklerini yaz yap bide kagida yaz ordan denize atttt
benim icindee tabiii :)) unutma ciddiyim cnmcmm

opuyorumm senii ozledimmm cnmmm PEVVAX 17 im benimm:)

kızlar ben geldin dün evdeydim yattım uyudum baya dinlendim yafrumla ama size birşey demem lazım ben hala randevu alamıyorum doktor isimleri görünmüyor heralde mayıs ayına girmem lazım randevular dolu diyor çünkü...neyse 2 gün önce akşam eşim falan ailecek dükkandayız matbaa da eşim selefon ustası bobini sarıp bant sarıcaktı dedim hadi yardım edeyimde eve erken gidelim olmuş gecenin 2 si ....ben salak kafam gittim hafif zannediyorum bobine bi sarıldım allah dedim sağ tarafımdan resmen birşey koptu içimden gitti dedim ben bittim kesin düştü bebek hemen bırakıp tuvalete gittim kanamam falan yoktu ağrımda yoktu sakinleştim hemen birşeyim yok demeye başladım eve geldim hemen yattım sabah kalktım kanamam yoktu oh dedim allahım sana şükür moralimi hemen toparladım dünde ne olur ne olmaz diye yattım kalkmadım bugünde 12ye kadar yattım işede yeni geldim ama haladaha o şey neydi anlamadım yaaa sanki birşey koptu böle sağ tarafımdan düşük olsaydı kan gelirdi değil mi yada bi ağrım sancım olurdu demi ???? bende hiçbirşey yok

tamam canım oluurrr bızım burada bırde dıleklerını kagıda cızerk gul dıbınede gomerler olur canım hepımıze cızer cızer gomerım sana ve bana cıft cızecegım tabıııııııııııııııııı

bılıyorum canım orayada gıder bıde denıze atarız ısımız garantı olsun

bende senı ozledım canm ya msn acık benım genelde ama gorusemedık bıdaha hıcc

ayyyyyyyyyyy neyse kızımın ısmı pek bı degısttttııııııııııı bılıosun benım kızım olursa adı sevval olacak ılk ısmııııııııııııııııı

hahaaaaaaaa güldürdün beniiii.... pis kist hain kist yedin umutlarımı yahuuuuu....

HAYIR OLSUNNN cnmm ruyalarimiz hayra karsi gelsinnnnnnnn :))))
bize sonuctan haber ver cnmm unutma

ama kistse kisti gotrumek icin hap falan verirse dun oyle biseyler okumustum topikte dogumkontrol hapi veriyolarmiss bencee hic alma bendede oldu bu kisttt
aslinda bu kist deilll catlayamayan yumurta zzardan cikamayinca kesesi icinde kaliyoo kanamaya kadar buyuyo regle beraber atiliyoo cnmmmm
yap sogan kurunu hicbiseyin kalmaz merak etme bendede aynisi olduu cunku cnmmmm
optummmmmmmmmm

ayyy canım zaten her ayım kıymetli bi de doğum kontrol hapı mı yok yaaaa bebek isterken zorla koruncazzz haaaaa....

KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELDİK BEBEĞİMİDE KALP ATIŞLARIMIZIDA GÖRDÜK ALLAHIMA ŞÜKÜR ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYMUŞ
KORKARAK BAKTIM EKRANA YİNE DUYAMAYACAĞIM DİYE DOKTOR KALP SESİNİ AÇINCA NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM AAA ATIYOR DEMİŞİM
DARISI BEBİŞ İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE
AYYYY ÇOK ŞÜKÜR RABBİM VERDİĞİN HERŞEYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…