- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.541
pendercimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
naptınızzzzz
kızlarrrrrr ben geldimmm :))
allaha binlerce kez şükürler olsunnn,eşimin sperm testi cok iyi cıktı..doktorda eşime böylece bebek için %40
asama kaydettik dedi..o da bi rahatladı görmeniz lazım..sonra bana baktı alttan muayene etti regl olmama regmen..
yumurtalıkların güzel dedi..sadece normalden cok az hareket görüyorum dedi ama sıkıntı yok hersey yolunda dedi..
bu arada ben 4 aydır calısıyoruz deyince cok normal 1 yıla kadar olmaması dedi..folbiol diye bi folikasit hap verdi..
reglin 11.günü gitcem tekrar yumurtalarıma bakıp halvet günlerini söylicekmişş :) cok şükürr kızlarrr içim rahatladı..
ama şu yumurtacıklarımı hareketlendirmek için benm yapabilcegim bişe var mııı bitkiselll..
bir de ben bu ay iyice savsakladım ilk demememde iki günde bir yaptım bacakları kaldırdım bu ay hiç dikkat etmedim daha erkekn kalktım sık ilşki olmadı
allaha binlerce kez şükürler olsunnn,eşimin sperm testi cok iyi cıktı..doktorda eşime böylece bebek için %40
asama kaydettik dedi..o da bi rahatladı görmeniz lazım..sonra bana baktı alttan muayene etti regl olmama regmen..
yumurtalıkların güzel dedi..sadece normalden cok az hareket görüyorum dedi ama sıkıntı yok hersey yolunda dedi..
bu arada ben 4 aydır calısıyoruz deyince cok normal 1 yıla kadar olmaması dedi..folbiol diye bi folikasit hap verdi..
reglin 11.günü gitcem tekrar yumurtalarıma bakıp halvet günlerini söylicekmişş :) cok şükürr kızlarrr içim rahatladı..
ama şu yumurtacıklarımı hareketlendirmek için benm yapabilcegim bişe var mııı bitkiselll..
bi kaç sat mi en fazla yarım saat kalabiliyorum ne yapayım işlerim güçlerim akşam yapıyorum gündüz okul olduğu için hemen banyo yapıyorum
cnmm dikk bacaklariiii yukari dogruuu belinin altina yastik koyyy bacaklarida daya duvara dogruuu cikmazz zatenn sana lazim olann 1 tanecikkk cnmmm
oyle kall sonra kalktiginda illaki geri cikim oluyo merak etme cnmm heoimizde ayni
SEVVAXXXXX cnmmm :))) belli olmuyo zaten resimde kimkimdirr olsun onemli deill silemiyosan panik olmaaa cnmm mucksss
KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELDİK BEBEĞİMİDE KALP ATIŞLARIMIZIDA GÖRDÜK ALLAHIMA ŞÜKÜR ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYMUŞ
KORKARAK BAKTIM EKRANA YİNE DUYAMAYACAĞIM DİYE DOKTOR KALP SESİNİ AÇINCA NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM AAA ATIYOR DEMİŞİM
DARISI BEBİŞ İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE
AYYYY ÇOK ŞÜKÜR RABBİM VERDİĞİN HERŞEYE
kızlar bi cevap verin bu spermler durmuyo dışarı kaçıyo hemen
Pitamiiiinniiiiimmmmm hadi totem yapalııımmmmmm
Pidilgaxxım çörek otunu öylece yutuyom ben demiştin ya,
çörek otunu çekmeden yersen bağırsakları çizebiliyomuş datlum Allah korusun.
karabiber öğütücü aldım ben,içine atıyom çörek otunu,taze taze karıştırıyom bala.
tam toz haline gelmese de tane haline göre daha iyi oluyo
pitamiiiinniiiiimmmmm hadi totem yapalııımmmmmm
pojoummm hadi yapalımmmmmmmmmmmmmm
hadiş ozamn ben totoşumu monitöre dogru açtımmmmmmmm hepimiz totoşumuzu bilgisayara dogru açalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))999
puhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüü kıslarrrrrrrrrrr sizi totem sapıklarıııııııııııııııııııı
aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
burası pokkk kokuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wc de benim odanın yanındaaa hemenn koku salıyorrr ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff
hadiş ozamn ben totoşumu monitöre dogru açtımmmmmmmm hepimiz totoşumuzu bilgisayara dogru açalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))999
puhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüü kıslarrrrrrrrrrr sizi totem sapıklarıııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?