- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.481
konuyla alakasız ama sana bakanlıktan gelen gıdalarla ilgili bi mail vardı.o markaları bana burdan özleden atabilirmisin.çok dikkat ediyorumda normalde ama merak ettim.
bu arada sende mayıs ayına geçmişsin balım.batmız aynı güne heyecanlı bekleyişimiz aynı dönemde olcak.hakkımızda hyırlısı.....
Canım bi önceki topikte fatma56 diye bi kullanıcı vardı hatırlayanlarımız vardır alpellanın topigindeydi , oda kistti olmasına ragmen dr bchg istemişti senin gibi hiç umudu yoktu sonra bchg de hamiş oldugu ortaya çıkmıştı kistin altına bebişi gizlenmişti üzülme canım inş.seninde bebişin vardır her şerde bir hayır mutlaka vardır üzülmeeeeeee bende de kist var ne yapalım nasip allah büyük gün dogmadan neler dogar canım:=))))))))
kızlar ya bugün karnım ağrıyor diye devlette kadın doğum doktoruna gittim(normalde özele gidiyorum) adete 3 gün var. ultrasonda baktı.39 mm çapında kocamannnnn bir kist gördü...bu ay da klomen kullanmıştım biri küçük biri büyük yumurta oluşmuştu ama kist 1 tane göründü...doktora dedim 2 yumurta vardı o da bhcg istedi yaptırdım ama benim moraller indiii aşağıya...bu ayı da çöpe attım galiba yaaa...birde kist tedavisi olcam galibaa...
ya diyorum inşallah büyük olan çatlamıştir bu küçük olan yumurtadır da arkadan geldiği için çatlayamamıştır
canım benim kesinlikle kötü şeyler düşünme lütfen bi sonucunu al belki hayırlı haber verirsin bize.hakkında hayırlısı olsun
KIZLARRRR
dun gece ruyamda cokk guzell gelinlik giydim benn saclarimda belime kadar uzamis onlarda masa yapilmis oyle birakmisim suan saclarim cikolata rengi ama ruyamda acik kahve gibiydii pekbi guzeldi yanii :) ama makyajimi bi turlu begenmiyorummm ben evde daha iyisini yaparimm bosverin diyorumm ama bayaa dugune hazirlandimmm valla ruyamdaaa
ama cokk guzeldiiiiiiii
hayir olsunnnnnnn
sonra evdeymisiz suanki evimizde esime birileri hediye hani o eski tip telefonlar vardir ya iste onlardan getirmis hediye kirmizi boyle yukari biyere koyuyoruz ama 3-4 tane kirmizi telefon ve yaninada hediye saat getirmisler kirmizi oda uzerine sari yaldizla arapca allah yazisi olan 3-4 tane kirmizi seramik cok guzel saattler buyukkk
diyorum bunlardan annemlerede hediye goturelim giderkennn
derken uyandimmmmmm
hayir olsunnn yaa
NOT: valla hic bi yerim acik deildi kaz tuyu yorgancigimin altinda sicaciktimmmm
KIZLARRRR
dun gece ruyamda cokk guzell gelinlik giydim benn saclarimda belime kadar uzamis onlarda masa yapilmis oyle birakmisim suan saclarim cikolata rengi ama ruyamda acik kahve gibiydii pekbi guzeldi yanii :) ama makyajimi bi turlu begenmiyorummm ben evde daha iyisini yaparimm bosverin diyorumm ama bayaa dugune hazirlandimmm valla ruyamdaaa
ama cokk guzeldiiiiiiii
hayir olsunnnnnnn
sonra evdeymisiz suanki evimizde esime birileri hediye hani o eski tip telefonlar vardir ya iste onlardan getirmis hediye kirmizi boyle yukari biyere koyuyoruz ama 3-4 tane kirmizi telefon ve yaninada hediye saat getirmisler kirmizi oda uzerine sari yaldizla arapca allah yazisi olan 3-4 tane kirmizi seramik cok guzel saattler buyukkk
diyorum bunlardan annemlerede hediye goturelim giderkennn
derken uyandimmmmmm
hayir olsunnn yaa
NOT: valla hic bi yerim acik deildi kaz tuyu yorgancigimin altinda sicaciktimmmm
yaaaaaaaaaaa yavrular benım ısmımı neresıne p koycazzzzz beyaaaaaaaaaa ben dusundum hıc bı yere uymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
PEVVAX immmmm gunaydinnn cnmmm benimm hayirlii cumalarr cuma saatinde banada duayii nutmaa cnmmmmm
birde snaa bisey dicemm bakkkkkk
inandigim biseyyy
simdi senn 5 mayista hidrallezde bi yere gidicen dilek dilemeye ama bulabilirmisin bilmiyorummm cnmm D S I vardir kopruden gec hemen kopru bitince saga donn denize dogruu yuruuu ilerle esinle gittt orda tamm cayin denize dokuldugu yerr karsi manzaran kilitbahir oluyooo iste orda dileklerini dile elinde kalemle git cnmm taslarin uzerinede dileklerini yaz yap bide kagida yaz ordan denize atttt
benim icindee tabiii :)) unutma ciddiyim cnmcmm
opuyorumm senii ozledimmm cnmmm PEVVAX 17 im benimm:)
gelinlik güzel haber diye biliyorummm kızzzz...inşallahhhh hadi bakalımmm...
ben de çok korktum örümcek falan gördüm...öldürdüm örümceği
Bakkk kistini öldürmüşsün işte kuzummmmm
Bakkk kistini öldürmüşsün işte kuzummmmm
hahaaaaaaaagüldürdün beniiii.... pis kist hain kist yedin umutlarımı yahuuuuu....
HAYIR OLSUNNN cnmm ruyalarimiz hayra karsi gelsinnnnnnnn :))))
bize sonuctan haber ver cnmm unutma
ama kistse kisti gotrumek icin hap falan verirse dun oyle biseyler okumustum topikte dogumkontrol hapi veriyolarmiss bencee hic alma bendede oldu bu kisttt
aslinda bu kist deilll catlayamayan yumurta zzardan cikamayinca kesesi icinde kaliyoo kanamaya kadar buyuyo regle beraber atiliyoo cnmmmm
yap sogan kurunu hicbiseyin kalmaz merak etme bendede aynisi olduu cunku cnmmmm
optummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?