Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

amin canım amin. Allah razı olsun dileklrin için. İNŞALLAH önümüzdeki ay olur.

dERİNSUBERFUM için mezdeke koymaya çalıştımmmmmmmmmmmmm olmadıııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

canım Allah korusun yaaa deme öyleee.canım benim ablamdada olmuştu hafif lekelenme ama geçmişti bişeycik olmamıştı .randevunu beklemeden bence doktoruna bi alo de o zaten sorun varsa hemen çağırır

bence kokmuyor. soğanı kaynatırken mutfak kokuyor o kadar :))))))))))))
ama tadı bence güzel hiç tiksinmeden içtim. ne sıcak nede soğuk içeceksin ılık içeceksinnnnnn. kokar dersen at ağzına bir naneli sakız oldu bittiiiiiiiii gittiiiiiiiiii koku kalmadı :)))

canım korkma lütfen...her hangi bir şey olsa kanaman olur sanırım yada dayanamayacak derecede ağrın...sakın bunları araştırma internetten daha kötü olursun..akışına bırak canım..lekelenmende geçmiş çok şükür...canım dua et bol bol..allaha emanet meleklerimiz..bak ben daha kalp atışını duymdım doktor 2 haftaya gel demişti geçen hafta cumartesi bende 3 hafta sonraya gidecem allahtan bir aksilik çıkmzsa:..

tesekkür ederim canim acikcasi ben kokusundan cekiniyordum :))
bide bu küre ne zaman baslamam lazim adette mi adetten sonrami ?

kızlar günü gelenler için 7 yasin okuyalııımııııııııııbereketimiz artsın.mesela sırada ilk kim var onunla başlayalım

Lekelenme oluyo canım benim başıma geldi o ama ben anlamamıştım bulantılar filan devam ediyodu , doktor 2 hafta sonra gel demişti ama bayram filan girdi araya ben 3 hafta sonra gitmiştim tabii şok olduk kese boş bebeğin kalbi durmuş , oysaki 6 haftalıkken kalbi atıyodu hemen kürtaj dedi ve kürtaj oldum malesef

ALPELLAMMMMMM kendini strese sokma benim boyle deneyimim olmustu karnimda olmustu bebisim ama onu nasil anliyosun biliyomusun hani su mide bulantilari tiksindigin kokular kuttt die bi anda bitiyo senin dunde mide bulantin vardi sIkintilarin bebisin saglikli merak etme sadece yerine yerlesiyo o
o aradada rahim genisliyo tabikiii birde adet olucagin donemmi ona bak o donemdede hafif olur derler kiminde

ama kendinide strese sokup bebisinide kasma lutfen git doktora daha onceden kafan rahatlasin cnmcmm

tesekkür ederim canim acikcasi ben kokusundan cekiniyordum :))
bide bu küre ne zaman baslamam lazim adette mi adetten sonrami ?

adetin bittikten 7 gün sonra başlıyorsun ilk küre. ptesi bittiyse bir sonraki ptesi başlıyorsun. 15 gün günde 2 kere içiyorsun

Yanlız kötü bişey olmayadabilir çünkü kiminde adet dönemleri geldiğinde birde bebiş yerine yerleştiğinde hafif bi lekelenme olabiliyormuş , sen en güzeli git bence için rahat etsin , bende kürtaj olmak istememiştim kendisi atmazmı vücut dedim , kese canlı olmadığı için vücut atamıyomuş ve orada çürüyüp enfeksiyon ve hastalık yapıyomuş demişti bana

hmm tamam canim zaten bu ay baslayamicaktim. ins bi sonraki adetim iyi gelirde bende anlarim.

canimmm onu duzenli yapppp faydasiniii goruceksinnnnnn cnmcm koku yapiyomu diye sormustunn ya hayirr hic koku yapmiyo agizda merak etme
bu arada yag eritme ozelligi de varr :))))) hadi bakalimmmmm boll sansss
icerken sifa olsun tumm vucuduma de cnmmmm
sifa olsunnn gobusune bebis dolsun insallahh insallahhh

hmm tamam canim zaten bu ay baslayamicaktim. ins bi sonraki adetim iyi gelirde bende anlarim.

canimmm onu duzenli yapppp faydasiniii goruceksinnnnnn cnmcm koku yapiyomu diye sormustunn ya hayirr hic koku yapmiyo agizda merak etme
bu arada yag eritme ozelligi de varr :))))) hadi bakalimmmmm boll sansss
icerken sifa olsun tumm vucuduma de cnmmmm
sifa olsunnn gobusune bebis dolsun insallahh insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…