- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.521
Ya kızlar benim kociş gtmiş herkese haber vermiş..Off dedim ya daha erken bir kalo atısını duyayım en azından herkess arıyoo şimdiii
ya kızlar benim kociş gtmiş herkese haber vermiş..off dedim ya daha erken bir kalo atısını duyayım en azından herkess arıyoo şimdiii
Ins canim kalp atislarini duyarsin. Ben dusuk yapitigimda hic agrim olmadi. Ama cok kanamam oldu. Kurtaj olana kadar bi hafta hep kanamam oldu ama hic agri hissetmedim. Sen sakin aklina kotu bisi getirme ufaklik uyario seni anne dikkat et artik ben varim dio :)
ahhahahhahh alttakı fotoyu nasıl ekledım bılmıyorum ve sımdıde sılemıyorummmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrr yavrularrrrrrrrrrr cuma saatı kuran okudum sımdıııııııııı
allahım bana ve arkadaslarıma gonlundekıler ver hepımızın gonlundekılerı hayırlı eyleeeeeeeee
bıze en kısa zamanda senın dogru yolundan ayrılmayan hayırlı evlatlar ver
dogacak bebıslerımız saglıklı olmalarını nasıp eyleeee
hepınızzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeee canlarım dualarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 401161
:))))))-))) senin okul resminmi :)
kızlar bi cevap verin bu spermler durmuyo dışarı kaçıyo hemen
ben pecetyle tikiyorum bilmem ne kadar dogu ?kızlar bi cevap verin bu spermler durmuyo dışarı kaçıyo hemen
nası kaçıyo canım ayağa mı kalkıyosun hemen?halvetten sonra kalkma hemen bi kaç saat yat beline yastık koyup
canım bendede ilk öyle oluyordu ama kafaya takma o bi yolunu bulur ... mart ayında hamile kaldım ben mesala o ayda yine o şekildeydi bacaklarımı sürekli yukarı kaldırıyordum
bi kaç sat mi en fazla yarım saat kalabiliyorum ne yapayım işlerim güçlerim akşam yapıyorum gündüz okul olduğu için hemen banyo yapıyorum
yaaa korkuyorumm yaaa birsey olur diyee..Ben daha en yakın arkadasıma bile demedimm.o konu komsu,arkdas,iş arkdsıııı kim varsaaa heeee herkese haber vermişşşşşşşşonlar bizden beterler bende daha söylemeden tembihledim bak kimseye söylemicen diye 3 gün sonra ağzından kaçırdı arkadaşlarına söylemiş baba oluyorum die ii ettin dedim
kan vermedim canımm haftaya gel dedi doktor kalp atısı vss içinndün doktora gitcektin tatlım nasıl sonuçlar
pendercimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
naptınızzzzz
yaaa korkuyorumm yaaa birsey olur diyee..Ben daha en yakın arkadasıma bile demedimm.o konu komsu,arkdas,iş arkdsıııı kim varsaaa heeee herkese haber vermişşşşşşşşonlar bizden beterler bende daha söylemeden tembihledim bak kimseye söylemicen diye 3 gün sonra ağzından kaçırdı arkadaşlarına söylemiş baba oluyorum die ii ettin dedim
kan vermedim canımm haftaya gel dedi doktor kalp atısı vss içinndün doktora gitcektin tatlım nasıl sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?