- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.581
Seelam kizlar doktora gittim dun rahim agzinda yara vsrmis ama kucuk dedi doktor
Akintidan rahtsz olmadigin surece yaktirip dondurmana gerek yok dedi ama
Ben yaktirmayi dusunuyrm smer testi yapti bide yumurtaliklrnd kucuk kucuk
Kistler var dedi adetmn 3 gunu gidip hormon testi yaptrcm
Ayrica esimide urolojiye sperm testine gonderdi dua edin
Benim icinde iyi ciksin insllh snclar boyle bi sorunu olan deneymlrini
Benml paylassn lutfen
canım benim gözün aydın,allahım tamamına erdirsin sağıkla inşaaallaah
kızlar ya ben çok utanıyorum biliyormusunuz çalıştığım yerdeki diğer ortağımız ayrıca karı koca çalışıyorlar onlarda yazane kısmında bende onlarla beraberim ve bayan hamile olduğumu biliyor eşine benim yanımda emine hamile dedi ve çok utanıdm ben ayyy türkan ablaa dedim ben böyle oda güldü ne olcak kızımdedim bugünde eşi (erkek) birşey almış aldı banada geitrdi sen hamilesin dedi çok utandım yine ablada fark etti kızım nie utanıyon sen hamilesin dedi bunun babası belli dedi annası belli evlisiniz nie utanıyon ayıp birşey mi ki dedi bende ne bilim yapı meselesi dedim çok mu anormalim ben yaa :)
mesala benim eltimde hep anlatırdı oda utanırmış bi yere gittiğinde amcalar erkekler varsa bi şekilde karnını kapatırmış yastıkla falan herkes dermiş işte bu eski gelinlerden ba k sayGILI gelin falan yani oda benim yapıda...kapalıyız çoğu zaman dikkat ediyoruz ten rengi çorap giymemeye çamaşır asarken bile üstümüze uzun hırka veya pardesu giyeriz şimdi çalıştığım yer öle sosyetik bişi :) eşim falan arka tarafta çalışıyorlar makinada ben pc başında yazahane kısmında ama ikide bir hamilesin sen getirdiklerinde bi yandan hoşuma gidiyor bi yandan utanıyorum ben çok mu saçmalıyorum ki kızıyolar anlamadım ki anormal benmiyim
cnmm benim annemde olmustuuu cokk eski yillarda yaktirmistiiii smerain temiz gelsin insallahhh doktorun ne diyosa onu yap. ama dondurma yontemi bana cok mantikli gelmiyor
hadi insallahhh cok guzel ciksin test sonuclariniz cnmm
ben kist lafi duyunca hemen dayanamayip SOGAN kuru yapin diyorummm ben faydasini gordum herkes gorsun istiyorumm
kolay gelsinn cnmm
hakkimizde hayirlisi olsun hepimiz icin
optum
sağol canım benim darısı başına inşallah tez vakitte
Sagol cnm teskkr bn kist olnca kalamiyorsn diyenilyrdumyok kuıssssssss tam tersi aslında ben hep böyleyim nadir moralim bozulur ve çok nadir kırılırım ve incinirim herşeyle çabuk dalga geçerim özelliklede kendimle çok pis dalga geçerim yani şuan siz gerçek adoşu tanıyosunuz daha öncekiler sizi tanıyana kadar sessizdim artık arkadaşalrımı tanıyorummmm ve sesizligimiiiiiiii bozdummmmmmmmm efsane geri döndüüüüüüüüüüü :=))))))))))))))))))))))))))
canım kist bendede var üzülme saglık olsun kistimle mutluyum ben allah ayırmasın beni kistimden :=))
ama bebek yapmaya engel degil kist büyük degilse kist sorun yok yanii:=))
eşin içinde allah spermlerine zeval vermesin canım inş.kötü bişey çıkmaz iyi düşünelim iyi olsunnnnnnnnn:=)
Seelam kizlar doktora gittim dun rahim agzinda yara vsrmis ama kucuk dedi doktor
Akintidan rahtsz olmadigin surece yaktirip dondurmana gerek yok dedi ama
Ben yaktirmayi dusunuyrm smer testi yapti bide yumurtaliklrnd kucuk kucuk
Kistler var dedi adetmn 3 gunu gidip hormon testi yaptrcm
Ayrica esimide urolojiye sperm testine gonderdi dua edin
Benim icinde iyi ciksin insllh snclar boyle bi sorunu olan deneymlrini
Benml paylassn lutfen
Teskkr edrm cnm su sogan kurunu nasil yapiyorsunuz
Herseyni anlatsana
tatlım bugun bizde sperm testi yaptırdık nolur nolmaz die,hiç canını sıkma allahın izniyle tertemiz cıkar..
bende panikliodum ama iyi cıktı cok sükür..diğer konularda bilgim yok..
orta boy beyaz soganin tepesini kes en dis kabugunu at 500 ml suyu kaynat kaynayan suya temizledigin sonai yuvarlak yuvarlak dilimle kapagini kapat 5 dak kaynasin sonra altini kapa birak ilinmaya kapagi kapali kalsin
iliktan sicaga dogruuykenn ic
sabah aksam ac karna
adetten 15 gun once basla diyo ama ben adetle baslamistimmmmm
hadi bakalim hayirlisi olsunnn
sonuclarini yaz cnm
YA bu arada biseyy soylimiii sizeeeeeeee
PERIMMMMMMMMMM yaa nerdesinnnn bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kizlar benim dun falan kahve gelmisti ya pembemsi aksamda hatta az gelmisti
bugunn yokkk hicbisey
ayyy aglayasimmm geldiii cokkkk
gerci bu aglayasim geldiler ayhalii belirtileri amaaaa noluyo kiiiiiiii
YA bu arada biseyy soylimiii sizeeeeeeee
PERIMMMMMMMMMM yaa nerdesinnnn bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kizlar benim dun falan kahve gelmisti ya pembemsi aksamda hatta az gelmisti
bugunn yokkk hicbisey
ayyy aglayasimmm geldiii cokkkk
gerci bu aglayasim geldiler ayhalii belirtileri amaaaa noluyo kiiiiiiii
ulu bilgemiz sen çok yaşaaa
orta boy beyaz soganin tepesini kes en dis kabugunu at 500 ml suyu kaynat kaynayan suya temizledigin sonai yuvarlak yuvarlak dilimle kapagini kapat 5 dak kaynasin sonra altini kapa birak ilinmaya kapagi kapali kalsin
iliktan sicaga dogruuykenn ic
sabah aksam ac karna
adetten 15 gun once basla diyo ama ben adetle baslamistimmmmm
hadi bakalim hayirlisi olsunnn
sonuclarini yaz cnm
ENDER imm
canimmm sevindimm testlerr iyii demekkkkk :)))
seninn supermenlerrrrr o zamann bu ayyy yimirtinaa SIMSIKI sarilirrr insallahhh cnmmm
yerimmm senii bennnnnnn
ya biseyy dicemm utanan hamile arkadasa yazdigimm cumleleri okuyuncaa koptum kendimeee valla GUZIN abla gibi yazmisim yaaaaaa
bu arada benimde zonkladigim an geldiii acep kist falanmi olduda gelmiyoooo reglimmm kahve pembe yapti biseyler gecti bugun yok ???????????????????
Kız çatlak karııı aynen benimki gibi olmuşş işteee..
benimde adet olmam gereken günden 1 gün sonra kahverengi geldii.Sonrada yok tertemizzz.
Ay hadii inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?