- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.561
aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
burası pokkk kokuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wc de benim odanın yanındaaa hemenn koku salıyorrr ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff
Zeytttiiiiiiiiiiinnn gözlümm,minnoş çekridek de gelmişşşşşş
iki gündür karnım agrıyo biraz ama hamilelikte normalmiş yoksa korktum bişimi oluyo die ama normalmiş ya iveett bizz geldik
canım benimde agrıyo karnımın içi böylee sanki çekiyorlar içten genleşiyo gibii,birde dünden beri afedersinizde ishal gibin birşey oldummm...Annem aradı şimdi diyokimaydanoz fln yeme kızım söktürücü özelliği varyaa düşük fln olur aman diyo yeme diyoo..
Bende de bir ott yeşillik yeme hissi ki anlatamammmm
canım benimde agrıyo karnımın içi böylee sanki çekiyorlar içten genleşiyo gibii,birde dünden beri afedersinizde ishal gibin birşey oldummm...Annem aradı şimdi diyokimaydanoz fln yeme kızım söktürücü özelliği varyaa düşük fln olur aman diyo yeme diyoo..
cnmmm sirkeli yuda bekletmeden iyce yikamadan yesillik yemee cnmmm
maydanozz hicc yemeee
birde disarda yesillik yeme iyi yikanmamis olabilir , disarda et yeme yada iyi pisirilsin diye uyar . eti elledikten sonra ellerini iyce sabunla
mucksssssssssss
ishalin icinnn aksam eve gidince dogra patatesleri yuvarlak yuvarlakk az tuz az zeytinyag dokkk firin kagidinda karistir hoppp firinaaaaaa
kizartma tadindaa saglikli pato larii yee cnmmmm biseyin kalmazz
muckss
kızlar ya ben çok utanıyorum biliyormusunuz çalıştığım yerdeki diğer ortağımız ayrıca karı koca çalışıyorlar onlarda yazane kısmında bende onlarla beraberim ve bayan hamile olduğumu biliyor eşine benim yanımda emine hamile dedi ve çok utanıdm ben ayyy türkan ablaa dedim ben böyle oda güldü ne olcak kızımdedim bugünde eşi (erkek) birşey almış aldı banada geitrdi sen hamilesin dedi çok utandım yine ablada fark etti kızım nie utanıyon sen hamilesin dedi bunun babası belli dedi annası belli evlisiniz nie utanıyon ayıp birşey mi ki dedi bende ne bilim yapı meselesi dedim çok mu anormalim ben yaa :)
mesala benim eltimde hep anlatırdı oda utanırmış bi yere gittiğinde amcalar erkekler varsa bi şekilde karnını kapatırmış yastıkla falan herkes dermiş işte bu eski gelinlerden ba k saygılı gelin falan yani oda benim yapıda...kapalıyız çoğu zaman dikkat ediyoruz ten rengi çorap giymemeye çamaşır asarken bile üstümüze uzun hırka veya pardesu giyeriz şimdi çalıştığım yer öle sosyetik bişi :) eşim falan arka tarafta çalışıyorlar makinada ben pc başında yazahane kısmında ama ikide bir hamilesin sen getirdiklerinde bi yandan hoşuma gidiyor bi yandan utanıyorum ben çok mu saçmalıyorum ki kızıyolar anlamadım ki anormal benmiyim
Seelam kizlar doktora gittim dun rahim agzinda yara vsrmis ama kucuk dedi doktor
Akintidan rahtsz olmadigin surece yaktirip dondurmana gerek yok dedi ama
Ben yaktirmayi dusunuyrm smer testi yapti bide yumurtaliklrnd kucuk kucuk
Kistler var dedi adetmn 3 gunu gidip hormon testi yaptrcm
Ayrica esimide urolojiye sperm testine gonderdi dua edin
Benim icinde iyi ciksin insllh snclar boyle bi sorunu olan deneymlrini
Benml paylassn lutfen
kızz manyak karııııı
sana noldu bu 2 gündürrrr
müthiş performansss aman nazar değmesin çatlakkk
noluyoooooo?
Kötü birseyin yok demii.
Sende benim gibi morali bozukken çatlaklığa vuranlardanmısın yoksaaa heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy deli gacııııııııııııı
seelam kizlar doktora gittim dun rahim agzinda yara vsrmis ama kucuk dedi doktor
akintidan rahtsz olmadigin surece yaktirip dondurmana gerek yok dedi ama
ben yaktirmayi dusunuyrm smer testi yapti bide yumurtaliklrnd kucuk kucuk
kistler var dedi adetmn 3 gunu gidip hormon testi yaptrcm
ayrica esimide urolojiye sperm testine gonderdi dua edin
benim icinde iyi ciksin insllh snclar boyle bi sorunu olan deneymlrini
benml paylassn lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?