Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
pendercimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

naptınızzzzz

kızlarrrrrr ben geldimmm :))
allaha binlerce kez şükürler olsunnn,eşimin sperm testi cok iyi cıktı..doktorda eşime böylece bebek için %40
asama kaydettik dedi..o da bi rahatladı görmeniz lazım..sonra bana baktı alttan muayene etti regl olmama regmen..
yumurtalıkların güzel dedi..sadece normalden cok az hareket görüyorum dedi ama sıkıntı yok hersey yolunda dedi..
bu arada ben 4 aydır calısıyoruz deyince cok normal 1 yıla kadar olmaması dedi..folbiol diye bi folikasit hap verdi..
reglin 11.günü gitcem tekrar yumurtalarıma bakıp halvet günlerini söylicekmişş :) cok şükürr kızlarrr içim rahatladı..
ama şu yumurtacıklarımı hareketlendirmek için benm yapabilcegim bişe var mııı bitkiselll..

hadi canım en kısa zamanında kavuşursun inşallah

bir de ben bu ay iyice savsakladım ilk demememde iki günde bir yaptım bacakları kaldırdım bu ay hiç dikkat etmedim daha erkekn kalktım sık ilşki olmadı

banada biri sık sık ilişkiye girme dedi 3 gün ara ver 2 gün ara ver zaten bende fark ettim sık sık olduğu zman daha az sperm ama ara verdiğimizde yani bende anlıyordum 4 ay biz korunmuştuk geri çekme yöntemi ile o zaman anladım ki ara verince daha çok geliyor erkek lerde

hoşgeldin canııımmmm gözünaydıınnnnnn ,artık bundan sonra hayırlı zamanda gelicek bebişinnnn bol çalışmayla

ayyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmm bak ben dedimm sanaaa normall iştee ohhhhhhhhhhhhhhhh
içim rahataldııııııı..
Sende gönlünü ferah tut ama folik asiti solgar ınkini alll canımm

yok cnm onemlı dgl nsl eklendı o na sasırdım ben

canım benim gözün aydın,Allahım tamamına erdirsin sağıkla inşaaallaah

Penderiimm yawru kuşum sevindim senin adına datlum
biz çörek otu-bal-tarçın şeysi yapıyoz sen de yap

kızlar bi cevap verin bu spermler durmuyo dışarı kaçıyo hemen

cnmm dikk bacaklariiii yukari dogruuu belinin altina yastik koyyy bacaklarida daya duvara dogruuu cikmazz zatenn sana lazim olann 1 tanecikkk cnmmm
oyle kall sonra kalktiginda illaki geri cikim oluyo merak etme cnmm heoimizde ayni

SEVVAXXXXX cnmmm :))) belli olmuyo zaten resimde kimkimdirr olsun onemli deill silemiyosan panik olmaaa cnmm mucksss

Kızlar acaik bağırsaklarım şişkin ve gazlıyım acaba kırmızı kartın mı bebişin mi habercisi?

aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
burası pokkk kokuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wc de benim odanın yanındaaa hemenn koku salıyorrr ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff

pitamiiiinniiiiimmmmm hadi totem yapalııımmmmmm

pojoummm hadi yapalımmmmmmmmmmmmmm

hadiş ozamn ben totoşumu monitöre dogru açtımmmmmmmm hepimiz totoşumuzu bilgisayara dogru açalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))999
puhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüü kıslarrrrrrrrrrr sizi totem sapıklarıııııııııııııııııııı

kim sapık acebaaağğğ

odanı değiştir bebişiiiimm
ya da tuvaletin yerini değiştirrrr
offf buraya kadar geldi kokuu

AYyyyyyyyyyyyyyyyy delirdiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…