Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
PERIMMMMMMMMMMMMM yerimm bennn seniiiiiiiii MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSS

CNMM buayki beklentimizz sensinn ona gore durumlar nedir cnim iciiiiiiiiiiiii?????? varmi degisik biseyler cnmm

Pitişkommmmmmmmm bugün hiçbişe hissetmiyoruummm, inşallah ama benm bu aydan da umudum yokk her ay olan şeyler şiş memişler felan.

ne güzel bi haber sevindim canım amin inş. darısı bizim başımıza bende henüz gitmedim doktora randevu alamıyorum da

kızlar ben geldin dün evdeydim yattım uyudum baya dinlendim yafrumla ama size birşey demem lazım ben hala randevu alamıyorum doktor isimleri görünmüyor heralde mayıs ayına girmem lazım randevular dolu diyor çünkü...neyse 2 gün önce akşam eşim falan ailecek dükkandayız matbaa da eşim selefon ustası bobini sarıp bant sarıcaktı dedim hadi yardım edeyimde eve erken gidelim olmuş gecenin 2 si ....ben salak kafam gittim hafif zannediyorum bobine bi sarıldım allah dedim sağ tarafımdan resmen birşey koptu içimden gitti dedim ben bittim kesin düştü bebek hemen bırakıp tuvalete gittim kanamam falan yoktu ağrımda yoktu sakinleştim hemen birşeyim yok demeye başladım eve geldim hemen yattım sabah kalktım kanamam yoktu oh dedim allahım sana şükür moralimi hemen toparladım dünde ne olur ne olmaz diye yattım kalkmadım bugünde 12ye kadar yattım işede yeni geldim ama haladaha o şey neydi anlamadım yaaa sanki birşey koptu böle sağ tarafımdan düşük olsaydı kan gelirdi değil mi yada bi ağrım sancım olurdu demi ???? bende hiçbirşey yok

ne güzel bi haber sevindim canım amin inş. darısı bizim başımıza bende henüz gitmedim doktora randevu alamıyorum da

TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİ AMİN AZ KALMIŞ SİZDE DUYARSINIZ İNŞ.
BENDE İLK GİDİYORUM TATLIM KESEYİ GÖRMEYE BİLE GİTMEMİŞTİM BUKEZ RABBİME EMANET ETTİM DOKTORUMUN DEDİKLERİNİ YAPTIM VE SABIRLA BEKLERDİM
HERKESE BU DUYGUYU TATDIRSIN ALLAHIM

Son düzenleme:

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yirim senin o göbüşünün içindekiii minnacıkk o atan kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allahım nazarlardan saklasın inşş..
Tebrik ederim tatlımmm

inş. canım inş. hayırlısı ile kucağımıza alırız bebeklerimizi doya doya öperiz öbür dünyada beni bekleyen bi bebeğim var şimdi inş. ona bi kardeş gelio onuda çok seviyorum onda güzel hamilelik geçirmiştim bunda yatıyorum kusuyorum yemek kokuları kötü gelio hatta dün çikolatadan bile iğrendim kokusundan

Bende hiç anlamam ki canımm yardımcı olayımm.Belki zorladın diyemi olduuu..? kötü düşünme canımm.Belki yer değiştirdii bizim ufaklık :)
İyi düşünnnnnnnn

Canım gözün Aydın Allahım sapasaglam kucağına almayı nasip etsin ins.darisi basımıza aminnnn

Canim dikkat et kendine lutfen. Dusuk olsa dedigin gibi kanaman olurdu. Umarim onemli biseyin yoktur sen iixini ferah tut kotu seyler dusunme ani hareketlerden kacin bol bol dinlen. Merak etme bebisin annesini birakmicak ins.

Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım sağlıkla tamamına erdirsin inş,çok güzel bişi duygulandım bende

canım yanlış bilgilendirmek istemem ama düşük olsa dediğin gibi kanama olurdu.yine de bi doktora görünsen daha iyi olur tatlımm yaaa

bende onu düşünüyorum o yüzden rahatım kızlar işte doktorada randevu alamıyorum 6 gün sonra filiz akaltun hanım var onu tavsiye ettiler zübeyde doğum evi ona alıcam allahın izni ile hemde kalp atışlatını dinlemiş olucam inş.

inş. ama düşük olsa kanamam olurdu demi ağrılarım olurdu bende hiçbiri yok gayet iyiyim

canım hiçbilmiyorum ama dediğin gibi yaniii.
Durulmazdı agrıdan galibaa.
Ama benim anneannemde senin gibi bak şimdi hatırladımm heee,öyle hamişken kaynanası bunu taburenin üstünden hopp çekip yere atıyo dövüyor ,ondada senin gibi içten birşey kopyo,anneannem anlatmıstıı,o çocukk karnımda öyle aşagıda kaldı büyüdü demiştii..Ama saglıklı bir seklde dogurmuş canım

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yirim senin o göbüşünün içindekiii minnacıkk o atan kalbiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allahım nazarlardan saklasın inşş..
Tebrik ederim tatlımmm

BİZDE SENİ YERİZ TEYZESİ ÇOK SAĞOL DARISI BAŞINA BİTANEM

Canım gözün Aydın Allahım sapasaglam kucağına almayı nasip etsin ins.darisi basımıza aminnnn

TEŞEKKÜRLER TATLIM AMİN HEPİMİZE İNŞ.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr yavrularrrrrrrrrrr cuma saatı kuran okudum sımdıııııııııı

allahım bana ve arkadaslarıma gonlundekıler ver hepımızın gonlundekılerı hayırlı eyleeeeeeeee

bıze en kısa zamanda senın dogru yolundan ayrılmayan hayırlı evlatlar ver

dogacak bebıslerımız saglıklı olmalarını nasıp eyleeee

hepınızzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeee canlarım dualarımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 401161

Eklentiler

• $395186_10150544340443674_640433673_8910995_1248728165_n.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 17
Ya kızlar benim kociş gtmiş herkese haber vermiş..Off dedim ya daha erken bir kalo atısını duyayım en azından herkess arıyoo şimdiii

Ins canim kalp atislarini duyarsin. Ben dusuk yapitigimda hic agrim olmadi. Ama cok kanamam oldu. Kurtaj olana kadar bi hafta hep kanamam oldu ama hic agri hissetmedim. Sen sakin aklina kotu bisi getirme ufaklik uyario seni anne dikkat et artik ben varim dio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…