Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar benim kociş gtmiş herkese haber vermiş..Off dedim ya daha erken bir kalo atısını duyayım en azından herkess arıyoo şimdiii

onlar bizden beterler bende daha söylemeden tembihledim bak kimseye söylemicen diye 3 gün sonra ağzından kaçırdı arkadaşlarına söylemiş baba oluyorum die ii ettin dedim

aynen eltimde diyr kızım sen manyak mıın senin işin mi o ki kaldırıyon ben bile cesaret edemen o bobine dedi sen bi doğur ondan sonra seni göreyim dedi

amiiiinnnnnnnnnn canım Allah razı olsunnn

kızlar bi cevap verin bu spermler durmuyo dışarı kaçıyo hemen

cnmm dikk bacaklariiii yukari dogruuu belinin altina yastik koyyy bacaklarida daya duvara dogruuu cikmazz zatenn sana lazim olann 1 tanecikkk cnmmm
oyle kall sonra kalktiginda illaki geri cikim oluyo merak etme cnmm heoimizde ayni

SEVVAXXXXX cnmmm :))) belli olmuyo zaten resimde kimkimdirr olsun onemli deill silemiyosan panik olmaaa cnmm mucksss

canım bendede ilk öyle oluyordu ama kafaya takma o bi yolunu bulur ... mart ayında hamile kaldım ben mesala o ayda yine o şekildeydi bacaklarımı sürekli yukarı kaldırıyordum

inşallah canım hem yanlışlıkla hamile kalanlar bizden kolay kalıyo demekki allah nasip ederse hiç bir engel kalmıyo

bi kaç sat mi en fazla yarım saat kalabiliyorum ne yapayım işlerim güçlerim akşam yapıyorum gündüz okul olduğu için hemen banyo yapıyorum

canım ben 2 ay önce hamiş kaldığımda halvetler yatmadan önceydi sabaha kadar hiç kalkmadım,sabah aldım duşumu

onlar bizden beterler bende daha söylemeden tembihledim bak kimseye söylemicen diye 3 gün sonra ağzından kaçırdı arkadaşlarına söylemiş baba oluyorum die ii ettin dedim
yaaa korkuyorumm yaaa birsey olur diyee..Ben daha en yakın arkadasıma bile demedimm.o konu komsu,arkdas,iş arkdsıııı kim varsaaa heeee herkese haber vermişşşşşşşş

dün doktora gitcektin tatlım nasıl sonuçlar
kan vermedim canımm haftaya gel dedi doktor kalp atısı vss içinn

pendercimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

naptınızzzzz

kızlarrrrrr ben geldimmm :))
allaha binlerce kez şükürler olsunnn,eşimin sperm testi cok iyi cıktı..doktorda eşime böylece bebek için %40
asama kaydettik dedi..o da bi rahatladı görmeniz lazım..sonra bana baktı alttan muayene etti regl olmama regmen..
yumurtalıkların güzel dedi..sadece normalden cok az hareket görüyorum dedi ama sıkıntı yok hersey yolunda dedi..
bu arada ben 4 aydır calısıyoruz deyince cok normal 1 yıla kadar olmaması dedi..folbiol diye bi folikasit hap verdi..
reglin 11.günü gitcem tekrar yumurtalarıma bakıp halvet günlerini söylicekmişş :) cok şükürr kızlarrr içim rahatladı..
ama şu yumurtacıklarımı hareketlendirmek için benm yapabilcegim bişe var mııı bitkiselll..

yaaa korkuyorumm yaaa birsey olur diyee..Ben daha en yakın arkadasıma bile demedimm.o konu komsu,arkdas,iş arkdsıııı kim varsaaa heeee herkese haber vermişşşşşşşş

bir de ben bu ay iyice savsakladım ilk demememde iki günde bir yaptım bacakları kaldırdım bu ay hiç dikkat etmedim daha erkekn kalktım sık ilşki olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…