Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

papnaxımmmmm canım çok güzel bir haber, topiğimizin ilk ikizleri.
inşallah devamı da gelir, hepimiz ikişer üçer pırtlatırız innnnnnşallahhhhh
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Bende bilmiyomkiii salak mı salaakımm cahilimmm [/QUOTE]

yok canım önce adeti bekliycem sonra tam gaz çalışmaya devam doktorum öle söyledi ama ben çoooooookkkkkkkk sabırsızım yaaaa

Gunaydinnn yumurtlayan, yumurtasını icinde tutamayan ,tutunca acaba bişey oldumu demekten kendini alamayan, hamile kalınca bişey olurmu ki diyen, kırmızıları halayla karşılayan pimpirikli hatunlar.gunaaaaayyyyydddiiiinnnn.anam topigin kanında var bu durum topige giren aynı oluyor :)))))

KISLARRRRRRRRR GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

GUNUMUZZ AYDINNNNN , DILIMIZ DUALIII RUHYMUZZ MUTLUUU KALBIMIZZ ASK DOLUUU YUMURTLARIMIZZ SAGLIKLI SPERMCANLARIMIZZ SUPERMENNN GIBI OLSUNNNNNNNN
CUMAMIZZZZ HAYIRLII OLSUNNNNNNNNNNNN

OPUYORUMM CNMCMM

ayy iykii varsinizz yaaa sevgii KELEBEKLERIMMM , KANKARELLALARIMMMM benimnmmmm

tummmmmmmmm dualarimizin gercek olduguuuu bir cuma diliyorummmmmm

DURMAK YOK CALISMAYA DEVAMMM :)))))))))

heyooooooooooooooooooooooooooo

tatlım evet muane için erken olabilir ama ben sunu demek istiyorum ben cok uzman bi doktora gittiğim için bana demiştiki eger kan degerin düşük cıksaydı tekrarlamamız mutlaka gerekli artıs düzenlimi die birde senin için hani ümitlenmemek için ya da rahatlaman için..ama bu kez benim yüksek cıkınca gerek yoktu benim bu kez 3452 ydi cünkü ama o ilk kimyasal gebeliğimde 2 gün sonra mutlaka tekrarla demişti demek istediğim su canım sana kan vermenin hiç bir zararı yok bence tekrarlamalıydın kan testini artık uzman oldum 2.5 senede

kızlar ya bugün karnım ağrıyor diye devlette kadın doğum doktoruna gittim(normalde özele gidiyorum) adete 3 gün var. ultrasonda baktı.39 mm çapında kocamannnnn bir kist gördü...bu ay da klomen kullanmıştım biri küçük biri büyük yumurta oluşmuştu ama kist 1 tane göründü...doktora dedim 2 yumurta vardı o da bhcg istedi yaptırdım ama benim moraller indiii aşağıya...bu ayı da çöpe attım galiba yaaa...birde kist tedavisi olcam galibaa...

ya diyorum inşallah büyük olan çatlamıştir bu küçük olan yumurtadır da arkadan geldiği için çatlayamamıştır

VEEEEE TOPIGINN ILK IKIZLERII ICINN KAPNAX imizaa

bu arada BUNDAN SONRA bana kisaca PILIDGAX deyinizz lutfennnnnn

dogru diyorsunn canımm,bugun vaktim olursa gidip kan veririm..tecrübe herzaman önceliklidir benim için.

İnşllh öyledir canım..kötü düşünme boyutuda küçükmüş zatenn,kisti olup hamiş olan cok kişi varr..

Son düzenleme:

Canımmmmm önemsiz bişeydir kendiliğinden kaybolur üzülmeee bu ay hamiş deilsen bi soğan kürüne bakar o sinsi kissttt. Hiç merak etme sen Allah korusun kötü bişi olsa doktor söylerde BHCG de istemezdiiiiiiii inş hamişsindir ne zamn çıkcak sonuçç???

konuyla alakasız ama sana bakanlıktan gelen gıdalarla ilgili bi mail vardı.o markaları bana burdan özleden atabilirmisin.çok dikkat ediyorumda normalde ama merak ettim.

bu arada sende mayıs ayına geçmişsin balım.batmız aynı güne heyecanlı bekleyişimiz aynı dönemde olcak.hakkımızda hyırlısı.....

CNMCM onemli olan seninn sagliginnn bakalim tamm sonucun gelsin ama lutfen uzulme buay olmadii MAYIS varr yine yine denerizz yeterkii biz olalaimm cnmmm
uzulmek yokkk ne diyoruzz her isde bi hayirr
her serdede bir hayir vardirr
bizim icin hayirli olan zamani bekliyoruuzz sende oyle cnmcm

bu arada dun anlatti kistler ve miyomlar icinnn hemen sogan kurunu yaparsin bak belkide rahim tamamen temizlenip hemen hamile olursunn cnmm
kistini sogan kuruu halleder merak etmee

canım benim sakın beni yanlıs anlama nolur istiorum ki benim gibi olma bos yere ümitlenme ki insallah ama insallah artış iyidir.bi diğer demek istediğimde için rahatlar...yani anlamadım ben senin doktoru sana kan vermenin inan hiçç bir zararı yok.bak baska doktora da sor sana derki kanı nı tekrarla ...dualarım seninle ve tüm isteyenlerle seni seviyorum sadece tecrübemi paylaşmak istedim ve uzman bi doktorum oldugu için onun dediklerini sana demek istedim

çok sağol canım benim bu arada hayırlı olsunnnn bebeğin...çok sık giremiyorum iş dolayısıylayeni gördüm bebişini allah tamamına erdirsin...sağlıkla kucağına al!amin!

ne bilim ben de çok korktum endişelendim... ama dediğim gibi küçük olan yumurta acaba kendiliğinden kaybolmuşmudur yoksa diğeri çatladıktan sonra büyüyüp çatlayamamış mıdır? ben aydır deniyorum..klomende 2.ayım moralim çok bozuk yaa...bhcg yaptırdım ama niye boşuna yaptırdım bilmiyorum yumurta bariz kist işte öğlenden sonra öğreneceğim sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…