- 7 Nisan 2011
- 303
- 10
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
olsun canım Allah çok büyük her işte mutlaka bir hayır vardır Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnnnnnolacagız inş.Allahın izniyle :=)
ÜZÜLME CANIM OLSUN EŞİNDE İÇİNİ BOŞALTMIŞTIR ALLAH BAŞKA SIKINTI VERMESİN
selam kızlar... yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.. benim bu sabah lekelenmem olmadı şu saate kadar hala ağrım var gibi ama bilmiorum napsam.. tecrübelilere bi sorum var benim bebeğim Allah korusun karnımda ölse kalbi dursa ben bunu anlar mıyım?? kanama vs ağrı olur mu yoksa ultrasona girene kadar anlamaz mıyım diğer dr randevuma 10 gün var Allah korusun bişey olursa zehirler mi beni
haklisin ama bu ay baslayamam annem gelicek 15 günlügüne. bu arada doktorun ne kadar iyimis herseyi güzel güzel anlatmis benimkini göremiyorum bile asistaniyla görüsüyoruz sadece
yeni doktor ariyorum ins bulabilirim iyi bi doktor
tamam canim dediklerini dikkate alcam
kizlar tesekkür ederimde bu sogan kürü icerken cok kokuyo mu????
selam kızlar... yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.. benim bu sabah lekelenmem olmadı şu saate kadar hala ağrım var gibi ama bilmiorum napsam.. tecrübelilere bi sorum var benim bebeğim Allah korusun karnımda ölse kalbi dursa ben bunu anlar mıyım?? kanama vs ağrı olur mu yoksa ultrasona girene kadar anlamaz mıyım diğer dr randevuma 10 gün var Allah korusun bişey olursa zehirler mi beni
kalktım kız oynuyorum yandan yandan ohhhh ohhhhh şakkutu şukkutu
bence kokmuyor. soğanı kaynatırken mutfak kokuyor o kadar :))))))))))))
ama tadı bence güzel hiç tiksinmeden içtim. ne sıcak nede soğuk içeceksin ılık içeceksinnnnnn. kokar dersen at ağzına bir naneli sakız oldu bittiiiiiiiii gittiiiiiiiiii koku kalmadı :)))
tesekkür ederim canim acikcasi ben kokusundan cekiniyordum :))
bide bu küre ne zaman baslamam lazim adette mi adetten sonrami ?
adetin bittikten 7 gün sonra başlıyorsun ilk küre. ptesi bittiyse bir sonraki ptesi başlıyorsun. 15 gün günde 2 kere içiyorsun
öğle aramda duramadım tekrar geldim pc başına.kız kan tahlilin sonuşlanmışşşşş sanırsam doğrumu duydummmm
evet canım dogru duydun sonuçu aldım 174,25 çok şaşkınım canım benim
hmm tamam canim zaten bu ay baslayamicaktim. ins bi sonraki adetim iyi gelirde bende anlarim.
hmm tamam canim zaten bu ay baslayamicaktim. ins bi sonraki adetim iyi gelirde bende anlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?