- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.461
Amiiiiinn datlum amiiiiiinnn hayırlısıyla inşaallaahh
yüzü suyu hürmeti olmasın sakın
heyyyyyyyyyy kızzlarrrrrrrr ikiz bebeklerim olcak inşallah....nasıl mutlu oldum anlatamam...allahım inşallah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirir.
halayyyy istiyorum bende
bu resimleri teyzeleri:)))))))
http://img403.imageshack.us/img403/8237/img0848pq.jpg
totem manyaa olcaz Pitamiiinnmm
amaaann
Amiiiiinn datlum amiiiiiinnn hayırlısıyla inşaallaahh
yüzü suyu hürmeti olmasın sakın
Sağol tatlımmmm inşaalahhh,sen naptın bakim çalışamaalra başladın mı ışılımmmmmm
kan değerlerine 2 günde 1 bakılması gerekmiyo muymuş tatlım?
pek bilgim yok ama hamiş arkadaşlar daha iyi bilir
Gunaydinnn yumurtlayan, yumurtasını icinde tutamayan ,tutunca acaba bişey oldumu demekten kendini alamayan, hamile kalınca bişey olurmu ki diyen, kırmızıları halayla karşılayan pimpirikli hatunlar.gunaaaaayyyyydddiiiinnnn.anam topigin kanında var bu durum topige giren aynı oluyor :)))))
tatlım evet muane için erken olabilir ama ben sunu demek istiyorum ben cok uzman bi doktora gittiğim için bana demiştiki eger kan degerin düşük cıksaydı tekrarlamamız mutlaka gerekli artıs düzenlimi die birde senin için hani ümitlenmemek için ya da rahatlaman için..ama bu kez benim yüksek cıkınca gerek yoktu benim bu kez 3452 ydi cünkü ama o ilk kimyasal gebeliğimde 2 gün sonra mutlaka tekrarla demişti demek istediğim su canım sana kan vermenin hiç bir zararı yok bence tekrarlamalıydın kan testini artık uzman oldum 2.5 senede
kızlar ya bugün karnım ağrıyor diye devlette kadın doğum doktoruna gittim(normalde özele gidiyorum) adete 3 gün var. ultrasonda baktı.39 mm çapında kocamannnnn bir kist gördü...bu ay da klomen kullanmıştım biri küçük biri büyük yumurta oluşmuştu ama kist 1 tane göründü...doktora dedim 2 yumurta vardı o da bhcg istedi yaptırdım ama benim moraller indiii aşağıya...bu ayı da çöpe attım galiba yaaa...birde kist tedavisi olcam galibaa...
ya diyorum inşallah büyük olan çatlamıştir bu küçük olan yumurtadır da arkadan geldiği için çatlayamamıştır
kızlar ya bugün karnım ağrıyor diye devlette kadın doğum doktoruna gittim(normalde özele gidiyorum) adete 3 gün var. ultrasonda baktı.39 mm çapında kocamannnnn bir kist gördü...bu ay da klomen kullanmıştım biri küçük biri büyük yumurta oluşmuştu ama kist 1 tane göründü...doktora dedim 2 yumurta vardı o da bhcg istedi yaptırdım ama benim moraller indiii aşağıya...bu ayı da çöpe attım galiba yaaa...birde kist tedavisi olcam galibaa...
ya diyorum inşallah büyük olan çatlamıştir bu küçük olan yumurtadır da arkadan geldiği için çatlayamamıştır
dogru diyorsunn canımm,bugun vaktim olursa gidip kan veririm..tecrübe herzaman önceliklidir benim için.
İnşllh öyledir canım..kötü düşünme boyutuda küçükmüş zatenn,kisti olup hamiş olan cok kişi varr..
VEEEEE TOPIGINN ILK IKIZLERII ICINN KAPNAX imizaa
bu arada BUNDAN SONRA bana kisaca PILIDGAX deyinizz lutfennnnnn
dogru diyorsunn canımm,bugun vaktim olursa gidip kan veririm..tecrübe herzaman önceliklidir benim için.
İnşllh öyledir canım..kötü düşünme boyutuda küçükmüş zatenn,kisti olup hamiş olan cok kişi varr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?